Luna-Industries

Members
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Luna-Industries

  • Rank
    Overly Cautious

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I use the arm to execute a terrifying, traumatic pun revolving around someone "needing a hand." To the next user I give a live trout.
  2. I love a̶b̶u̶s̶i̶n̶g̶ using 0.625 m parts to create efficient, compact lander craft. In Round8 I trust.
  3. IIRC No Man's Sky is also getting a PC port.
  4. Alright alright alright! I've mostly got the KSO functional with RPM v0.22.2. Most everything is up to the new RPM config specifications and functional. Just a few more bugs to squash, then I need to do a pass and make sure everything behaves like it did before. Shouldn't be too long, I expect to be fully finished sometime tomorrow...
  5. +1 (-50) Let's kill this vertical velocity, the lander legs won't take it...
  6. Thanks for the help. I've never done anything quite like this, so I'm a little out of my depth. The documentation has been a godsend so far, but without knowing exactly what I'm doing I've made more than a few mistakes.
  7. I'm trying to set up vertical bars in a HUD and not having much success... I've been reading the documentation, but I still have a question about configuring a vertical bar... I'm wondering where, exactly, the vertical bar node goes... I've got a HUD set up, and the nesting I've been trying goes something like this... {PAGE{BACKGROUNDHANDLER... Hud config goes here... JSIHUD_VERTICAL_BAR{vBar config}}} And it doesn't work... I've tried many other configurations, with the vBar config ahead of the Hud config, after... And none of them work. I'm probably messing up somewhere else, this is my first time doing anything like this, but I want to cross the node being in the wrong place off my list.
  8. It would be interesting to see if you can reproduce this with other ships. Be warned, the power of the kraken is beyond any mortal's control. You're toying with powerful forces here.
  9. I can see the Mk1 cab being quite useful for space station escape pods...
  10. So my odyssey of RPM not working continues... I've figured out why it doesn't work, though. RPM changed significantly at v 0.20.0, and I don't think the KSO configuration followed suit. Should be a simple fix. Only problem is the KSO has a lot of .cfgs for RPM that I find redundant... Not gonna mess with that. Might be a while, but if I get a fix for these .cfgs I'll post them here for anyone else having the same issues. UPDATE ON THAT: I've got the KSO mostly working with RPM... Mostly. Some things have been added to RPM that the KSO never had to support, so I'm setting those up from scratch. Only the ADI left to go, everything else seems to be working fine.
  11. Well, I suppose apathy is better than active distrust...