Mr Peanut

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Mr Peanut

  • Rank
    Bottle Rocketeer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Does anyone know how to fix this glitch, I have know idea how to fix this.
  2. There is a glitch happening with Extraplanetary launchpads; Whenever I try to build a craft, the progress bar UI shows up but nothing happens, it remain at zero percent complete and the timer says zero seconds, I just can't build any crafts. The mod worked perfectly fine until the 1.2.2 update. If anyone has the solution, please tell me.
  3. how did you get MKS Lite working in 1.2, I can't get the parts or tabs in the vab to load?
  4. Was the glitch of kerbals randomly becoming tourists (yes, even veterans) fixed? I ask this because I'm scared to lose another colony to this glitch like my last one.
  5. I just landed a supply ship at my colony, and I went over to my colony (built with MKS-Lite, and USI-LS) and the resource were gone (not the stock ones, and ore is still in the storage modules). My food, mulch and fertilizer are gone, there are no resource bars in any modules that would carry non-stock resources. Can someone please tell me how to fix this if there is a way.
  6. I just landed a supply ship at my colony, and I went over to my colony (built with MKS-Lite, and USI-LS) and the resource were gone (not the stock ones, and ore is still in the storage modules). My food, mulch and fertilizer are gone, there are no resource bars in any modules that would carry non-stock resources.
  7. Sure; here's my new Game Data; heres my VAB, it has two Kolonization tabs (also found a drill from the mod in utilities but nothing else)
  8. I tried what you guys said, but it still didn't work, no parts for the mods. Is there any thing else that might be the problem
  9. I been having trouble with my mods, I can get MKS lite to work or Usi Life support. I'm playing on Ksp 1.1.3, all my mods are up to date. For MKS Lite, all I get is the tab in the VAB, and for USI, I only get the containers. I have pictures of my game data folders, and rover Dude (mod creator) said I might be missing things
  10. I've been having some major trouble downloading MKS Lite and Usi life support for 1.1.2. I've tried multiple downloads for MKS lite and I only get the tab in the VAB, not the parts. The same goes for usi life support, I can get the physics and effects of it but not the parts. I've seen these models work on YouTube just fine, but they don't work for me. Can anyone help me figure out how to get these mods to work?
  11. I've been having some major trouble downloading MKS Lite and Usi life support for 1.1.2. I've tried multiple downloads for MKS lite and I only get the tab in the VAB, not the parts. The same goes for usi life support, I can get the physics and effects of it but not the parts. I've seen these models work on YouTube just fine, but they don't work for me. Can anyone help me figure out how to get these mods to work?