Jacksidious

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jacksidious

  • Rank
    Bottle Rocketeer
  1. Sometimes my planes/rockets explode around this height saying collided with surface. So its more than just annoying Amazing mod though either way.
  2. They make this awesome mod and include others to truly make an amazing pack, and you have a problem with the stock planes? Just make your own or take a stock one and tweak it a bit, after all building and designing is one of the best parts about this game. Trail and error always works for me lol
  3. Anyone else having this problem just change the ElectricCharge resource in the engine .cfgs to RESOURCE { name = ElectricCharge amount = 1 maxAmount = 1 } Don't think ksp likes having 0s for that for some reason. If someone has a better fix plz let me know because im not coder
  4. Love this mod. The parts are amazing no idea how I've gone without it. Am having a problem with the engines electric charge being NAN when i change its thrust limit. Which makes the vehicle cost go to NAN and i cant launch. I've tried to just re-add the parts and its fine, but when i change the thrust limit all the engines do it again. Anyone else having this issue?
  5. Ok, well I took out the beep.ogg located in /MFD and it loaded up just fine now. Hope that won't cause issues but for some reason my setup didn't like that file. No idea. lol No, it would be loading like normal then hit that file and just stop.
  6. Alright, I'll look into it. Thanks. Yea there's no crash or crash log. It even has the changing loading statements. "Adding k to every word...". No idea what the deal is.
  7. Yep. It works fine without b9. The weird thing is its not crashing. It's looks like its loading but the bar just stops at that file. (b9/mfd/beep)
  8. Ok I've update firespitter RPM and crossfeedenabler, during my loading screen it will get to b9/mfd/beep and stop loading. It doesn't crash but I waited like 15 minutes and it didn't move at all. Something I'm missing? 0.25 ksp 32bit
  9. Ok just tested it. 3-6 i kept getting game crashes with the access violation 0x00000005 tag before it loaded. Switched back to medouz patch and it starts up. Somethings up with 3-6. Thanks for all your hard work sarbian and rbay just trying to help.
  10. Hey rover. Love your mods. Wanted to point out that sometimes the kickstand doesn't leave the hatch clear. Also a way to retract the kickstand would be nice.
  11. Error: in RealModeCrewXfer. Error: Object reference not set to an instance of an object at ShipManifest.ShipManifestBehaviour.RealModeCrewXfer () [0x00000] in <filename unknown>:0 Error: in RealModeCrewXfer. Error: Object reference not set to an instance of an object at ShipManifest.ShipManifestBehaviour.RealModeCrewXfer () [0x00000] in <filename unknown>:0 Error: in RealModeCrewXfer. Error: Object reference not set to an instance of an object Got this when I was moving crew members around. Can't remember exactly what I did when it started to be honest. It won't stop it just keeps on spamming that in log and when I load the ship it starts again. I am using version 24.0.3.3.1 SM 32 bit v0.24.2 KSP and I don't have CLS installed. Any way to make it stop? It just keeps doing it. Hope this helps.