Celann

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Celann

  • Rank
    Bottle Rocketeer
  1. Honestly it probably is a mod compatibility issue, I'm basing that assumption on the fact that I run dozens of mods. Toolbar Umbra Space Industries (Entire updated mod suite) Active Texture Management Aviation Lights Adjustable Landing Gear BoxSat Chatterer Community Tech Tree/Tech Manager Connected Living Spaces Contract Configurator Deadly Reentry Distant Object EVE Astronomers Interstellar 2 Extraplanetary Launchpads (OKS Kolonization version) FAR Fusebox KAS Kerbal Joint Reinforcement Outer Planets Mod KSPX Mk4 Spaceplane Mechjeb2 Near Future Mod Suite notes Planetshine Precise Node Procedural Fairings Protractor Realchutes Remote Tech RLA Stockalike SCANsat Ship Manifest Texture Replacer TAC Life Support Tweakscale Trajectories Kerbal Alarm Clock TurboNisuReloaded Parts Tweakable Everything Universal Storage Ven's Stock Revamp Vessel View Wheel Sounds That should be almost all of them. All hail Linux.
  2. Most certainly installing it correctly. It's interesting because I also have RealChutes which adds a parachute tab and that is working just fine. I removed RealChutes to see if it's addition of a tab was interfering with KIS but there was still no new tab.
  3. No I do not, I've removed and reinstalled the mod and there is no new tab added to the VAB.
  4. I see in the guide where it says "Tools and EVA items can be found in a new tab under science category." but I haven't been able to find any of the items under the science category. What does it mean by new tab? I'd appreciate if someone could clear this up for me.
  5. Any chance of getting a smaller exhaust effect with the mini engines? It looks a tad ridiculous at the moment seeing as how the exhaust plume is what you would see from a large SRB.
  6. I could really use some help with a problem I'm having while using Active Texture Management alongside Texture Replacer. Whenever I use ATM it refuses to allow Texture Replacer to replace textures. When I load up the game none of the textures I have set up in Texture Replacer are applied, it uses the stock textures. I've tried making a config file so that ATM ignores Texture Replacer but to no avail. This is odd because before I did a re-install I had this set up and it was working perfectly. I'd really appreciate some help as this is getting quite frustrating.
  7. I could really use some help with a problem I'm having while using ATM in conjunction with Texture Replacer. Whenever I use ATM it refuses to allow Texture Replacer to replace textures. When I load up the game none of the textures I have set up in Texture Replacer are there, it uses the stock textures. I've tried making a config file so that ATM ignores Texture Replacer but to no avail. This is odd because before I did a reinstall I had this set up and it was working perfectly. I'd really appreciate some help as this is getting quite frustrating.