catas4trophy

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About catas4trophy

  • Rank
    Bottle Rocketeer
  1. catas4trophy

    [1.6.1] Realism Overhaul v12.7.0 [23 May 2019]

    Thank you for putting this on here!!! I managed to break my game and was having issues finding and adding all the mods. Thanks again!
  2. Hey, I love your Mods (KSP RSS/RO) And would love to be able to get RP-0 up to date. I have a small bit of coding experience (mostly in c#, not a lot though) Is there anything I can do to help out? I have screwed around a bit with the config files,nothing major. Just editing stats mostly. (Changing Remote Tech settings in the older days)
  3. Hey guys, I feel like I am missing something. I am doing a rebuild of my RSS file with updated mods and .25. With an earlier build of Active Texture Management I saw links for basic and aggressive. I found myself a bit confused with the current files in the download link. Can someone give me a step by step on how to get it running?
  4. catas4trophy

    Eve SSTO is impossible!

    This is an interesting one. I have a couple of ideas that I can try. (I just need to move my RSS ksp somewhere and get a fresh install....)
  5. catas4trophy

    [0.25] Realism Overhaul w/ RedAV8R [Terminated]

    hey guys, just getting back in RSS/RO. Love this mod. I was wondering if anyone had started working on modifying prices for the scale change. (or if it is even necessary) In stock you end up with waaay more funds then you need. Has anyone played through RSS/RO with funds?
  6. catas4trophy

    [1.2] Real Solar System v12.0 Dec 8

    Ok I went through and cleaned up everything you said. I re-downloaded the mods and have been adding then one by one via their instructions. I run a test and see if they are working before moving onto the next one. I got to installing KW Rocketry Before I hit my first problem.When I add this one the problem shows itself. https://drive.google.com/file/d/0Byu2_IOXV58oQklkclhLREVaWjA/edit?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0Byu2_IOXV58odHZ4YmY3cHFPNkk/edit?usp=sharing I am kinda worried about breaking the files now so i'm not sure how to test or attempt a fix for something that goes wrong.
  7. catas4trophy

    [1.2] Real Solar System v12.0 Dec 8

    Here is the info. I am a terrible programmer and have been working on getting this fixed for a while. Still no luck. https://drive.google.com/file/d/0Byu2_IOXV58oTUY1a0hON1Uxd00/edit?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0Byu2_IOXV58oU0JhX29id1l0c3c/edit?usp=sharing Edit: These are some screen shots of what I see when I start a game as well as some of the ones from the training scenarios. https://drive.google.com/file/d/0Byu2_IOXV58oUC1IUXVRS2oxQXc/edit?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0Byu2_IOXV58obXRxRGFQblIySDg/edit?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0Byu2_IOXV58oTGkwVV9Zck9Delk/edit?usp=sharing Any help would be greatly appreciated.
  8. catas4trophy

    [1.2] Real Solar System v12.0 Dec 8

    hey guys, I was wondering if you can give me a hand. I had to do a fresh install of KSP and RSS. For some reason when I try and tart a new or load an old game I cant get to the KSC. All I get upon load is a starmap and a section of black sreen. If I increase time warp i can see the sun and the moon as they pass by and there is a section of black that I am assuming is kerbin. I'm guessing that the camera is in the wrong location but I cant get any more information other then that. Any ideas on how to go about fixing this? (mods used are all of the RO and RSS)
  9. catas4trophy

    [1.2] Real Solar System v12.0 Dec 8

    Thanks for the info, I figured I just had some mod duplicating it's information again and causing problems. I don't believe it causes drag at anything above 100k. I'm still suborbital in this save, but during the ascent my apoapsis stayed the same after that barrier.
  10. catas4trophy

    [1.2] Real Solar System v12.0 Dec 8

    I'm wondering if someone cen help me fix this annoying bug I am having. I have the full RSS and RO packs including all of the required mods installed. I just started a new game and for some reason the altitude for space is now closer to 200k then 100k. When I try and do science even at 150k it shows as upper atmosphere. I'm not even sure where to start looking for how to fix this. Any help is greatly appreciated.
  11. I am getting a weird bug here and can't seem to figure it out. I have two antennas that wont connect at all. Any time that I try and use them I get the out of power message. Any ideas as to the cause/how to fix? (yes, they do indeed have power)
  12. I am having some trouble incorporating RT with some other mods that I have. I have looked through the posts and can not seem to find out how to do this. Many of the parts from, say AIES still work even though they have no connection. And on the other side I have antennas and dishes that dont have the ability to become disconnected. I have found posts saying to add ModuleSPU to the parts but cannot seem to figure out how to do so. I have gone into the parts that do work and tried to copy the code out but can't seem to get it to work. One of my main problems is that for some reason my RT Reflectron DP-10 is not working. Everytime I try and use it I get no connection due to it being out of power. That is even if there is plenty of power remaining. I have been working on this for hours now and can't find a solution, any help would be greatly appreciated. Edit: AEIS, B9, FASA are the ones that I need to get to work with remote tech. I have a whole pile of mods installed right now. I'm running real solar system, the real solarsystem overhaul, everything that it requires, plus a couple more like enhanced navbal and tac fuel balancer.
  13. Got it now, thanks for your help. I have the heat shields that I need and can finally try and make orbit without killing the crew. Still working my way there from probes but it's a start. Thanks again for your help.
  14. try this http://forum.kerbalspaceprogram.com/threads/59005
  15. I went through and cleaned up the extra Module Managers. I am currently on a suborbital trajectory with an apoapsis of 380km. Velocity is 4300/surface and 4800/orbital. The entire thing burns up even before the Ablative shield is down by much. I'm stumped.