Jump to content

lordyod

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About lordyod

  • Rank
    Rocketeer
  1. Hey magico13, just wanted to follow up on this and say, I reinstalled from scratch and this problem went away. Not sure if I somehow mis-installed stuff or if a phantom update to a mod fixed stuff. Thanks again for the great mod.
  2. So I think this is a bug? Was just finishing up construction of my Minmus network satellites, about to launch them, when suddenly I have 1500 science. A bit surprised I check my notifications and see this popup: http://i.imgur.com/qiontFj.png Huh, that's odd, I don't have any satellites there yet? Here's what I've got set up, hopefully you can make it out: http://i.imgur.com/A0N7v0h.png http://i.imgur.com/9PBzuRE.png Seems like I just randomly hit the right amount of coverage by aiming dishes at Minmus from Kerbin orbit. I had assumed these contracts needed the satellites to be in the body's S
  3. It's unfortunately none of those. I'm currently deactivating mods one at a time trying to figure out what fixes it.
  4. KSP: 0.90 Windows 32-bit Problem: Log file being spammed with SAS directions Mods Installed: Oh boy, there's a lot. [B]All of the following installed via CKAN v1.5.6:[/B] Action Groups Extended v1.29d Actions Everywhere v1.2 Active Texture Management x86-Aggressive v4-3 Advanced Jet Engine v2.0.2 Alcubierre Warp Drive (stand-alone) v0.1.1 B9 Aerospace Pack R5.2.8 Chatterer v0.8.0 Collision FX v2.1 Community Resource Pack v0.3.2 Connected Living Space v1.1.0.0 Contract Configurator v0.5.1 Contract Pack: RemoteTech v1.0.1 Contract Window + v3.0 CrewFiles v2.1 Crossfeed Enabler v3.2 Crowd Sourc
  5. I just used CKAN to install RO, so as far as I know I'm using the default version. Edit: RO version is 7.0.4, RSS is 8.5, KCT is 1.1.2.0, all installed today off CKAN.
  6. Hey magico13, hate to be a pain but my persistence updating issue has sprung up again (this time in a different install, even!). Here is the output file: https://www.dropbox.com/s/sv6egrfsvpukkan/RSS%20output_log.txt?dl=0 Pretty much the exact problem I was having before, I'd launch a rocket, complete the flight, go back to the space center, and there the rocket would be, sitting on the launchpad waiting to launch. I resolved the earlier issue by fixing the name list so that all the names have Kerman as a last name - the same fix has been applied here and it isn't working. I've checked the out
  7. Hey RoverDude, having a problem with the large hydrogen tank/large nuclear rockets. http://imgur.com/a/F0jKm GNR-3750 hooked up directly to a tank with 30k liquid hydrogen in it, and the engine won't fire as it's saying it has no hydrogen. Any tips for solving this?
  8. This was my error report. It's probably due to my use of Kpseudonym to replace the usual names with a custom namelist. Never realized there would be a problem with Kerbals with no space in their name - I'll change the config around and try it with spaces instead and see what happens.
  9. https://www.dropbox.com/s/r5uttn62fgttjmc/output_log.txt?dl=0 Got it working... once. Then I tried different difficulty setups and it broke, and I couldn't get it working again.
  10. Having an issue with this, when I rollout and launch a rocket, after recovery the rocket still shows up as rolled out. Almost like it's going into simulations instead of launching?
  11. Is there a list of characters that aren't allowed? (Like _ - * etc) Is there any way to have spaces in the names? I have a large (~400) name file and lots of the names have spaces. I'm guessing no, and I'll need to truncate, but it would be nice if I didn't have to.
  12. That would rapidly unbalance things as money becomes fairly meaningless in the late game.
  13. Is there any way to decrease the time required for launchpad reconditioning? I may or may not have a 6-month wait ahead of me, which seems a little bit high.
  14. First, thanks for taking on this project, been a favorite of mine for a while and I'm glad to see it getting updated. Second, I'm having a problem with things related to waste heat - specifically, waste heat does not seem to be accumulating, and my radiators won't deploy either. Where should I go about looking first?
×
×
  • Create New...