Corax89

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Corax89

  • Rank
    Bottle Rocketeer
  1. Hi! recently I opened the game and had no sound at all (no music, sound effects etc...) Have checked my audio drivers, reinstalled the game, checked the game files with steam and it detects 2 missing files, but still no sound =( but any other game, program or application works fine I have the expansions and no mods installed. Any help would be much appreciated! Leave he my Dxdiag if it helps, thanks! Sound Devices ------------- Description: Altavoces (2- Dispositivo de High Definition Audio) Default Sound Playback: Yes Default Voice Playback: No Hardware ID: HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0892&SUBSYS_14621118&REV_1003 Manufacturer ID: 1 Product ID: 65535 Type: WDM Driver Name: HdAudio.sys Driver Version: 10.00.17134.0001 (English) Driver Attributes: Final Retail WHQL Logo'd: n/a Date and Size: 07/09/2018 0:00:00, 436736 bytes Other Files: Driver Provider: Microsoft HW Accel Level: Basic Cap Flags: 0x0 Min/Max Sample Rate: 0, 0 Static/Strm HW Mix Bufs: 0, 0 Static/Strm HW 3D Bufs: 0, 0 HW Memory: 0 Voice Management: No EAX(tm) 2.0 Listen/Src: No, No I3DL2(tm) Listen/Src: No, No Sensaura(tm) ZoomFX(tm): No Description: Audio digital (S/PDIF) (2- Dispositivo de High Definition Audio) Default Sound Playback: No Default Voice Playback: No Hardware ID: HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0892&SUBSYS_14621118&REV_1003 Manufacturer ID: 1 Product ID: 65535 Type: WDM Driver Name: HdAudio.sys Driver Version: 10.00.17134.0001 (English) Driver Attributes: Final Retail WHQL Logo'd: n/a Date and Size: 07/09/2018 0:00:00, 436736 bytes Other Files: Driver Provider: Microsoft HW Accel Level: Basic Cap Flags: 0x0 Min/Max Sample Rate: 0, 0 Static/Strm HW Mix Bufs: 0, 0 Static/Strm HW 3D Bufs: 0, 0 HW Memory: 0 Voice Management: No EAX(tm) 2.0 Listen/Src: No, No I3DL2(tm) Listen/Src: No, No Sensaura(tm) ZoomFX(tm): No Description: Altavoces (2- Dispositivo de High Definition Audio) Default Sound Playback: No Default Voice Playback: Yes Hardware ID: HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0892&SUBSYS_14621118&REV_1003 Manufacturer ID: 1 Product ID: 65535 Type: WDM Driver Name: HdAudio.sys Driver Version: 10.00.17134.0001 (English) Driver Attributes: Final Retail WHQL Logo'd: n/a Date and Size: 07/09/2018 0:00:00, 436736 bytes Other Files: Driver Provider: Microsoft HW Accel Level: Basic Cap Flags: 0x0 Min/Max Sample Rate: 0, 0 Static/Strm HW Mix Bufs: 0, 0 Static/Strm HW 3D Bufs: 0, 0 HW Memory: 0 Voice Management: No EAX(tm) 2.0 Listen/Src: No, No I3DL2(tm) Listen/Src: No, No Sensaura(tm) ZoomFX(tm): No
  2. Wow thanks capi3101, I will try to do it with that!
  3. Hey, thanks for the advice! I'll try it , but for the turbojet stage, do you recomend any specific configuration? I've tried before with RCS with a similar shape of that of Space plane from Virgin.
  4. Hi, I've recently designed my first suborbital plane and I want to put it on Duna by a horizontal takeoff. My main problem is the first stage that I use for the launch; I don't get to do something that puts the plane in orbit without using a fuel consuming monstrosity . My intention is to do it without modded parts so if you have any trick, advice or something I will be very grateful!! thanks 4 the help!
  5. Corax89

    Hi all

    Hi!, I enjoy science, and specially space science. That has led me to play KSP and now, I'm starting getting involved in its great community. Good luck in your endevours to everyone and enjoy the flight!
  6. Hi again, thanks to all for the help!, I've tried and the wheels are the main problem. As I said I'm using Mk2 fuselage and the problem was that I was attaching the gear at the underside of the plane, and although I corrected the angle the best I've could it was a little wrong. Instead of that I opted to do some gross corrections that have worked well, whith a structural panel under the fuselage and the gear attached under it. Thanks again to all!, Here are some pics:
  7. Hi! Well, the issue is that when I make a basic plane design (Mk2 pieces) and put it on the track, it begins to move to the right or to the left inevitably, until it becomes destabilized and crashes before takeoff. That happens even when I'm going at 25% trust. I use 2 small gear bays on the center of the wings and another one at the nose of the plane. My center of mass, lift and all this stuff is well situated (I think), so I do not understand why is this happening to my plane! Thanks 4 the help!