Niv200

Members
  • Content Count

    73
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Niv200

  • Rank
    Rocketry Enthusiast
  1. Hey, can anyone please create addon that enable ksp to run in 3D? I just bought lenovo 1100$ gaming laptop to discover that even though my gpu supports 3d vision discover (nvidia red/cyan 3D) is disabled on it , and really planned on playing few games on 3d which KSP was one of them... thanks!
  2. thanks! *my message have to be 10 letters and i wanted to write a poem or something but im not in the mood of thinking, yet i typed all that and its "probably" more than 10 letters, im going to shutup now.
  3. Hey, I tried looking here but didnt found solution, its saying RealSolarSystem is not compatible with current unity version
  4. Could you please please make gemini capsule? (with opening wings @ reentery if can!)
  5. Hahaha man! israel killed me! thanks so much, got parody of my country flag in a game in a good way
  6. will my GPU would be able to stand such thing? Im using nVidia GTX Geforce 860m Im not home right now and will try later, thanks
  7. Hey Astronomer! great looking addon! does it require lots of reasources ? (gpu, ram, etC) thanks!
  8. well, he kinda asnwered others few times and maybe didnt saw mine, Il do it quick, given the how to get help quickly topic 1. It is up to date, * 2. my addons are installed correctly, * 3. I did, didnt found anyone else that had it 4. Im using 64 bits, its happening in 32 aswell though 5. Im using 64 6. I tried googling it, didnt found anything reporting the issue: 1. logs, got none of those, it doesnt seems to be "error" 2. how to mkae it? simple, no matter what I do, when I get into the VAB, choosing first part, everything will get bugged, (Im unable to move/remove/add new parts, if Im choosing an engine - its animation will display but still not move) 3. I did tried, I runned only Squad and ARM missions pack, still happent, Im not sure why... thats why im asking in here sorry that I dont have time to expand, but really, thats pretty much it!
  9. Hey biotronic, any idea how to fix my problem? thats pretty much hold me from playing, thanks! quote: "Hello! Im getting a serious issues while running this addon, it used to work fine, but now, after I chose the main part, any other parts Il choose will get stack near the menu and wont move, Im aswell unable to move in the VAB nor rotate/click anything while running tweakscale, Ive tried looking in the last few pages but its seems its happening to me only? can its be because I am using 64 bit KSP? also, if the part is an engine (SRB or liquid engine) its appear that they have their fire animation... thanks "
  10. Hello! Im getting a serious issues while running this addon, it used to work fine, but now, after I chose the main part, any other parts Il choose will get stack near the menu and wont move, Im aswell unable to move in the VAB nor rotate/click anything while running tweakscale, Ive tried looking in the last few pages but its seems its happening to me only? can its be because I am using 64 bit KSP? also, if the part is an engine (SRB or liquid engine) its appear that they have their fire animation... thanks
  11. Thank you very much!, I tried looking at it but didnt understood much, Il remove EVE and BA!
  12. I understood that alredy, Im asking how is it randomally happend now and not before (if you have an answer) and when im running ksp 32 bits, im getting this error log http://pastebin.com/U36gAhTb , any idea what causing it?
  13. thanks, well, I did post it on modded clients, but after all, you can not solve this ?... when Im trying to use 32x Im getting this error, http://pastebin.com/U36gAhTb any help? also, I love mechjeb, thank you
  14. how did its just suddenly happend though?
  15. Hello, Im using KSP 0.24.2 64x, and have quite a few problems with my mouse (when the game is open), Im not sure why... problems : (* means that happend before, without means that happend in the last few days) 1. when loading KSP, I make the game in a window mode, then I can browse while its loading, I cant click on chrome tabs (left click to open them) but I can close them, click on favorite, settings, and website stuff, etc, * 2. Cant click on parts (right click to see properties/transmit science/do science) and have to spam click a lot untill its finally open that part tab* (note that this does not happend in the VAB) 3. I cant do science ! (happend in the last few days) I landed mars probe thinking it was just a bug and that reopening the game will help, it didnt, so I have landed a lander on mars, but cant do any science, but in this case, the parts tab open and I see the buttons, but when i click on them nothing happends, (animation do work, antenna opening, panels opening, etc) and I dont get science window. ^All these above happend in both career, sandbox, and science, in all saves. mods im using: 000 Toolbar cacteye bolderco eve better atmosphere texture compressor distance object deadly reentry kw rocketry custom asteroids kittopia space crossfeed enabler mechjeb interstellar dmagic orbital science fasa launch thingies shuttle wings FAR KAS RPM firespitter shuttle engines procedural fairings laztek magic smoke industries kerbal engineer realchute mapsat B9 Lotz o' mods! but it didnt happend before with the science sending... I tried look in the forums if its happend to anyone else, founded few threads in 0.23.5 version, they didnt help, thanks!