SeaTac

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About SeaTac

  • Rank
    Bottle Rocketeer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I do have Interstellar Fuel Switch Core installed, as it is added by default by CKAN. All the mods installed are B9 Part Switch, BahamutoD Animation Modules, Interstellar Fuel Switch Core, Module Manager, and OctoSat Continued. It does seem to work fine I just wasn't sure if I should see a noticeable difference.
  2. I tried on my experimental install which only has OctoSat installed both with and without B9PartSwitch. Everything seems to work fine, but I'm not clear what the difference between the two should be. Is there a visual difference in how it works with and without B9?
  3. I understand and appreciate the work you do here. I'll see if I can't get a picture or video in the folder as well. Seems there is a bit more than no fuel or switching. I was not able to get probe control with the Octosat probe core either. The video was a bit big so I uploaded to youtube instead. https://youtu.be/RKhvdFXDdzM Still uploading...
  4. I'm sorry, I'm not sure how else to explain it. The fuel won't switch. When you right click on an OctoSat part in the VAB there is no fuel switching option. Link to the ksp, avic, and mod manager logs here: https://drive.google.com/drive/folders/1agoEcwWJBcorrEpuppjzAO1QAYr3VTeC?usp=sharing
  5. I've recently installed the updated version to my career game. It looks like fuel switching is broken. I also did a clean install of NSS only to version 1.7.3 of KSP with both expansions. The version of NSS in the .version file is 0.1.13.
  6. I've been using it in 1.7.1 and 1.7.2 with MH and BG expansions. It works fine so far. Thanks for keeping this mod going linuxgurugamer, much appreciated.
  7. Thanks for putting this mod together. From a visual perspective it just works which is nice, but I had an issue with solar panels not working. If I updated the version of Kopernicus that was included in this distribution to the latest my solar panels work again and the visuals still work. I deleted the version from the GSE mod and installed v1.6.1-2 via ckan and everything now works correctly.
  8. Recently started getting an error: Popup: "Failed to connect to repository. Exception: Value cannot be null. Parameter name: collection" Main CKAN window: "Connection to https://github.com/KSP-CKAN/CKAN-meta/archive/master.tar.gz could not be established" This occurs on both pre-existing installations (1.3.1, and 1.2.2) as well as a fresh install of 1.3.1. If I close the popup I can launch KSP from CKAN. I just can't install any new mods.
  9. I did a clean install and performance is back to where it should be. Thanks Rocket. I'll be doing clean installs from now on.
  10. Thanks for your input. I was suspecting a corrupted install. I've always used express and just let it do it's thing. I've not experience issues before but thought I'd see about other folks experience. First step will be to try a clean install then.
  11. I am curious if anyone has experience serious performance issues when upgrading to Nvidia 390.65 drivers on Windows 10 64bit. I'd been away a lot in January and only got to updating my windows rig at home last weekend. After the upgrade I experienced some pretty serious performance issues with framerates as low as 10fps in any situation. ie in the VAB, at the KSC screen and in flight. At first I thought it might have been a mod update I did within CKAN but moving to a fresh install of 1.3.1 I still experienced the 10 fps problem. Reverting back to the Nvidia 388.71 drivers immediately resolved the fps issue. I did also notice issues in other games as well. I always use the express install for the nvidia drivers. I'm wondering if it's a driver issue or if it was a driver install issue. I didn't have time to do a whole lot of testing but when I get home this weekend I'm looking to spend more time troubleshooting and I'm curious if anyone else has seen performance problems with the driver versions mentioned. I've googled the update and seen many reports on various games but lots of explanations including the windows creator update. Rig info (from memory): Intel i7 6700k, 16GB Ram, nvidia 980TI, run off SSD on 3x 2560x1440 gsync displays in surround (7680x1440 ksp resolution in fullscreen mode). On the old drivers I get very good fps so the 10 was very noticeable.
  12. Thanks silentvelcro, that makes sense. And thanks for a great mod.
  13. Thanks Cheesecake. I'm still confused as to what is meant by merging? If I have a conflict how do I go about resolving it? If there are duplicate files what is the process to merge? For instance if I already have TextureReplacer or ASET?