Jump to content

Kochi

Members
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kochi

  1. On 11/4/2022 at 10:11 PM, xD-FireStriker said:

    With update 2.4 MM throws about 115 warnings 

     

    On 11/5/2022 at 2:09 AM, Grem said:

    same

    Its nothing important its just module manager screaming about more then one pass specifier that i put to ensure no other plume configs get activated with it  

     

  2. On 10/13/2022 at 1:45 AM, zw_45 said:

    Found a minor bug, the bracket for SLS sepmotor in ACK is missing which makes the waterfall FX overlap with stock FX

    !fx_exhaustFlame_yellow_tiny

    I also get a lot modulemanager warnings after SWE is installed. Looks like every SWE configs generates a warning message if the corresponding mod is not installed.

    Gonna fix that right away on the git 
    also could i see your log so i know what exactly is causing those errors ?

    14 hours ago, Merlin1809 said:

    its due to the flip flop in development i already asked Adiri to delete the old one since im the one who will maintain the mod for now on 

  3. 53 minutes ago, ProCrast said:

    I had RestockWaterfall, StockWaterfallEffects ,RealPlume ,StockRealplume and your mod instaled so this bug is not necessarily coming from SWE .
    Yes its messy ...
    Maybe Waterfall can only over-ride one mod at time  ?
     

    Do you have 0.8X waterfall version

     

  4. 4 hours ago, Cdodders said:

    I'm not firing the stage seps or the main Solid Rocket Booster (on the last pic) and getting the plumes. This happens even when the solids are expended and have no fuel left

     

    i have narrowed this down to Real plume not working or not being installed correctly im gonna try to minimize Dependencies on 2.2 that is coming SoonTM

  5. 1 hour ago, JebTheDestroyer said:

    @Kochi I solved the problem. I believe I had Waterfall Stock installed for some reason, and when I uninstalled it the plumes were back to normal.

    hmm im gonna simulate this later see if SWE is incompatible with Stock waterfall 

  6. 5 hours ago, JonnyOThan said:

    srb-waterfall in lemon-srb-2.cfg refers to a controller named "Burnout" but it's not defined anywhere.

    that was an experiment from Lemon to add a burnout effect im gonna remove it next update 

    2 hours ago, JonnyOThan said:

    And the effect duration on the sepratron is 175 seconds

    The separation motor effect is defined by a timecurve im working a new template with lemon

  7. 1 hour ago, JebTheDestroyer said:

    I'm having an issue where the plumes for the BDB SRBs are constantly staying on, and the plumes from the Restock SRBs aren't even appearing. I have all the dependencies installed, and I'm updated to the latest version. Any idea why this might be happening? Should I post my log files?

    ye could you post the log and some pictures of the problem 

  8. 6 hours ago, Rodger said:

    Looks like the BDB aj260 inline config is still looking for 'lemon-srb-2' which doesn't seem to exist. I guess that one changed to 'srb-waterfall'?

    There also seems to be two sets of configs for BDB. I removed the ones that were requiring not having ReStock in my install, to save loading those, but it might interfere with the main BDB patches for people who actually don't have ReStock?

    yea im fixing the AJ260 vernier plume
    Also you need to delete the old SWE and put the new one otherwise it breaks 

  9. 1 hour ago, HebaruSan said:

    Do you remember how you added the extra co-author, though? Did you add it once and then add it again later, or did you double click, or did it just happen randomly?

    it was like a double click at the perfect time 

  10. 1 hour ago, HebaruSan said:

    BTW, do either of you know how you accomplished this?

    176746967-a9b70de3-948c-4bc8-8ee7-aad6d2

    I tried to add the same co-author multiple times, but SpaceDock won't let me, which makes sense, since there's a duplicate check there already. But clearly one of you found a way around that, and I'd like to patch it.

    yea Spacedock is broki
    it wont delete my other SWE post

  11. 3 hours ago, alpbsoysal said:

    @Kochi Idk if you're aware but I'm getting 79 module manager warnings with the 2.0 update. I think they're all similar to this:

    [WRN 16:54:40.967] more than one pass specifier detected, ignoring all but the first: SWE 2.0/Configs/Bluedog_Design_Bureau/AJ260 Inline/RealPlumePatch/@PART[bluedog_Saturn_AJ260_Inline]:FOR[SWE]:NEEDS[SmokeScreen,Bluedog_DB]:FINAL

    I'm not sure if these are important, just letting you know. I haven't tested if there are any issues in game as I don't have TUFX so I don't think the plumes will work correctly as you mentioned anyways.

    Here's my full MM log file.

    Thanks for taking over development and good luck :)

    yep those errors are the audio configs not working i will fix them in the future 

×
×
  • Create New...