Jump to content

Steigleder

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Reputation

16 Good

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi, same problem with my Space Station. I'm sending a vessel to Duna and I cannot run the time warp for this problem. UPDATE: I installed the mod BackgroundProcessing and I solved the problem.
  2. Congratulations for this mod. For me it is the most realistic of all, since it pursues the main motivation of human exploration: to earn money. This mod, combined with TAC and Rational Resources, gives the game a new scope while keeping it simple and fun.
  3. OPM...... I think that is the reason of the problem. I'll do a test reconfiguring the soiMultiplier, and then I'll tell you the result. Thank you very much for the help
  4. Hello Houston I have a problem. I am traveling to Course: SC-Aquell C (A GU star) and the Spatial Location is listed as "Interplanetary"... and the travel speed is very slow... Please help me or tell me what should I do Thank you
  5. Astra Portia, I activated it and I selected the destination. Sorry for no pics. I'm typing from my phone. When I get home I will upload the photos
  6. Hi @Angel-125, I installed two jumpgates for a test and I have a new problem. The jump needs more graviolum. I'm using a small pod with two large "ball tanks" filled with graviolum. Am I missing something to do?
  7. Thank you very much, I will experiment with the jumpgates.
  8. Hello, I want to make a ship with 1,000,000C or more speed, but I had only reached 135,000C using many S3 parts... My goal is to visit Proxima Centauri with fewer snacks Does anyone know the secret recipe? Thank you!
  9. @linuxgurugamer Exactly that is what happens! I had to apply a workaround that consists of activating the infinite electricity cheat. By the way, I found out that antimatter tanks often explode during timewarp for the same reason.
  10. @zer0Kerbal and @taniwha thank you very much for your help. I hope you find the cause of the problem. I'm a fan of your mod! PS: Yes, I downloaded it from CurseForge, trying to make a clean install.
  11. Hi, I just installed the last version with all the dependencies, and I can't build anything 2:00no sites found... The log file: https://www.dropbox.com/s/3zdaxwoqpjw2y57/KSP.log?dl=0 Please, help me! Thank you
×
×
  • Create New...