TomVorat

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About TomVorat

  • Rank
    German OSE Corp.

Contact Methods

  • Twitter Array
  1. So, a few parts in the Mod Bluedog Design Bureau (developer version) are not working correctly. Namely the CSM Decoupler and the LM Adapter (most probably every part that has a animation) wich play their animation when picked from the parts menu but can't be retracted or even properly decoupled in game. There is a button in the parts dropdown menu wich is called "play animation" though. I installed every mod that came with the base mod and even tried to reinstall it a few times or even use another version of the mod. The KSP.log file seems to be spammed with "[EXC 15:22:36.115] TypeLoadException: Could not load type 'ModuleDecouplerBase' from assembly 'BDB'." I don't know if I installed it wrong (which seems unlikely since I installed that mod and others successfully before). It could be that it is conflicting with other mods, a screenshot of my GameData Folder can be found here and a picture of my KSP Log from yesterday can be found here (the KSP Log is quite big though since it is filled with error messages, I apologize for my messy install). A few version before everything worked just fine and anyone else I know doesn't have this problem. Any help would be highly appreciated! Not sure if I got all the important Information, If thats not the case just ask me. I also asked the Dev for help but he could seem to help me.
  2. I ran KSP the other day and yes, it was because of a RAM Shortage. I thank both of you for your answers!
  3. So, everytime I start KSP (1.6.1, relatively heavily modded, about 12200 patches) it for one makes my PC run very slow (other programs take very long to respond) after the loading bar filled and secondly it glitches the audio coming from my PC. And it also freezes Windows in most cases between it finishing to fill the loading bar and arriving at the KSC (after loading a savefile). All of my mods were installed with CKAN, and if not, manually installed with the right version. Pictures of my GameData Folder can be found here. My PC specs are as follow: - CPU: AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz - GPU NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB - Motherboard: Gigabyte A320M-S2H V2-CF - Installed RAM: 8,00GB - Harddrive: 2TB HDD I run my game in DirectX11 because of KS3P and the whole freezing thing. In case of questions (wich will most probably come up as I don't know all the important things for solving my problem) please just ask me Thanks in advance!
  4. Is there a way to adapt parts to the various scales of planets or do I have to edit all of the parts by themselfs? (make parts 2.5x more efficient/capable in 2.5x stock solar system or something)
  5. I honestly can't imagine to play KSP without RealPlume anymore. It's sad to see that they didn't implement something like it into KSP2 but atleast the plume isn't the blue cone it was anymore.
  6. Is the most recent version compatible with KSP 1.6.0? because I can't get it to work there. And if it isn't, are there any links to the 1.6 version?
  7. I have a problem with this Mod. Wich is that it always freezes Windows on Startup of the game. Other Visual Mods don't do that. Is there a Fix?