Nertea

[1.3.0] Near Future Technologies (June 26)

812 posts in this topic

14 hours ago, Shrike99 said:

Changing the config file did indeed fix it, though the displayed electric charge requirements in the VAB are way too high. It works fine in practice though

Yeah that's just a temporary fix if you can't wait.

31 minutes ago, Bottle Rocketeer 500 said:

@Nertea Can I use these parts in my mod?

You'll need to be far more precise about your mod, what parts you are using, and what the intentions are. Maybe send me a PM with details.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Nertea What I meant was using the Orion/ATV solar panels in my mod.

Edited by Bottle Rocketeer 500

Share this post


Link to post
Share on other sites

Possible bug? All three VASIMR engines are showing zero delta-V in Kerbal Engineer, both Argon and Xenon modes. KSP 1.3, NFP 0.9.0. The engines fire up in both modes with no issue. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, slackitude said:

Possible bug? All three VASIMR engines are showing zero delta-V in Kerbal Engineer, both Argon and Xenon modes. KSP 1.3, NFP 0.9.0. The engines fire up in both modes with no issue. 

I am seeing this on my Mac, but not on my PC, but I think it may be a bug with KER. Removing the VariableIspEngine module does not improve things, and other MultiModeEngines don't seem to show DV, like the KA bimodals and even the stock multimodal atmospheric engines. Can I request you check the Rapier in your system, for example?

22 hours ago, Bottle Rocketeer 500 said:

@Nertea What I meant was using the Orion/ATV solar panels in my mod.

Indeed, I need to know a bit more about what you intend.

Share this post


Link to post
Share on other sites
59 minutes ago, Nertea said:

I am seeing this on my Mac, but not on my PC, but I think it may be a bug with KER. Removing the VariableIspEngine module does not improve things, and other MultiModeEngines don't seem to show DV, like the KA bimodals and even the stock multimodal atmospheric engines. Can I request you check the Rapier in your system, for example?

I'm on a Mac as well. Just checked a Rapier, KER is working normally in both modes. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 hours ago, slackitude said:

I'm on a Mac as well. Just checked a Rapier, KER is working normally in both modes. 

Much detective work: 

 

Long story short - Squad bug related to localization, I will provide a band-aid fix (remove the nicer localization names), but it will still be broken in non-english localizations and really Squad has to fix this one.

4 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Various updates fixing some bugs (mainly important for NFP), dependency updates and finally a new language, courtesy of @fitiales!

NF Propulsion 0.9.1

  • Updated B9PartSwitch to 1.8.1
  • Worked around a Squad localization bug that causes a bug in KER
  • Added Spanish Translation courtesy of forum user fitiales
  • Fixed all VASIMR engines having bugged Isp/power use/thrust values not representative of those shown in the VAB

NF Electrical 0.9.1

  • Updated B9PartSwitch to 1.8.1
  • Added Spanish localization courtesy of forum user fitiales
  • Fixed a small bug in the localization file

NF Solar 0.8.3

  • Added Spanish Translation courtesy of forum user fitiales

NF Construction 0.8.2

  • Update B9PartSwitch to 1.8.1
  • Added Spanish Translation courtesy of forum user fitiales

NF Spacecraft 0.7.2

  • Updated B9PartSwitch to 1.8.1
  • Reenabled drag cube switches on Mk4-1 pod due to B9PartSwitch update
  • Fixed renamed parts not being handled by CTT/USI/CLS
  • Spanish Translation courtesy of forum user fitiales
7 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello @Nertea, I have spotted a tiny typo in Near Future Propulsion, the title for the lithium tank lithium-25-3 is #LOC_NFPropulsion_lithium-25-2_title (LFT-A20 Lithium Tank), where it should have been A10.
 

Edited by canisin

Share this post


Link to post
Share on other sites
25 minutes ago, canisin said:

Hello @Nertea, I have spotted a tiny typo in Near Future Propulsion, the title for the lithium tank lithium-25-3 is #LOC_NFPropulsion_lithium-25-2_title (LFT-A20 Lithium Tank), where it should have been A10.
 

Ah wish you'd posted this an hour ago :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Nertea said:

Ah wish you'd posted this an hour ago :(

It's definitely not something urgent. Don't worry about it :)

Edited by canisin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Whoa, someone contributed localization for all five packs? That's awesome. :)

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Found I could not launch something I was using prior to updating. I think I found the issue, but will only use if as a work around for the moment.

In Near_Future_Spacecraft-0.7.0

Spoiler

// Near Future Spacecraft CTT Support
// CTT 2.0+

// Utility cabin
@PART[mk3-9pod]:NEEDS[CommunityTechTree]
{
    @TechRequired = heavyCommandModules
}
@PART[inlineCmdPod]:NEEDS[CommunityTechTree]
{
    @TechRequired = heavyCommandModules
}
@PART[mk4-1pod]:NEEDS[CommunityTechTree]
{
    @TechRequired = specializedCommandModules
}

In Near_Future_Spacecraft-0.7.2

Spoiler

// Near Future Spacecraft CTT Support
// CTT 2.0+

// Utility cabin
@PART[command-mk3-9]:NEEDS[CommunityTechTree]
{
    @TechRequired = heavyCommandModules
}
@PART[command-ppd-1]:NEEDS[CommunityTechTree]
{
    @TechRequired = heavyCommandModules
}
@PART[command-mk4-1]:NEEDS[CommunityTechTree]
{
    @TechRequired = specializedCommandModules
}

 

Guess who was using a mk3-9 ?

BTW love your work. Thank you for doing it and for still keep on doing it.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now