nickrulercreator

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About nickrulercreator

  • Rank
    Curious George

Contact Methods

  • Skype Array

Profile Information

  • Location Array
  • Interests Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. In 1.4 now, you can change the design and model of certain parts (variants). Most parts have 2-3 basic stock variants, but I see some people on here, and on the internet, using much more. How can I add additional part variants to certain parts? I see in the VAB and SPH, when clicking on the arrow in the top left corner to open the sort parts page (not sure if this is the right name sorry), there's a tab with other variants, though I don't know how to add them to parts, or add more variants. Thanks!
  2. Bluedog doesn't work. I installed it using the file (copied the gamedata folder into the KSP folder), loaded up the game, and created a new save. When I went to the VAB, none of the parts were there. There were parts in the section with all the fairings, but their images were blank, and when clicked on, no parts loaded. What do I do?
  3. wait, excrements, wrong mod. anyway this one doesn't work either. I installed it and it still didn't change the R&D.
  4. No planets show up. It's not compatible with 1.2.2. I installed OPM and Kopernicus, still didn't work.
  5. I just downloaded 3 mods, and all of them say to install their GameData folder. I can't have multiple GameData folders, though. How do I fix this?
  6. Having a little problemo with the LEM/LEM base for the Saturn V. For some reason the landing legs don't feel like retracting when I put them on the LEM in the VAB, and this creates a slight problem. How can I fix this.
  7. Doesn't work. I put it in the game data file, and loaded the game, and it said to use version 1.2, even though I am on 1.2... sooooo what do i do?
  8. This has been happening for the past week now and I can't explain it. It has never happened before. When I load up the game, one of three things happen. Either it crashes while loading the game, crashes while in the middle of playing the game (not flying a craft), or in the middle of piloting a craft. I don't have any mods installed, and I am running the game on a MacBook Pro Late 2011 (4GB RAM, 2.4 GHz Intel Core i5, Intel HD Graphics 3000 384 MB). I've tried restarting my computer, deleting and re-downloading the game, and even deleting steam and re-downloading it. None of it solved the problem. What do I do?
  9. I want to download Realism Overhaul, but I have to make a clean installation. How do I do it? Thanks