Blastard

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Blastard

  1. Guess it's a bad day for me to start a brand new career (deleted my 1.3.0 folder)
  2. Does this has anything to do with me unable to download any mod linked to spacedock on CKAN?
  3. I've had some serious amount of crashes with 1.1.3 all while I'm in VAB/SPH, with 100+ mods installed, somewhere around 1 crash every hour or so. But definitely way better than what we had in 1.1.2. I have watercooled Intel i5 4670 + watercooled GTX 980 Ti. Edit: Serious amount considering I spends the whole hour making some crafts, and poof there goes the volatile memory, cause I don't save cause I'm an idiot.
  4. When you still keep on playing after the game CTD every hour, and the loading takes 15 minutes with all the installed mods...
  5. Spaceplanes are cool, but with my 150+ parts station, a total of more than 200 parts within physics range means I will experience unnecessary 'time dilation'. So I'd prefer launching my payloads with a rocket.
  6. installed that, the perihelion is within jool (modded with 6.4x rescale). so i'm just requesting that planet gets integrated into OPM (ain't good enough to mess with .cfg) Edit: or someone could give me a pointer on how to edit the "End" to fit my 6.4x gameplay
  7. This is probably a problem on my end, cause I don't see anyone else talking about it. Here's my problem, the RE-D7 "Bollard" doesn't seems to have plume/flame/smoke trail, this is a problem only persist on the Bollard, regardless of whether RealPlume is installed or not. Any idea what causes this?
  8. I uses Smart Parts by BrettWebb. A must-have mod for my gameplay.
  9. Saw this thread last week (final exam week), and it inspired me to have my own take on this Korolev Cross thing (truth to be told, I've never heard about it before ). Here's the result: One thing to note: I've decided to not go for the more obvious aft detachment, because of this gif here: http://imgur.com/gallery/EU7c24I
  10. I see...I've found a solution for it tho, if you got mechjeb installed, just "intercept" the target multiple times... and hopefully your probe is tougher than the target.
  11. Can anyone enlighten me on how to use the HE-KV-1 for targeting a satellite in orbit? I've sent a probe with 3 HE-KV-1 + radome attached, got into range and locked the target satellite on the radome, then I fired the missiles, but all they did was just travels in straight line (and misses the target).
  12. Probably differs with GPUs/Drivers. source: http://forum.kerbalspaceprogram.com/threads/103129-Couldn-t-switch-to-requested-monitor-resolution/page3
  13. Wow.. that fixes the problem! Thanks! Edit: I can't run -force-opengl, looked it up on the inter-web, apparently it's something to do with hdmi cable and 1080p(?), forgot the details...
  14. I get pink ocean with -force-d3d11, is that a known issue?
  15. Yay! Tank you so much! The S3-10800 is one of my favorite tank from FTP! Keep up the good work!
  16. Hey, apparently the fuel in tank doesn't correspond to the correct fuel type (using InterstellarFuelSwitch) after the latest update: Monoprop. instead of Oxidizer Electric instead of LFOx