Jump to content

Earthbound Spartan

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Reputation

16 Good

3 Followers

Profile Information

  • Location
    Cuba

Recent Profile Visitors

1,112 profile views
  1. I'm running it under Wine, so maybe that's why the log file says Im using it on windows. It's pretty much the same clean KSP I was using on Windows, it runs perfectly without mods and with all of them except for Toolbar/Toolbar Controller. The other mods work fine, except for the ones that are using Blizzy Toolbar UI for their pop up windows, compromising the text, leaving only the buttons as you can see in the video. But everything else, such as gameplay, rocket parts, mods like FAR or Kerbalism, are working fine.
  2. This is a video showing up the issue I'm having, I recorded it on my OS. https://www.dropbox.com/s/kokpnskjisn7bxy/KSP-2022-04-10_13.42.23.mp4?dl=0
  3. Stock Toolbar does not has any problem. The mods using the Blizzy Toolbar are the ones affected, including the Blizzy configuration menu that let you choose wich toolbar is going to be dealing with each mod. So, for the problem happening, I don't need any other mod to be around except dependencies, because even in the Blizzy toolbar menu, the text on the pop up window is missing, just showing blank buttons, like it does with the other mods.
  4. Sorry. I think this is the log file: https://www.dropbox.com/s/cumeu8n4ndzj7i6/Player.log?dl=0 from the files Wine manages for Windows apps. Left the game with only the concerning mods and dependencies. The problem persist. ClickThroughBlocker 0.1.10.17 aaa_Toolbar 1.8.0.7 ToolbarControl 0.1.9.6
  5. Hello! and thanks in advance for your work. I'm currently running Pop!_OS with KDE Plasma 21.10 (and updated) and running my old Windows' KSP 1.10.1 heavily modded through Wine (up to date). Every single mod works perfectly except for Toolbar and Toolbar_Controller. The game opens up, loads faster than ever and fine, but when I start playing, on the KSC view, every mod using Toolbar shows their menus without text, just the buttons, no text. I'm new on Linux right now, every other instance of KSP works perfectly without Toolbar, other games I had tried are working good. Any headlights about this problem? Thank you!
  6. Is it possible for a future that this mod could be compatible with Kerbal Construction Time? It would be really nice to be able to use it on RSS/RP-1/RO. Great work, by the way!
  7. Nope... I've never been on a train, of any kind TUBM plays on RSS
  8. nope... I use OperaGX + DuckDuckGo the user below me lives in a third world country...
  9. Thanks a lot... And pathologists... those autopsies of burnt kerbals are not going to do themselves.
  10. This is an idea for a mod, I don't know if something similar has been posted before on this forum. I think it would be cool if a mod allowed complex medical care for the Kerbals, where analogs to human diseases related to space travel were used. For example, effects of microgravity, radiation, injuries from falls, explosions, blows, etc., that influence kerbal parameters such as its speed of translation, jump, as well as its precision in SAS mode, not to mention the loss of life or the full ability to do anything. It could be related to other life support mods (like Kerbalism or TACLS), causing diseases derived from the lack of O2, food, water, CO2 poisoning, and so on. The mod could include medical specialists, medical bay modules, medical supplies (and ISRU for it), etc., especially for small planetary colonies and interplanetary / interstellar vehicles. What do you think about this?
  11. Thanks a lot for the support! I've been offline for a few days, but I found what the problem was. It was related to Interestelar Fuel Switch mod. I removed IFS and everythink works fine for me. I hope this can be helpful for others.
  12. I think I'm gonna work on it... Can I use RealSolarSystem? I left a subscription...
  13. Hi everyone! I've been using KerbalContructionTime for a while now on a heavily moded ksp 1.11.1. No problem so far, when I recently realized that when you edit the ship with liquid fuel tanks only, once available in KCT and ready for take off, the ship comes out with liquid fuel and oxidant ... oxidant which is extra weight for an atomic engine. The problem occurs with KCT. Does anyone know how to fix this problem? I would be very grateful for the help.
  14. Thanks a lot! I check the dependencies, one was missing for me. It works now.
  15. I'm using KSP 1.11.1. The latest version of hangar extender doesn't work for me. Any updates about 1.11.1 compatibility?
×
×
  • Create New...