Ezriilc

Members
  • Content Count

    1,388
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ezriilc


  1. Just now, bjornadri said:

    thats the problem, i haven't downloaded anything.

    do you have a mirror by any chance?

     

     

    You may be on a shared internet connection with lots of other people using the site at the same time.  The problem should pass in a short time.  If you keep having trouble, please message me directly from the Contact page.  https://www.Kerbaltek.com/contact


  2. 6 hours ago, Nicaz said:

    It is not working on 1.7.3 at least I can not get it to work

    I'm sorry you're having trouble, but all my tests show HyperEdit working just fine. 

    Perhaps you could give us some detail about what exact problem you're having.  Please include the full versions of everything you're using, including all mods, OS, install path, etc..  Please also provide a step-by-step guide to recreate the issue.


  3. EDIT:  This is in answer to @Rabblerouser.  Rabble rabble! [while sliding on face]

    I'm just that good!  All you have to do is think of asking for help, and BAM!

    But seriously, I've never seen that particular behavior before, and I'm glad it resolved itself.

    If you have the problem again, please let us know.  Give us all the versions of everything you're using so we can do some testing.

    Good luck!  :)


  4. Just now, Beetlecat said:

    XD

    Well, I've promised myself that if I ever get them *all*, then I'll start bugging you for the OPM update to the ribbons. :) But by that point, KSP2 will likely be on the shelves!

    Fair enough, but actually that would be Unistrut's domain.  That's who made the ribbons and established the "rules" for their use.  I just built the generator and host the images.

     


  5. Some very nice people (thanks!) pointed out to me that "someone" has uploaded unauthorized copies of HyperEdit and/or Graphotron to the Spacedock website without my permission.

    Please don't download from there, and report any such activity to me.

    As always, if anyone every has any issues with the Kerbaltek.com website, or downloading our mods, feel free to let me know.  I promise to address them right away, as best I can.

    Thanks again to those who reported this.  :wub:


  6. Some very nice people (thanks!) pointed out to me that "someone" has uploaded unauthorized copies of HyperEdit and/or Graphotron to the Spacedock website without my permission.

    Please don't download from there, and report any such activity to me.

    As always, if anyone ever has any issues with the Kerbaltek.com website, or downloading our mods, feel free to let me know.  I promise to address them right away, as best I can.

    Thanks again to those who reported this.  :wub:


  7. 4 minutes ago, katateochi said:

    Hey @Ezriilc, glad this mod is still current and working nicely. It really is a fantastic tool for testing designs.
    One wee request though; could you move the settings .cfg files into a PluginData folder so ModuleManager will ignore any changes to them. As it is if you move a HE window then next time you start KSP module manager does a re-process of all the modules which adds to loading times. Thanks!

    We actually did this once before, and decided to put it back.  I'm not entirely sure why for either.  I should read back over this thread to remember what happened.

    I am open to discussion about this, and I want to go with whatever the consensus is.


  8. 3 minutes ago, Cataclism said:

    Hello, @Ezriilc !

    I have been reading a few comments, and I don´t know if this small issue is part of others... every time I save the coordinates in a negative latitude, whenever I LOAD them, a small error occurs, and it pulls an invalid (red) coordinate. Let´s say, if the saved Lat is -5, Hyper pulls off a red/wrong 355.... Maybe it´s part of the same stuff involving the autolander precision... ?

    Yea, that is a thing.  I believe it's related to this issue: https://github.com/Ezriilc/HyperEdit/issues/62

    At one point I did look at that code, but it wasn't clear to me what to do with it.  I suppose there could be some connection between the 2 issues.

    Sorry I'm not much help.  :blush:


  9. 53 minutes ago, DaveLister9999 said:

    Thanks for this excellent suggestion.  Vesselmover works great. I am currently on ksp 1.5.  However, i am concerned about future releases of ksp. Maybe ksp 1.7 or ksp 1.8 will break  HyperEdit completely.  KSP with out HyperEdit is not worth playing. :o LOL. 

    KSP 1.5 has the set orbit cheat so  that part is covered.  Are you aware of any mods currently in development that will give players the ability to move craft to the surface of another planet?  

     

    @@Ezriilc, thanks for your work maintaining HyperEdit.

    First, you are very welcome - it's my pleasure, and I'm glad you find it useful.  Second, I promise to keep doing my best to update HyperEdit, with the great help from the community of course.  :D


  10. 10 minutes ago, itchyrain said:

    I'm having a weird issue using the lander function. I landed a vessel on Minmus at a specific set of coordinates. I want to land other vessels right next to it, but if I enter the same set of coordinates it lands me a couple of km away. The fine tune functions seem to be bugged out as well, as they only move me away from the landing target.

    Appreciate this is a bit vague, happy to post mod lists and screenshots tomorrow if no one has any immediate ideas! 

    Yea, that's a thing.  :blush:  I'm sorry, but nobody has been able to eliminate this issue yet.  I didn't create HyperEdit, and I'm not good at C# or the KSP API, but I do keep track of issues in our GitHub repository - #41 & #44 are relevant.  Feel free to add anything you think is important, and anyone is welcome to submit code if they can fix it.

    https://github.com/Ezriilc/HyperEdit/issues


  11. Good news, everyone!

    I'm pleased to announce that Kerbaltek.com now uses encryption (https://) for a secure connection, to keep your activity on our site private.

    This change will most likely break your ribbons image in your signature.  Here's how to fix that on this forum:

    1. While you're signed in, click your username at the top-right of any forum page, then click "Account Settings".
    2. In the "Settings" view, click on "Signature" at the left.
    3. Get rid of any existing ribbons code.  Remove the text "ribbons.png" or whatever it may say in place of your ribbons image.  Basically, select the line and hit delete.
    4. Click the "Insert other media" button at the bottom-right, then click "Insert image from URL".
    5. Enter your ribbons image URL that you got from our Ribbon Generator - as follows:
      https://www.kerbaltek.com/users/[your_username]/ribbons.png
    6. OPTIONAL
      If you'd like to show others how to get their own ribbons, and some love for Kerbaltek :cool:, click on your ribbons image in the signature editor, then click the "Link" icon in the editor menu, and enter the URL to our Ribbon Generator:
      https://www.kerbaltek.com/ribbons

      Then click "Insert into post", and be sure to click "Save"

    As always, if you have any issues, please contact me here in the forum, or on our Contact page.

    Cheers!


  12. I realize this is an old thread, but I just had to come in here to say my thanks.  Thanks @genericeventhandler!

    I've done a lot of work with .cfg files and other Config Node files like .craft in KSP, and had always wanted this but never found it.  Now, a few years later while revisiting my projects, I find this - score!

    I wrote a config node parsing class in PHP back then that powers my "Craft Kitchen" web tools.  If anyone is interested, I can put it on GitHub.


  13. 1 minute ago, Cataclism said:

    @Ezriilc, I´ve gotta ask: have you ever played Space Engineers? ´Cause, with all the C# knowledge from your head, an application like HyperEdit could perform some miracles over there! :D 

    Yeah, there already exist the "Admin Tools" menu, but it´s not the same....

    Just saying.
    :cool:

    I have not, but my son loves it, and I frequently see him play it.  Whenever I find/hear of other spaceship building games, my mind cannot help but pine for KSP, so I always end up coming back to it.

    As for my C# knowledge, it wouldn't fill half a Mk1 Lander Can.  Although I do manage things at Kerbaltek, my contributions to HyperEdit's code are few and far between.  You see, HyperEdit was passed into my custody when The Creator could no longer care for it.  They've since returned to the team, but don't have much time to spare, so I rely heavily on the kindness of the community to keep us afloat.  Mostly I just make the coffee and try to keep things tidy.  :wink:


  14. 18 hours ago, Kerbinidiel said:

    hi, i need one explaination about the "planet editor"

    i tested it with Mun...

    add the atmosphere... done

    add oxygen in the atmosphere... done

    add oceans... this command not change nothing on Mun...

    i cant add oceans on Mun but can do it on another planet or what?

    EDIT:

    i made another test on Duna... i cant add ocean by clicking the "ocean" button... and another strange thing adding oxygen in atmosphere i cant remove the helmet because the atmosphere have the air too rarefied....

    this tool can really add breatheable atmosphere and oceans on every planet? i missing something? or it not work properly?

    i know with Kopernicus i can make all i want, but is too colplicated.... hyperedit looks simple... but how i can make this things with it?

    i hope someone can explain if is possible or not

    I'm sorry, but I don't know the answer.  :blush:  It sounds like you're doing things right (not missing something), but I haven't tested those functions in quite a while.