15Redstones

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About 15Redstones

  • Rank
    Bottle Rocketeer
  1. 15Redstones

    [1.7.0-1 + Backports] Kopernicus & KittopiaTech

    How broken is Kopernicus in the 1.4.4 patch?
  2. Anyone got a copy of the 1.2.2 version? It's unavailable on Spacedock, I just get an error screen.
  3. 15Redstones

    Make a wish... and have it horribly corrupted!

    Granted, but it's near impossible to land on due to 20g surface gravity and no atmosphere. I wish for a Tesla Roadster.
  4. 15Redstones

    Make a wish... and have it horribly corrupted!

    Granted, but every other Kerbal passes out at 1.1 G.
  5. Found the problem, CLS left a file in ReCouplers plugin folder. You should add a warning that deinstalling without removing the files in the ReCoupler folder crashes the game on startup, or make the DLL in the ReCoupler folder delete itself when it doesn't find CLS installed.
  6. 15Redstones

    Make a wish... and have it horribly corrupted!

    Granted, but when your interstellar ship docks with your refueling station in LKO the Kraken hits you and sends your precious station to 666 666 Ym.
  7. 15Redstones

    Make a wish... and have it horribly corrupted!

    Granted, but Windows updates and gets stuck. I wish to land on Jool and return.
  8. I've used CLS in 1.3.1 but now I have a different mod that does the same, so I want to remove CLS. For some reason I can't get the game to launch without CLS, every time it just crashes. Error log: http://www.mediafire.com/file/cp6pyv7103p26vm/2017-11-29_210554.zip
  9. 15Redstones

    [1.3.1]TextureReplacerReplaced v0.5.4

    Hey, I'm getting some weird behavior with this mod. When I launch a new vessel all the male Kerbals have the helmets on in the capsule but the females don't. When I reach space all of them have helmets, and when I land they all take them off. But when I go on EVA right after launching the vessel only the males wear it. It's not causing trouble but it's definitely funky behavior that should get fixed.
  10. I got this problem where ocean shaders don't override the default ocean, how can I fix this?
  11. I like the ocean, but for some reason instead of replacing the stock ocean it now just displays both which gets weird... https://i.imgur.com/UE9O34m.jpg https://i.imgur.com/ZmApKVV.jpg
  12. Do all Kerbals who have orange suits respawn or only the original 4?
  13. 15Redstones

    [KSP 1.7] Astronomer's Visual Pack [v3.74 "Warpspeed"]

    Which texture quality version should I use? I got a 1080p screen and a GTX 760.
  14. 15Redstones

    [KSP 1.3.0->1.5.*] Mod Pods

    So, I did some more testing and stuff got weird: My install where I removed everything except ModPods and ModuleManager: Ore floats. Removed ModuleManager: Ore floats. Removed ModPods: Ore still floats. Added ModuleManager: Ore sinks again. Added ModPods again: Ore floats. I tried a completely untouched copy of 1.3, freshly downloaded: Ore sinks (intended behavior) Added ModPods: Ore still sinks. Added ModuleManager: Ore floats. My guess is that ModPods uses ModuleManager to change the physics. If I remove the ModuleManager those changed physics stay until I run the game with ModuleManager but without ModPods, then it reverts back to normal. If I use ModPods without ModuleManager it can't change the physics so everything stays normal. PS: Your test thing has a large battery which is quite floaty so that's probably why it didn't sink. Try a stack separator to get an ore tank without anything else in the water.