tallon43

Members
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tallon43

  • Rank
    Bottle Rocketeer
  1. Ok, Thanks for your time!
  2. That's Odd, I could have sworn a week ago that SVE was doing that. By any chance, do you know what values will give the UVNoise effect? Sorry for being acting brain dead, I really just didn't know how to explain it
  3. I'm sorry, I don't know what UVnoise effect is. The reason why Ive been talking on both threads is because I tried it on both SVE and EVE, and both times, the clouds stay like as I mentioned above. Sorry for my bad explanation as well, it is quite hard to explain.
  4. Hey guys, great mod! I was just wondering, are the clouds supposed to be reforming within the atmosphere? For some reason, my clouds will just stay static and rotate around the planet. Also the auroras do not form/reform, and kind of spaz out. I could have sworn that on an earlier install of EVE, my clouds were forming/reforming.
  5. Huh that's funny, It worked on an earlier install this week, I just had to wipe everything because I was trying KSS. All the files aforementioned were newly downloaded though.
  6. I don't use CKAN tho I manually installed SVE and SVE High Textures in the SVE folder, along with Scatterer and EVE in their respective folders.
  7. When I install SVE, it tells me to install EVE as well. So I did, and when I do, my auroras and clouds on Eve, Duna, Laythe, and Kerbin are static and don't move around in time warp or change shape.
  8. How does one install the configs? I cant seem to get EVE working
  9. Yes, yes I have, this is why I am asking. About a week ago, I had another install of KSP and SVE and EVE and Scatterer and the clouds and auroras were not static and moved around
  10. So, the clouds and auroras are supposed to be static?
  11. How do you make the clouds look like those from the official screenshots?
  12. Hi, I'm having a problem where my Jool and Eve are fine, but Laythe and Kerbin's clouds don't move, as well as their auroras. Also, the clouds look very low-resolution Screenshot: Also, how do you make scatterer clouds fluffy like in the screenshots?
  13. I don't know why, but I have been having this problem lately where the 0625 reactor wont load in the loading screen for ksp. Is there any fix to this>
  14. Ahh, yes it was. Thank you very much. These addons are amazing.
  15. Hi, I'm playing on version 1.2.2 and have just installed ASET props. I put it into my gamedata folder under the folder ASET. For some reason, while loading, the game gets stuck on KerbalScienceFoundation/NavInstruments/Props/prop/analog HSI PartLoader: Compiling Internal Prop 'JSI/RPMPodPatches/BasicMFD/MFD40x20/RasterPropMonitorBasicMFD' (Filename: C:/buildslave/unity/build/artifacts/generated/common/runtime/UnityEngineDebugBindings.gen.cpp Line: 42) PartLoader: Compiling Internal Prop 'JSI/RPMPodPatches/BasicMFD/PlaneHUD/RasterPropMonitorBasicHUD' (Filename: C:/buildslave/unity/build/artifacts/generated/common/runtime/UnityEngineDebugBindings.gen.cpp Line: 42) PartLoader: Compiling Internal Prop 'KerbalScienceFoundation/NavInstruments/Props/prop/analogHSI' (Filename: C:/buildslave/unity/build/artifacts/generated/common/runtime/UnityEngineDebugBindings.gen.cpp Line: 42) ADDON BINDER: Cannot resolve assembly: KSPUtil, Culture=neutral, PublicKeyToken=null (Filename: C:/buildslave/unity/build/artifacts/generated/common/runtime/UnityEngineDebugBindings.gen.cpp Line: 42) ADDON BINDER: Cannot resolve assembly: KSPUtil, Culture=neutral, PublicKeyToken=null (Filename: C:/buildslave/unity/build/artifacts/generated/common/runtime/UnityEngineDebugBindings.gen.cpp Line: 42) FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'KSPUtil, Version=0.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. at NavUtilLib.GlobalVariables.Settings.loadNavAids () [0x00000] in <filename unknown>:0 at NavUtilLib.Analog.AnalogHSI.OnAwake () [0x00000] in <filename unknown>:0 at InternalModule.Load (.ConfigNode node) [0x00000] in <filename unknown>:0 at InternalProp.AddModule (.ConfigNode node) [0x00000] in <filename unknown>:0 at InternalProp.Load (.ConfigNode node) [0x00000] in <filename unknown>:0 at PartLoader.LoadInternalProp (.UrlConfig urlConf) [0x00000] in <filename unknown>:0 at PartLoader+<CompileInternalProps>c__Iterator63.MoveNext () [0x00000] in <filename unknown>:0 at UnityEngine.SetupCoroutine.InvokeMoveNext (IEnumerator enumerator, IntPtr returnValueAddress) [0x00000] in <filename unknown>:0 (Filename: Line: -1)