Jump to content

Nils277

Members
  • Content Count

    1,471
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nils277

  1. @Sebra can you post, what the log spam for the Service Module is? It seems that it does not appear in my game. I tried in VAB/SPH and in Game with the "Lynx Utility Bay" and the "Lynx Service Bay" and neither causes a log spam.
  2. Do you have Textures Unlimited installed? It seems that the FUR configuration is not compatible anymore and cannot use textures unlimited. @darthgently and @DefenderX1 can you try to go into the folder GameData/KerbetrotterLtd/FelineUtilityRover/Patches and rename the file TexturesUnlimited.cfg into e.g TexturesUnlimited.disbaled?. This should disable texture unlimited and make at least the texture available again. @DefenderX1 Can you also check if this fixed you problem with the CDT? I
  3. Do you have any mod installed that changes the textures? E.g. Textures Unlimited? I just tested FUR without any other mod and the textures were just fine. Havent tested the parts categiry though, will do once i'm back
  4. Hey all, i wanted to release an update of FUR for KSP 1.10 before going on vacation but did not quite finish everything, so the update has to wait until after the 28.th of July. For all i know FUR seems to run fine with KSP 1.10. If you find any bug, please let me know so i can fix them once i'm back.
  5. Update to 1.6.12 Changelog: Download: Hope this will all work in KSP 1.10. I tested, but there might me something that does not work. If you find something, let me know.
  6. Ah, you are right, will remove it Looks like an oversight from my site. Will work an the appropriate patches.
  7. This is really strange one...have you tried to remove the while mod folder and redownload it? Maybe something with the download went wrong Yhea, this bug is a pretty annoying but hart do find one. I have not been able to reproduce it on my system and thought that a fix in the code did fix at least the message. Will try to run through the code again to find a fix This is weird, will have to take a look at the config files for the contracts to see of something is weird there...
  8. The Planetary Cupola and the Central Hub are Survey Stations Hmm, seems that something went completely wrong and the parts are not loaded at all. Unfortunately the log you shared is empty for me. Almost all of the time i encountered this, the problem was that the parts went into the wrong folder in the KSP installation. Can you re-check this, if there happened an error? From time to time yes, its a problem of KSP from the very beginning. An interaction of parts with the ground are not always peaceful Do you use the legs for placing the bases on the ground or is the bas
  9. Due to a bug in KSP 1.9.0 and 1.9.1 itself KSPedia entries from other mods do not work. We need to wait for a fix in the next KSP
  10. Update to 1.6.11 Changelog: Download: 1. I added a very small MaterialKits storage to the Workshop 2. As far as i know KIS does not support inflatable storage by default. This does not seem to be a feasible idea 3. There actualle were no changes that needed a new translation
  11. Thanks Created a bug report here: https://bugs.kerbalspaceprogram.com/issues/25153
  12. @DMagic This difference in the log file will definitely have something to do with the update they did in KSP 1.9 In the release note of 1.9.0 we can find: It seems they changed to system so that the KSPedia entries do not clog the RAM all the time, but did not consider/test the KSPedia entries from mods that were created with the latest PartTools
  13. Will add images to the OP when i get some time This is an intended behaviour. The laboratory should be a bit inferior to the Stock one because it is smaller and leighter. Seems that the conversion for OSE Workshop are not added to the ISRU. Will add some (reasonable) converters to it. Will have a look at this
  14. Sorry for the veeery late reply...Do there parts still disappear? They should not vanish when launched. They should work like any other part and not need KIS/KAS and/or Breaking Ground to be usable. Will test this too Do you have any mods instaled that change things about the heat? I was not able to reproduce this bug yet There are patches for MKS which are linked in the first post. I don't know it they are up-to-date however. I do not really use MKS in my playthorughs and simply do not have enough knowledge about the complex game mechanics of MKS Will b
  15. Buenas tardes (hope this is correct ) Thanks, glad to be back, home office does have its benefits sometime. Yeah, we are fortunately all well until now. Hope you and your family too!
  16. Hi, i tried to update the KSPedia entries of my mods to work in KSP 1.9.1, but never got them working. Basically i tried to follow the workflow i posted here: For KSP 1.8.X this worked without problems. So i tried to do the same with the Parttools for 1.9.X. At first it seems sucessfull, because the KSPedia files compiled without error messages and created the *.ksp files, which also had the correct size. The log from KSP also does not show any errors about an outdated KSPedia entry. But still the KSPedia entries are not showing in KSPedia. The only warning i see in log is
  17. Update to 1.2.11 ~Still alive~ Changelog: Download:  In fact there have been plans for a smaller rover/bike/tricycle like addition i had in mind, but i never really had time to add it...maybe some day
  18. Can you tell me, what happens when you dock or grap onto the trailer? I have tried and tested many options and really thought i had removed nearly all errors Edit: Even better, do you have a save (best without many other mods) where a Problem can be reproduced?
  19. Which to storage boxed do you not find? Are they from a mod, or for the vanilla game? Will take a look what happends...sounds like a new issue with KSP 1.9 to me. You mean the joints and hitches right?
  20. Oh, thanks for the hint with KSPedia, totally forgot these. Will prepare an update for them. Then the export option from Paint.net for dds is a bit misleading. I'm 100% sure i chose DXT3 for diffuse textures because it does not have an alpha channel. Well thats even better, so i don't have to change so much.
  21. Hmm, will take a look into that. Ther is actually nothing special about the heat shield. Ita just a model that uses the mechanics that are already build into KSP. Maybe the update to 1.9 changed something about the modules and i have to update. What version of this mod and what version of KSP are you using?
  22. @linuxgurugamer thanks a lot! Will merge the request asap and make a new release. @Bom-bombardier what issues do you have exactly? Are they directly related to KPBS?
  23. To be honest, i did not There is one part that can be attached to a rover on the front, to create an unmanned rover, but never really how sized parts for an unmanned rover. Might take a look at it at some day
  24. @million_lights I think i found what you were searching for: 1. You have so save every page you want to have for you KSPedia in one of the asset folders inside of Unity 2. Go inside of Unity into the folder you have you KSPedia Assets saved. In my case its just the folde KSPedia: 3. Select the page you want to assign an AssedBundle to. In the following image its the "Congiguration" page, marked in red. When selected, the AssedBundle option will appear at the bottom right (also marked in red) 4. When you now click on the drop down menu from (here with the text "planetar
  25. Hey, sorry for the late reply, the forum did not inform me there was a new post here...Unfortunately i do not know any new tutorial for the KSPedia. However I will take a look at where to find the section you mentioned and post it here. I'm not 100% sure about the unity version. I use 2019.2.2f1, because this is the version explicidliy stated in the PartTools. Your version should work nontheless as 2019.2.10f1 is just a bugfix update for all i know. The KSPedia assest work in KSP for me. Or was this directed at Million Lights?
×
×
  • Create New...