Jashin

Members
  • Content Count

    79
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Jashin

  • Rank
    Rocketeer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Cool, nevermind then, and thanks a lot for your wonderful mods
  2. Hi @Nertea ! There seems to be a slight issue with the compatibility patches between Mark IV Spaceplane and Cryogenic Tanks : each time I boot up KSP and ModuleManager kicks in, I'm getting some errors in the log and in the ModuleManager text box. Here's the excerpt from the log showing all 10 errors: I'm not savvy enough with MM to actually understand much of this unfortunately. http://pastebin.com/1V73yYQq It doesn't seem very important, but it's still an error so I figured I'd let you know.
  3. Hi there @Crzyrndm ! I was wondering if there's a resource icon pack available somewhere or, alternatively, if it's possible to adapt existing icon packs like the one @Olympic1 did for Alternate Resource Panel. The latter covers many resources but the icon size is 32x16 while I believe the Filter Extensions ones are 32x32.
  4. Gotcha. I was using ModularFlightIntegrator at that time so that might be the reason? I don't know enough about that mod but I suspect it may have something to do with the Aero Overlay. Anyways it's working now and I have been able to dock multiple times with different ships so hopefully this crash was a one time thing. I'll be cautious with F12 though until this bug is fixed
  5. @JPLRepo Sorry for the late answer I hadn't seen the answers in this thread. I had been using the Part Highlighting option in the settings but the Aero Overlay was switched off: the game would just crash from a cold boot as soon as I got the two vessels close enough. I have since trimmed down my modlist and I did a clean reinstall of my game and mods. I have been able to dock the two ships without issue but I don't understand where the crash came from: most mods I had been using are there again and now it just works whereas it didn't before...
  6. Hi everyone, Just as I thought 1.2.1 had solved all my problems with KSP, I've encountered a bizarre crash: I'm trying to dock two vessels in orbit and as soon as one comes near the other (I suppose within the loading range), I can only catch a glimpse of the ship I'm trying to dock before the game crashes. The crash is 100% repro in my save file, there is simply no way to rendez-vous these two vessels without the game crashing on me even on a clean boot. Here's the log: https://drive.google.com/open?id=0Bzi4vbI8ETh_V0k5WFQ4c1pYNUE My mod folder: http://i.imgur.com/UGX9eRo.png
  7. Thank you so much for the detailed explanation! I had definitely not understood the square root part properly, it makes a lot more sense now. I also have tweaked down the antenna power in the difficulty option, which made it slightly more difficult to grasp the whole thing. I've been playing for years but I had never used RemoteTech or anything like it before, it raises some new questions and challenges. I've now set up a tripod as well so I can have a constant signal from KSC in low Kerbin orbit. It looks very cool in the map view and functions properly. I think I've grasped the basics thanks to you, I can't wait to go bigger once I'll have interplanetary goals. Thanks again for your help @WanderingKid and have a great day
  8. On my keyboard, that would be the set of two keys right under the default ones (which I use to switch between active vessels). On my AZERTY keyboard, they are labelled ^ and $. Here's a link to my mapping You can see the two keys between the letter P and Enter. I don't know what they are called in the game syntax
  9. You have no idea how happy I am to see that HullcamVDS is up and running! This is one of my favorite mods for immersion and screenshots, it just adds so much especially in conjunction with RasterPropMonitor. Thanks a million @linuxgurugamer and @Ser ! Just a quick question: I'd like to remap the keys used to cycle the cameras and I understand I have to edit the CFG file in the mod folder. However, I don't know the syntax used in KSP for key bindings, is there any documentation I could check to know what to write? I have an AZERTY keyboard, being French, and it gets quite tricky without a keymap of sorts. Thanks in advance
  10. Ah got it! My tracking station was still level 1 (the grind is real when you have to unlock parts with science + funds) so that's why my relay wasn't working as expected. I followed your advice and set up intermediary relays and now it's all good. Thanks for your help!
  11. Hi everyone, I am playing a modded career in the new 1.2 version and I've set the difficulty to hard with no groundstations and about 0.25 DSN power in order to encourage me to build a communication network. Now in my early career I only have the HG-5 antenna to use as a relay, however it doesn't seem to work: I've launched a set in keo-stationnary orbit at an angle from KSC so it always has signal, yet it doesn't seem to be able to transmit anything. When my other probes are behind Kerbin and do not receive signal from KSC anymore, my relay doesn't do anything even when there's a direct link between the two sats. Here's the way it's set up now : the sat and its orbit
  12. Here's the log @Malah : http://pastebin.com/k1mtwxfa I just copied-pasted the last few lines since the file is huge and it keeps spamming the same exceptions. Here's what the debug window shows when I open the QuickBrake config window :
  13. Same here @Malah, I can't use QuickBrake at all and it's not even set to use Blizzy's Toolbar. When I click on the icon in the Stock Launcher, it'll just show a very tiny window in the center of the screen and I'm not able to do anything with it. Désolé pour le dérangement
  14. Awesome! Thanks a lot for the info I knew about the issue but I couldn't get any info on what had already been done. I'll leave a message on the other threads if it hasn't been done already.