Jump to content

Kiro

Members
  • Posts

    118
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kiro

  1. I feel lucky that there was only 1 FATAL error in my install with all the mods I have. The culprit is M2X.Encap I think I have one used on my space station so I'm hoping it doesn't corrupt my game too bad. (Luckily I backed up before the whole 1.7.1 update)
  2. I too am still playing on 1.2.2 ( when are actually find the time to play these days) My career in 1.2.2 is too far along for me to restart yet again just for a few bug fixes which don't seem to be affecting me. I'm very happy to hear that there will be a an update to the Unity engine again. Performance improvements are the most important thing for this game.
  3. I do not use RT anymore so I did not unpack that zip. I am using CTT but the line I added should work in both.
  4. Thank you!!! Initially they weren't showing up in my part list, so I added "TechRequired = automation" in the part files and that seems to have done the trick. Thanks again.
  5. @MeCripp Do you still have that file per chance? I recently had a fresh install and lost a lot of mods. Thanks.
  6. KSP-AVC is saying newest version is 1.9.7, but I don't see that anywhere on the Github. Anyone know whats up with this?
  7. Can someone please check why Stock Visual Terrain is still on 2.0 under CKAN. The girhub for 2.0.1 was updated several days ago.
  8. Looking forward to seeing these updated for 1.2. Does anyone have updated cfgs that work with the new KerbNet?
  9. Thanks man, I'm definitely going to try this patch tonight. And for excrementss and giggles I will put a warp drive on a Kerbal and see them eva across the system Yup, that was my plan all along
  10. @DMagic, I love the new Science Relay mod. Is it possible to get a transmission module on a Kerbal so that they can relay an EVA to a nearby craft?
  11. awesome thanks....I knew I should have checked out the previous page (doh!)
  12. Just wondering, have the new Part Overhauls been also "RealPlume" overhauled?
  13. Is there a mod that gives Kerbals on EVA an antenna to transmit science back to their vessel? If not, I think it would be great to make something like this with a very short antenna range. Thoughts? Ideas?
  14. I thought they went into feature lock shortly before Q/A an Experimentals started. What new features are you talking about?
  15. Anyone else seeing Null Ref Exptns. on the semi folding radiator. As soon as I expend/deploy it I get an endless slew of: "NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object at ModuleDeployableRadiator.UpdatePanelExtended () [0x00000] in <filename unknown>:0 at ModuleDeployableRadiator.updateFSM () [0x00000] in <filename unknown>:0 at ModuleDeployableRadiator.FixedUpdate () [0x00000] in <filename unknown>:0 (Filename: Line: -1)" This is the only deploy-able radiator that is throwing this exception. The squad and heatControl radiators are working fine. Exception happens as soon as radiator is deployed, I even tested it as the only part attached to a probe core and same result. Both in space and on Kerbin. Here is the log from the last session: Output-log I really hope someone can find the issues here, this radiator is the best looking in the game IMO.
  16. The Intersteller Fuel Switch module isn't being added to any of the softTanks from the new parts of Ven's mod. Does anyone have a patch file they can help me with?
  17. So I set a few of the surface experiments on Minimus and everything worked fine. Then I came back with a few more experiments and power splitters, but it seems like all the plug nodes on the original setup are no longer showing up as valid nodes. Is this a possible known issue or would you like to see some screen shots and log output?
  18. Thanks, I'll take a look at that. It must be a dependency for another mod since I don't remember installing Kerbal Foundries.
  19. My game has been quite stable since 1.1.3 This weekend however, I have been getting frequent crashed to the desktop. Resent crashes happened when just started building a ship and I clicked a pod as the first part. And the latest crash was minutes after launching a ship and doing some science in the atmosphere. I'm guessing this has something to do with a recently updated mod, but I'm not able to track it down. Here is the Output log -> Output_log.txt Any help would be appreciated.
  20. Has anyone been able to get the antenna/dishes from this mod to work with RemoteTech? I tried the cfg files that were posted on this thread and from the RemoteTech github, but for some reason, it doesn't seem like the modules are being added to these parts. I might just try and hard code them to the part cfg itself but I was just wondering if other people had better results before I venture into that.
×
×
  • Create New...