TheLlamaOfGB

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TheLlamaOfGB

  1. I'd like to participate, but I don't think I'd fit in as anything but the rogue state like North Korea where things keep going wrong... Perhaps a motive for war could be "Who killed Jeb?!"
  2. Hi, I've been experiencing crashing whenever mods were installed since I got the game a fair few months ago (Excluding mechjeb, which I successfully installed (Wow, right?)) Recently the problem has gotten worse (In the last month or two) with the game now crashing whenever I revert a launch, load a quicksave, leave the VAB or SPH, or try to revert to either of them (Reverting in general it crashes, including to tracking station and Space Center) I've tried a clean install about three times in the last two days. My most recent crashing issue prevents me from even entering the game, it halts loading around cabinInternals/model005 to model008. All of the items it crashes at are actually in the Squad folder. Here's the most recent error report: Unity Player [version: Unity 4.5.2f1_9abb1b59b47c] KSP.exe caused an Access Violation (0xc0000005) in module KSP.exe at 001b:00f6d554. Error occurred at 2014-09-25_154606. C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Kerbal Space Program\KSP.exe, run by Charlie. 71% memory in use. 3071 MB physical memory [876 MB free]. 0 MB paging file [1696 MB free]. 2048 MB user address space [98 MB free]. Read from location 00001ffc caused an access violation. Context: EDI: 0x0026ead0 ESI: 0x00001ffc EAX: 0x00002000 EBX: 0x0026eb5c ECX: 0x00000001 EDX: 0x00000000 EIP: 0x00f6d554 EBP: 0x0026eaa0 SegCs: 0x0000001b EFlags: 0x00210297 ESP: 0x0026ea98 SegSs: 0x00000023 Bytes at CS:EIP: 8b 44 8e fc 89 44 8f fc 8d 04 8d 00 00 00 00 03 // If any more information is required, please reply with the query. I'm running on Windows Vista 32bit, with 4GB of RAM. Any help is really much appreciated! Edit: I managed, just once, to get into the game and into the SPH (wow!) B9 Aerospace (The only mod I have) worked perfectly fine (all be it except for some texture issues, but they're not unusual for me), until I tried to launch the plane, and then the game froze.