panzer1b

[1.2.2]Sci-Fi Visual Enchancements V-1.2 (high performance alt to SVE)

110 posts in this topic

it can also be fixed by disabling ocean shaders

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, ModerndayLink64 said:

Do you have scatterer installed? 

Because scaterer is actually not compatible with 1.3 and causes the magic floating terrain squares

this problem can be fixed by uninstalling scatterer or downgrading to 1.2

Likewise you can also disable the ocean shaders; I've heard that fixes it as well

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

aiXULfl.pngNormal setup now. No other visual mods like scatterer added, only the this mod files. Got this bug.dw0XAMW.png

Edited by michanst
more pics

Share this post


Link to post
Share on other sites

@panzer1b Awesome mod!

Also, at first I used this with scatterer, but when I uninstalled scatterer, it looked much better. 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Bottle Rocketeer 500 said:

@panzer1b Awesome mod!

Also, at first I used this with scatterer, but when I uninstalled scatterer, it looked much better. 

Agreed, I really like the simple, bright, almost "cartoon" look of this pack.

Some of the super realistic GFX mod effects can actually detract from it rather than make it look better. (Although I do recommend PlanetShine to pair with it, looks really nice, no performance hit either.)

Sometimes less is more!

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nice! Hopefully even my Celevon processor (or whaterver you spell that like) could handle it!

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, LordOfMinecraft99 said:

Does this work with 1.3 scatterer?

Yes. Please do not send the same question twice in a row, you will get answered, just be patient.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, themaster401 said:

Yes. Please do not send the same question twice in a row, you will get answered, just be patient.

Sorry, I forgot I had posted the first one. I was reeinstalling KSP with all mods and I forgot about the last question.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now