xopher425

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About xopher425

  • Rank
    Bottle Rocketeer
  1. This is how it installs from CKAN. I've also moved the Legacy parts out of their folder, up to Parts. https://drive.google.com/file/d/0BwaDUmSqqxErck8wUGlOaUlMd3c/view?usp=sharing
  2. I cannot get this to work; at first, I could not get the Legacy parts to work, no matter where I put them. Just tried reinstalling everything, and now don't even have the IR tab in game. I installed before using CKAN, did it manually this time. I have all the latest files, KSP 1.1.2. I have a MagicSmokeIndustry folder with Parts, plugins, assetbundles, plugins folders inside. I had to move things manually (the GameData from the Resources folder), as unzipping into the KSP folder did not just merge the GameData like usual; am I missing something? There are a lot of other folders and files not under GameData, where do they go? I'm feeling rather stupid right now. EDIT: Through CKAN, I uninstalled both MagicSmoke and the Legacy parts, then reinstalled them. I now have the IR tab in the game, but still no Legacy parts.
  3. Umm, sorry, but it might help to read the thread before posting the same question someone else just asked. Look up the page, comment 134 answers that.
  4. I'm having the same issue houndazs had, same error. Reinstalled Unity, all parts, ran the exe as administrator, same error. What am I doing wrong?
  5. I never saw this reply until just now, but did as you suggested, and I think it might have worked. MechJeb is actually not updated for 1.0.2, so I can't see if that works, but another mod, TweakScale, is now working. Thanks!
  6. I'm kind of having the same problem; I have the latest versions of both KSP and MechJeb, am playing in sandbox, but while I have the parts, I do not have the button to access any of MechJeb's windows. On another thread someone mentioned moving KSP out of /program files, but did not mention to where. I tried it in /program files (86), but it just slowed down and didn't give me any new windows. Actually, I've had this problem with every mod I've installed: I see parts but no functionality changes. I'm hoping the solution works for them all. Am I forgetting any details needed to help?