Jump to content

linuxgurugamer

Members
  • Posts

    23,470
  • Joined

  • Last visited

Community Answers

  1. linuxgurugamer's post in Can't find screenshots anywhere was marked as the answer   
    You are using the windows print screen, not the game one.  F1 is the screenshot key for KSP
  2. linuxgurugamer's post in Kronal Vessel Viewer refuses to work... at all was marked as the answer   
    Would be best to install your mods using CKAN, it installs them correctly with the correct dependencies
  3. linuxgurugamer's post in Craft Folder Organization Alternatives was marked as the answer   
    I've released a beta, available here:
     
  4. linuxgurugamer's post in Craft Folder Organization Alternatives was marked as the answer   
    I am working on adopting this
    @Keyboard Basher @DeadJohn
  5. linuxgurugamer's post in Sas keeps turning off was marked as the answer   
    No one in the lander, no sas.
    Better  question is, why is your lander unable to stay upright without sas?
  6. linuxgurugamer's post in Sas keeps turning off was marked as the answer   
    No one in the lander, no sas.
    Better  question is, why is your lander unable to stay upright without sas?
  7. linuxgurugamer's post in Sas keeps turning off was marked as the answer   
    No one in the lander, no sas.
    Better  question is, why is your lander unable to stay upright without sas?
  8. linuxgurugamer's post in Kerbals stick to the ground when EVA Jetpacking was marked as the answer   
    This was reported as a bug, but confirmed to NOT be a bug.  Takes a second or so for thrusters to get full thrust.
    I believe it's a result of fixing the kerbal sliding while on eva
  9. linuxgurugamer's post in Why is my spaceplane bouncing and drifting off the runway? was marked as the answer   
    Could be overloaded for the landing gear.  Try either putting in larger or doubling them up
  10. linuxgurugamer's post in Glitching part highlights and action groups - FIXED was marked as the answer   
    I was able to replicate the problem, it's not specific to 1.8.1
    Can you please try this:
    https://www.dropbox.com/s/g6ksnzy58nu4w6b/000_ClickThroughBlocker-0.1.10.11.zip?dl=0
    and let me know if it fixes it
  11. linuxgurugamer's post in KSP using excessive RAM (15.8gbs) was marked as the answer   
    Large parts mods, mostly.  I don't have time to look at the file, but take a look at all the parts mods you have installed, maybe you can cut down some.
    Looks like HeapPadder is using 2gig, I'd remove it for now, see if that helps
    Yes
  12. linuxgurugamer's post in Cannot Load Game was marked as the answer   
    Install the ZeroMiniAvc mod, it will delete the bad dlls
  13. linuxgurugamer's post in Camera and GUI bug... maybe was marked as the answer   
    This sounds more like the IVA Only mod
  14. linuxgurugamer's post in Fail to load... MechJeb? ToolbarControl? was marked as the answer   
    Install the ZeroMiniAVC mod.  It's seriously broken in 1.8 and 1.9, and until it's removed, I can't say anything about any other problems
    Also, you have an old version of  ModuleManager installed
    Overall, I'd recommend starting over and using CKAN to do the install for it.
  15. linuxgurugamer's post in Suddenly low FPS was marked as the answer   
    1st off, welcome to the forums. 
    You need to give us some real information, such as the log file. See my signature for a link to a post which tells you how to provide the log file
  16. linuxgurugamer's post in Can't right click parts in VAB was marked as the answer   
    Install the latest versions of those mods for 1.4.  Verify that you have the latest installed
  17. linuxgurugamer's post in Replace 1.4.5 jet engine sounds? (Make it stop! Make it STOP....) was marked as the answer   
    Already done:
     
  18. linuxgurugamer's post in [1.4.2] Parts thumbs missing textures was marked as the answer   
    Please answer the question.
    In response to your question, dx11 is NOT supported by KSP.  Neither is OpenGL on Windows.  It not a big, just not supported
  19. linuxgurugamer's post in How do I insert a photo without uploading it to somewhere else? was marked as the answer   
    Short answer, you don't.
    The forum software won't allow it.
    Upload your picture to injure or IM GB B or any other file setting service and just post the link.
  20. linuxgurugamer's post in Mod directory listed in parts menu? was marked as the answer   
    That tooltip is from Janitor's Closet
  21. linuxgurugamer's post in Constant crashing on KSP (1.3.1) was marked as the answer   
    Do you have any mods installed?
    if so, wait for them to be updated.
    if not, post a log file
  22. linuxgurugamer's post in Must I complete an orbit before touchdown? was marked as the answer   
    Technically, there is no reason.  To land on the far side, you would have a descending path which curves around the planet.
    However, realistically, going into orbit allows you to do a better job of picking your landing zone, and doesn't really cost that much more dV
  23. linuxgurugamer's post in Fresh install, what the heck is going on was marked as the answer   
    Following up, how are you starting the game?  The log says that OpenGL is being forced:
    Forcing GfxDevice: OpenGL Core Given that video card (I have the same one), you shouldn't be running OpenGL.  If it isn't on the game, you will need to check the nVidia settings on the computer
  24. linuxgurugamer's post in The Ui Flicker Bug - In stock was marked as the answer   
    It's a stockish bug, and according to two of the developers, it's been found and fixed.
  25. linuxgurugamer's post in Exception: MissingFieldException was marked as the answer   
    Looks like you have a 1.1.3 mod on a 1.2 install
×
×
  • Create New...