DECQ

[1.2.2] Space Shuttle System new release 26.01.2017

557 posts in this topic

@Cheesecake

Your CoM/CoL looks alright. It should work. With that out of the way... Well, make sure your reentry procedure is viable. I can't be of any help beyond that, considering I only use the Shuttle in RO/RSS, so I can't be sure how it behaves in stock.

Here's a short clip of the script. I'll post another one after I'm done with reentry. Along with the code.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hello, I have a problem, in the cockpit of the shuttle, the landing gear is always out and is only a texture
(always out, does not work ...). And the aspect of space shuttles is not great with this bug, especially
atmospheric re-entry. If anyone could help me, thank you.
Some pictures:


 

1499807467-20170711224312-1.png

 

1499807485-20170711224609-1.png

 

1499807502-20170711224731-1.png

 

1499807523-20170711201911-1.png

 

Edited by Oxyde

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is a great mod!  well done, man!  although, I do have one complaint: when i select the parts (fuselage and the cockpit),  they are all black.  no texture, just black.  am i missing something?  PLEASE TELL ME!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, KSPBDAfan said:

This is a great mod!  well done, man!  although, I do have one complaint: when i select the parts (fuselage and the cockpit),  they are all black.  no texture, just black.  am i missing something?  PLEASE TELL ME!!!!

Have you installed all needed mods included in the download? And have you forced d3d11? That`s causing some errors.

 

On 11.7.2017 at 11:08 PM, Oxyde said:

Hello, I have a problem, in the cockpit of the shuttle, the landing gear is always out and is only a texture
(always out, does not work ...). And the aspect of space shuttles is not great with this bug, especially
atmospheric re-entry. If anyone could help me, thank you.

Some pictures:


 

1499807467-20170711224312-1.png

 

1499807485-20170711224609-1.png

 

1499807502-20170711224731-1.png

 

1499807523-20170711201911-1.png

 

Have you installed the KSPWheels?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

On 11/07/2017 at 11:08 PM, Oxyde said:

No it's good, I managed to correct the problem by removing the gear file, thank you.

 

 

Edited by Oxyde

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/5/2017 at 1:57 PM, radio said:

Can you share any details on your launch profile? I'm in the process of programming the Shuttle, but I need more data for precision. Some real telemetry data would be of great help. I found this for the SaturnV:

www.braeunig.us/apollo/SaturnV.pdf

Still looking for something similar for the Shuttle (whichever mission may it be).

Try this.. straight from NASA, its the actual pilots guide... cant get any more accurate than that - https://www.nasa.gov/centers/johnson/pdf/390651main_shuttle_crew_operations_manual.pdf

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey I'm using the version for 1.2.2, and I've seen a few people asking about the OMS engines in career but haven't seen a solution.  Is there a way to get the OMS engines in career mode, or is it only in sandbox?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now