R.Bobby

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About R.Bobby

  • Rank
    Curious George
  1. Ok thanks for the reply. I'll give that a try. This also happens to my own creations so I think it might have something to do with load or I might try some tweaking
  2. The sliding wheels issue is really annoying. Is it a bug? Please help me, currently I have to launch my planes like rockets and land them with parachutes. Not fun Even the fix didnt help
  3. KSP: 1.1.3 x64 Problem: Prop requirement met = 0% (screenshot down below) Reproduction steps: It happens on Runway or in flight. Engine Info Tab always showing 0% requirements met (which i assume means no air). It happens to all airbreathing engines. They produce enough thrust to fly ok. The thrust is also decreasing as the atmosphere is getting thinner (which is normal too). Any idea whats going on here? Note that I'm on a rp0, RSS, FAR, realfuel modded game (see below). Screens: http://imgur.com/a/b48xD Mods: ____________ Also, I'm wondering: There used to be a bug with landing legs (the small ones) in 1.1 or so. Has it been fixed? Or do I need something like this: Because on some modified stock planes I get quite a lot of wobbling and exploding wheels....
  4. Ok thanks guys next time it happens I will give it a try.
  5. ATM Chatterer Distant Object DMagicOS EVE HullCam KAS Construction Time KIS kOS Toolbar KWRocketry Mechjeb Infernal Robotics Near Future Packs Planet Shine RCS Sounds RealChute Remote Tech RW Saturatable SCANSat StageRecovery TextureReplacer TacLS KAC Tweakscale UKS OKS Module manager 2.6.6
  6. KSP: 1.04 DX11 mode (also happens in DX9; openGL: not sure) Problem: Weird Balls appear in Space (screenshot down below) Reproduction steps: It happens in open space or near moons/planets with no atmosphere. The circles appear from the centre of the craft and most of the time stay on this spot while the ship is moving away from it (they do not move). They are not 3d but flat like a plate. The game does not crash or anything, its just annoying and super strange. It doesnt happen with all ships, I dont know what part or mod or situation triggers the bug. Screens: http://imgur.com/gallery/0WMa2/new