Jump to content

Darkherring

Members
  • Content Count

    91
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Darkherring

  1. That is expected. You need to use N2 to replenish the loss of pressure after EVA. Just pack more nitrogen.
  2. I think BDB probes lack config. Try dropping this one into GameData. I got this config some time ago, but I'm not sure it works with latest version of BDB
  3. Unfortunately, I still have issues with Kerbalism and RR. I'm unable to choose proper processes in Convert-O-Trons Here is my LOG if needed: https://we.tl/t-hrikVwu69T
  4. I used to have this problem, too. It was connected with double Real Plume configs. IIRC, solution was to delete one of the configs.
  5. Currently you can replenish all the resources, but there will be a problem with food, as greenhouses are terrible, and you would need tons of them to support a couple of kerbals. But you could just ship 10 years worth of food and forget about it for some time.
  6. There seem to be some problems with latest Rational Resources. I can't make it work with Kerbalism. It seems that something is off. The processes are missing their definitions in the GUI The drill options also look strange I'm also getting bunch of errors: EXC 11:33:19.562] NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object KERBALISM.ProcessController.Update () (at <e418deadff324a4a92c68478f3c43f5c>:0) UnityEngine.DebugLogHandler:LogException(Exception, Object) ModuleManager.UnityLogHandle.InterceptLogHandler:LogException(Exception, Object)
  7. KSP 1.11 CryoEngines 1.2.0 Here is the log I'm using also Decoupler Shroud mod, which might be messing with shrouds, but I'm getting the same problem when engine is covered by procedural interstage. EDIT: After uninstalling Decoupler Shroud issue persists
  8. It seems that most of cryo engines spawn with shroud on despite turning it off. Moreover the shroud just keep on the engine after separation, so the rocket looks a bit strange. Is it a known issue? Is there any workaround?
  9. Suddenly, I'm getting the black sky problem. Here is the log [ERR 17:25:44.839] [Scatterer][Error] Effects couldn't be loaded for Kerbin because of exception: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object It happens everytime I load a save. Reinstalling Scatterer didn't help.
  10. Don't depressurize habitats. It's bugged. About fuel cells in VAB - if you also have solar panels, to test fuel cells make sure that the planner is set to night time, as fuel cell won't work if solar panels are sufficient. In the flight just turn them off and on a couple of times, and it should start.
  11. You can increase the whole size of the GUI. Go into KER edit window, and in the miscellaneous add "GUI size". You can change it then.
  12. I have also encountered strange mass issue in 1.11. The mass in VAB and in flight look absolutely different. In VAB, the reading is consistent with KER, but in flight not anymore VAB: Flight: This is data from the same stage in VAB and flight. It's an unmanned probe
  13. I think I've encountered a strange bug. As I click the mod icon in the VAB it seems to change the skin of other mods for Stock-style. LOG: https://we.tl/t-xHAy9edDG9 Example:
  14. Right, I've forgotten about the reliability, as I'm not using RA as for now.
  15. Haha, yes, it's 1.9. I will delete it, thanks. I would probably not notice it if it didn't lagged my game And thank you for your great work!
  16. Hi, I've got a massive spam in the KSP.log file. It expanded to over 600MB It's spammed mostly with [EXC 22:35:33.560] NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object KSP_Recall.Driftless.FixedUpdate () (at <68468174186e4582a5c4f9fccd1989fb>:0) UnityEngine.DebugLogHandler:LogException(Exception, Object) ModuleManager.UnityLogHandle.InterceptLogHandler:LogException(Exception, Object) UnityEngine.Debug:CallOverridenDebugHandler(Exception, Object) I think it starts at the moment of landing.
  17. It seems that there is a bug in 3.10 with engine reliability while entering physical warp. I've also had terrible run. As for now, I have downgraded to 3.9 and it works well.
×
×
  • Create New...