marimuff

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About marimuff

  • Rank
    Bottle Rocketeer
  1. I can exclude RT based on the fact that I have flown the exact same vessel time and time before. Also it does work when I stop the game (task manager or just close it through ein toolbar) and then restart it again. It is an unmanned craft with the capability of also carrying kerbals to an orbital station. I just verified the files and it found 2 faulty files. It seems to be fixed as a second run didnt find anything. Thank you for your help in that regard already. I'll get back to you about it once I can tell if it is fixed now.
  2. Thank you for the reply. I will try that when it occurs the next time.
  3. Thank you for answering, but Im sorry, telling somebody who just said himself that its very unlikely he finds a solution that its very unlikely hell find the solution is kind of pointless. I know troubleshooting is most likely necessary but I can try asking if somebody had the same problem. If nobody can help, so be it. To eightiesboi: I wouldnt ever question anybodies ability in this field as I exactly know my own lack thereof. To the rest: It happens with any type of vessel (crewed/uncrewed, large/small, SPH/VAB) I can exclude the issue coming rom RT bc. the game wont even accept the esc key. Here's a screenshot of what it looks like: https://imgur.com/a/cEuB1GC
  4. Thank you for the reply, but I was hoping that there maybe is sbdy. out there with a similar issue and a solution. I know that it is likely there isnt but its worth a shot. Of course I know the process of elimination for troubleshooting but if possible I want to avoid it as reliably testing it is hard and every restart as stated takes a while. Thanks for the answer anyway, I'll wait another couple days and if nobody has a clue I'll go through the process of troubleshooting. For the mods I installed shortly before it started I checked already.
  5. Sometimes(approx half to 1/3 the time) when I start a vessel by pressing launch in the VAB or SPH I cant control the vessel at all. I can open the information readouts in the toolbar but I cant input anthing to the vessel. So far I could only fix it by restarting the full game which is annoying bc. starting the game takes approx 5 mins. I havent had it occur launching through the LaunchPad / Runway interface yet. It has just started happening a few days ago. These are the mods I have installed: KSP: 1.7.3 (Win64) - Unity: 2017.1.3p1 - OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit B9 Part Switch - 2.10 BetterTimeWarpContinued - 2.3.11.3 Community Resource Pack - 1.1 Contract Configurator - 1.27.1 Contract Pack: Clever Sats - 1.4 Contract Pack: Field Research - 1.2.1 Contract Pack: Giving Aircraft a Purpose - 1.6.1 Contract Pack: Kerbal Academy - 1.1.10 Contract Pack: Bases and Stations - 3.7.1.5 Contract Pack: RemoteTech - 2.1.4 Contract Pack: Tourism Plus - 1.5.2 CustomBarnKit - 1.1.19 Contract Parser - 1.0.8 EVA Struts - 1.0.5 EVA Transfer - 1.0.8.1 ExtraplanetaryLaunchpads - 6.6.1 Community Category Kit - 4.1 KAS - 1.4.7097.36908 KAS - 1.4.7097.36908 KerbalChangelog - 1.1.4 Kerbal Engineer Redux - 1.1.3 HyperEdit - 1.5.8 Kerbal Inventory System - 1.22.7090.200 KSP-AVC Plugin - 1.3.1 NearFutureProps - 0.5.1 RealChute - 1.4.7.4 RemoteTech - 1.9.3 DeepFreeze Continued... - 0.26 SETI-Contracts - 1.3 SpaceY Lifters - 1.17.1 StationPartsExpansionRedux - 1.2.1 TAC Life Support - 0.13.13 TimeControl - 2.9.6 Trajectories - 2.2.3 Kerbal Alarm Clock - 3.10 TweakScale - 2.4.3.1 USI Alcubierre Drive - 1.2 Waypoint Manager - 2.7.5 If anyone can help me and knows what the problem is and how to fix it, it would be very much apprciated. Thank you