Jump to content

The Credible Bulk

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Thanks for the reply! I assume that there aren't any compatibility patches out there yet after searching the forum but appreciate the information nonetheless.
  2. I'm hoping someone can help me with an issue I'm having. I've run into a problem when using the GU_parts mods with Kerbalism. Whenever I use a GU antenna on a vessel in flight, I start getting NullReferenceExeption spam. I attached what i believe is the relevant section of the logs below. It looks like it has something to do with Kerbalism but I'm so experienced at reading the log files. Any idea what might be causing this or how to apply a fix? I've also asked on the GU thread to see if there's a fix on the other side.
  3. A really cool mod! I've run into a problem, however, when using the GU_parts mods with Kerbalism. Whenever I use a GU antenna on a vessel in flight, I start getting NullReferenceExeption spam. I attached what i believe is the relevant section of the logs below. It looks like it has something to do with Kerbalism but I'm so experienced at reading the log files. Any idea what might be causing this or how to apply a fix? I've also asked on the Kerbalism thread to see if there's a fix on the other side.
  4. I figured out the conflict here. Apparently the mod "Simple Repaint" that lets you change colors of parts conflicts with KPBS and is creating this "Bad parts" error and making the parts inaccessible in game. Doesn't really solve the general messiness of my 180+ mods but at least i got this figured out. Thanks for indulging me here guys!
  5. Thank you so much for the reply. I guess I'll keep trying to familiarize myself with the log file to see where this mod conflict may exist. What's strange is that I was using these parts then suddenly they disappeared and my builds using them broke. For the life of me, I can't figure out what changed.
  6. I'm hoping someone can help point me in the right direction here as I don't have much experience reading logs. I've somehow lost the KPBS drills I think the stock and water ones. I've also lost the KBPS metal drill from Extraplanetary Launch Pads. I'm trying to figure out how to get them back so I don't lose all my bases that use them when I load my current save. Looking in the KSP.log, I get a line saying "[LOG 22:37:42.142] [000_AT_Utils: 22:37:42.142 1] Bad parts: Count: 5" that list the following parts below. RadialDrill, MKS.Drill.02, MKS.Drill.03, dmFlexoTube, UniversalDrill I think this is listing the missing parts in my game as I don't have the KSPIE universal drill either. Anyone got any ideas what conflict or error I might have? Attaching full logs if that helps.
  7. which parts mod is that with the big gravity ring and the dome greenhouses?
  8. Hi everyone. First time poster here and new to the mod. Something I'm trying to figure out. Some engines, such as the Z-pinch fusion engine, show a certain max thrust in VAB but have a different one in flight. For example, the z-pinch fusion engine with liquid methane shows a max thrust of 16263.1kN in VAB but has max thrust of 257..4 kN in flight. I'm trying to figure out if there is something I'm missing to reach the VAB thrust or if I just totally misunderstand this mod. Thanks!
×
×
  • Create New...