Jump to content

Dominiquini

Members
  • Posts

    269
  • Joined

  • Last visited

Reputation

43 Excellent

Profile Information

  • About me
    Curious George

Recent Profile Visitors

879 profile views
  1. I ended up simply deleting the patch and then removing the original asset from 'Restock.restockblacklist'. I had forgotten that this mod prevents loading of original assets! Thanks. You need to delete the portion of the file (MM patch) that change the original part. After that, you need to remove the line of the original asset from the file 'Restock.restockblacklist'!
  2. But this is dependency for Kopernicus! Works fine without it? And if I also have installed OPM?
  3. Unfortunately it seems to be some conflict with another mod. When I tested it using only this mod, part highlight worked! KSP.log: https://www.dropbox.com/s/5vajpuevfe0qggo/KSP(PC).log?dl=0 Player.log: https://www.dropbox.com/s/w5c75hbb6cjzowy/Player(PC).log?dl=0 I sent the logs if you have any idea which mod might be causing a conflict. But that's a very low priority. Thank you in advance for the answer. And sorry to bother you with that!
  4. I upvoted it! I opened a bug that I thing is serious, but doesn't have been picked is this: https://bugs.kerbalspaceprogram.com/issues/28185. It's been confirmed, but it doesn't look like anyone is working on it... I didn't suggest it because I don't think it's part of the scope of this mod, but if you want to check it out! Thanks.
  5. I'm not sure if it should happen or not, but when I select a part using this mod's window, nothing is highlighted on the ship I'm controlling. If this is a bug, I can share my logs. But if this is the expected behavior, it is a suggestion to highlight the part in the ship! Thanks.
  6. I tested here and don't see any error messages with this engine anymore! About other possible bug discussed some posts above (I'm not sure if is this mod's problem), you take a look? Is about the game not able to load some old stock vessels (version prior to 1.8). Thanks. If you are taking suggestions: Use the hotkey for "master switch" to also open the "Autopilot module manager" window! Also, in the "Autopilot manager windows", hide the options if the "Master switch" is off! Thanks.
  7. Just to be clearer, what bothers is that the order keeps changing. Any order, as long as static, would be fine. Anyway, thanks for considering this!
  8. LiquidEngineRE-J10.cfg: https://www.dropbox.com/s/4w0jieryuk41ijx/LiquidEngineRE-J10.cfg?dl=0 Is there any thing more that I could help? Thanks.
  9. I'm having some issues with the PAW from item with lot of resources: The options keep changing order. You thing this is a bug worth of fixing? Thanks.
  10. After the last update, this mod start to throw this exception multiple times per second (as soon I assume control of one of my vessels in orbit from Tracking Station): [EXC 00:38:18.077] DllNotFoundException: libSDL2-2.0.0.dylib KSPAdvancedFlyByWire.SDLController.InitializeSDL () (at <aa89e93a18714f9599fdcfaba3d730f5>:0) KSPAdvancedFlyByWire.SDLController.SDLUpdateState () (at <aa89e93a18714f9599fdcfaba3d730f5>:0) KSPAdvancedFlyByWire.AdvancedFlyByWire.Update () (at <aa89e93a18714f9599fdcfaba3d730f5>:0) UnityEngine.DebugLogHandler:LogException(Exception, Object) ModuleManager.UnityLogHandle.InterceptLogHandler:LogException(Exception, Object) UnityEngine.Debug:CallOverridenDebugHandler(Exception, Object) Thanks.
  11. This mod also throws this exception every time I select the "RE-J10 "Wolfhound" Liquid Fuel Engine" (LiquidEngineRE-J10) in the VAB/SPH: [ModuleSrfFX]: No IThrustProvider module found at index 0! The only thing I noted is that is the only engine that have 2 modules 'ModuleSurfaceFX' with the same key 'thrustProviderModuleIndex' (== 0). And it is not a 'MultiModeEngine', like the others! I try removing one of that modules and the exceptions disappear! Thanks.
  12. I tested without HyperEdit installed and this bug (the vessel jumping when starting TimeWarp) still happens! This bug also existis on HyperEdit, if I use it to set a orbit around another planet or moon; but with HyperEdit, if I change to another vessel and cames back (using Haystack), the bug goes away. But I can't do this using KRASH, the vessel gets teleported to the new location, crashing into another vessel! Thanks.
  13. Another bug that I found was that if I double click the tab "Tracked Objects: ", the scroll on the list stop working! I tried clicking there to discover how to enable the search box, the filters and custom sorter... * I hope this mod don't get abandoned! Thanks.
  14. I was testing here and saw that the integration with TAC-LS was a little weird. This mod is using resource like Hydrogen and Methane, that I don't use in any other place! Thanks.
×
×
  • Create New...