aat

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About aat

  • Rank
    Curious George

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ok, now I am experiencing a more serious bug: Recovered vehicles are not reset. I've tried with a small rocket: I recovered it, and even edited in the editor to add some fuel, it looked fine. But when launching, the SRB are immediately staged, and the parachute is in red "removed" state. here is the log: https://www.dropbox.com/s/sueicptwebt00h2/KSP.log?dl=0
  2. Bug report: There's a misbehavior of the Build plan feature, when used in conjunction with ScrapYard. Using KCT 1.4.6.4 and ScrapYard 1.1.1 on 1.61 How to reproduce: 1. Build a small craft, then scrap it. 2. Enter the VAB and build/load the same craft 3. Take note of the build time. Should be short because we have already all the parts in the inventory. 4a. First add the craft to the building plans, and then add it to the build list. The build time in the VAB list is now much longer, as if we didn't have the inventory parts. 4b. If instead you first add the craft to the build list, and then add it to the building plans, the build time is correct. Something I noticed which might be related: when adding a craft to the building plans, it also displays "Added X to the build list", which is the same message when you actually add a craft to the build list. However, adding to the building plans ONLY adds the craft to the build list. Is it possible that ScrapYard detects the "add to build plans" as "add to build list", and so it "consumes" the inventory without any actual craft in construction? TL;DR: To avoid this bug, first add to the build list, only then add to the build plans I can post the log, if necessary
  3. Small window glitch (still on 1.4.6.1): when left-clicking on the launchpad or the runway, the launch window opens of a fraction of second and immediately closes afterward. I guess it is KCT that forces it to close, otherwise would be possible to launch without building a craft. Maybe the window should not open at all?
  4. Because BLS would keep using the original models, while the stock parts (from which they are copied) get the new models from ReStock -- ta-dah, no more same looking parts Looks fine! I will download tonight and test ingame. Now the SNACK probe is in line with other probes - it was missing the internal antenna, the hibernation mode and the reverse control point thing.
  5. Actually, I prefer that it uses stock instead of ReStock, so it avoids duplicate, identical models. Btw, the SNACK retrieval probe needs an update. I made this patch for myself, but @linuxgurugamer might want to incorporate directly. @PART[BSLsnackprobe]:NEEDS[BetterScienceLabsContinued]:FINAL { %MODULE[ModuleDataTransmitter] { %antennaType = INTERNAL %packetInterval = 1.0 %packetSize = 2 %packetResourceCost = 12.0 %requiredResource = ElectricCharge %antennaPower = 5000 %optimumRange = 2500 %packetFloor = .1 %packetCeiling = 5 } @MODULE[ModuleCommand] { %hasHibernation = True %hibernationMultiplier = 0.001 %defaultControlPointDisplayName = #autoLOC_6011003 //#autoLOC_6011003 = Default %CONTROLPOINT[reverse] { %displayName = #autoLOC_6011004 //#autoLOC_6011004 = Reversed %orientation = 0,0,180 } } }
  6. when loading, Airplane plus give a lot of texture loading errors like this: [ERR 23:34:09.196] Texture 'AirplanePlus/Parts/Payload/Mk1Door/AerojetKerbodyne' not found! are those false positives? I can post the full log in case
  7. OK, here is a MM patch to realign USII to stock behaviour: I basically remove oxygen, water and hydrogen, and bring the PEM and Alkaline cell close to the stock Fuel cell and Fuel cell array, respectively. Using input LFO, as stock. // Remove non-stockalike Universal Storage II modules !PART[USWaterWedge]:FINAL { } !PART[USOxygenWedge]:FINAL { } !PART[USHydrogenWedge]:FINAL { } !PART[USElektron]:FINAL { } // Edit radial tank to remove unused resources @PART[USRadialTanks]:FINAL { @MODULE[USFuelSwitch] { @resourceNames = MonoPropellant;LiquidFuel,Oxidizer @resourceAmounts = 3.75;1.215,1.485 @initialResourceAmounts = 3.75;1.215,1.485 @tankCost = -20;-32.5 @tankMass = -.01;-0.01481 } @MODULE[USSwitchControl] { @ObjectNames = Monoprop;Liquid Fuel @VariantColors = #eb7c10,#999999;#eb7c10,#999999 //#2ed518,#999999;#2ed518,#999999;#eb7c10,#999999;#eb7c10,#999999 } @MODULE[USMeshSwitch] { @MeshTransforms = RadialSmallMonoprop;RadialSmallLiquidFuel } } // Edit PEM cell to match stock Fuel Cell @PART[USFuelCellSmal]:FINAL { @fuelCrossFeed = true @cost = 1500 @mass = 0.075 @TechRequired = largeElectrics @MODULE[ModuleResourceConverter] { %FillAmount = 0.95 @INPUT_RESOURCE,0 { @ResourceName = LiquidFuel @Ratio = 0.003375 @FlowMode = STAGE_PRIORITY_FLOW } @INPUT_RESOURCE,1 { @ResourceName = Oxidizer @Ratio = 0.004125 @FlowMode = STAGE_PRIORITY_FLOW } @OUTPUT_RESOURCE,0 { @ResourceName = ElectricCharge @Ratio = 3.0 @DumpExcess = false } !OUTPUT_RESOURCE,1 { } } RESOURCE { name = ElectricCharge amount = 125 maxAmount = 125 } } // Edit Alkaline cell to match stock Fuel Cell Array @PART[USFuelCellMedium]:FINAL { @fuelCrossFeed = true @cost = 3000 @mass = 0.12 @TechRequired = specializedElectrics @AutoShutdown = false @MODULE[ModuleResourceConverter] { %FillAmount = 0.95 @INPUT_RESOURCE,0 { @ResourceName = LiquidFuel @Ratio = 0.0135 @FlowMode = STAGE_PRIORITY_FLOW } @INPUT_RESOURCE,1 { @ResourceName = Oxidizer @Ratio = 0.0165 @FlowMode = STAGE_PRIORITY_FLOW } @OUTPUT_RESOURCE,0 { @ResourceName = ElectricCharge @Ratio = 12.0 @DumpExcess = false } !OUTPUT_RESOURCE,1 { } } RESOURCE { name = ElectricCharge amount = 250 maxAmount = 250 } }
  8. Have you been able to isolate the setting that induces the stuttering? Since I also experience the stutter, I can test on my machine tonight.
  9. Cool!! Thanks!! Other quality of life improvements that the mod can benefit: - Main KCT panel staying active after scene change (as of now, it disappears when returning to the KSC view, so each time we need to click on the icon again) - Launch site chooser in KCT panel, or just before rolling out, or when commissioning a plan (as of now, we need to go inside the editor to change the launch site, and we can't change it afterwards)
  10. Thanks! Well, with this I will remove one entry (the ScrapYard information) but add one as well (the PAWS customization button)
  11. Uhm I see. Well, this is a bit disappointing for people like me who want to keep a clean stock-alike game. Also, modifying the files is fine for me, but since the mod is still in dev this would mean redoing the changes each time. Unless there's a git repository to fork and sync, which I don't seem to find (is there?).
  12. Ok, I see. Well, now the stock fuel cell exists and runs with liquid fuel and oxydizer (https://wiki.kerbalspaceprogram.com/wiki/Fuel_Cell) Is a bit strange to have the stock one working with LF and the USII one using a different set of resources? Any chance of removing the duplicate?
  13. Is there away to disable displaying useless resources when not having installed any life support mod? For example, the radial tank part for example displays two resources, oxygen or hydrogen, which are just clutter if I don't have any mod that uses them
  14. Well ok, I have to live with it. I'm not using ohscrap, so for me it's just some unnecessary information that clutters each and every part. Maybe consider adding an option to disable it in the future?
  15. Yes i confirm that I somehow switched to the Blizzy toolbar without noticing, or that somehow got enabled only after a few screen changes. Also the autoasparagus thing seems a bug of that mod itself Sorry for the previous report I confirm this in my install, since now I'm using Blizzy but the lag is still present