Tybot

Members
  • Content Count

    74
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

29 Excellent

About Tybot

  • Rank
    Bottle Rocketeer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. An interesting bug that if I remember right has existed for quite some time but just hit me again. If I edit a recovered vessel but add zero or remove some build points as to give a negative number, such as only filling the fuel tanks or removing cargo from a bay, instead of adding those edits to the build list it simply deletes the vessel entirely. I'm guessing KCT isn't a fan of a vessel having negative build points, and BP calculations are relative to the state the vessel was recovered in. A quick fix may be adding a minimum BP to any edit, chalk it up to cost of hoisting it up in the VAB.
  2. I'm taking the approach of just sticking with the last version of Scatterer until SVE is updated.
  3. Are you by chance using Stock Visual Enhancements? I'm getting the same thing on my end but it's likely if you're using a graphics enhancement mod that uses Scatterer it they need to update things on their end to incorporate the new version.
  4. Just submitted a bug report about the Illuminators lights always being on while the light textures always being off: https://github.com/PorktoberRevolution/ReStocked/issues/522 But would like to confirm if anyone else sees the same issues in case it's just me.
  5. SONOFA... Of course he hides it in "Editor Settings" and not "Filter Extensions"... That both wasted a bunch of my time trying to get around this and saved me from wasting a ton more. Much appreciated.
  6. I tried using that to get around the issue. Unfortunately it has the issue of not displaying parts that have not been purchased, and I've not seen any way around that. I'd be trading one issue for another.
  7. Confirmed. Just did an exhaustive mod search to determine what was the issue, and it was RPM. Both full mod and core version seem to have the issue.
  8. Sorry, the above "/s" and emote was intended to denote sarcasm. Believe me, you made it clear enough.
  9. Whoohoo! linuxgurugamer does it again! Quick question, what release is this and is this safe to use with my current save without backup? /s
  10. I had tried the experimental version but ran into the bug where reselecting the VAB queue shows an empty window. Tried to revert to the stable version but I'm still getting the same bug. Has anyone else run into this, and is there a solution to at least get it back to where it was?
  11. I was using the experimental build for 1.5, which I thought (apparently erroneously) would be more functional than the 1.4 build was, even if i was incomplete. I guess I could have stuck with the stable release. That has been hit or miss for a while, something hopefully high on the todo list to overhaul since being taken over by westamastaflash.
  12. It does not fully work for 1.5 yet, so 1.6 is still a ways off.
  13. Thanks for the update. Been waiting patiently with quiet anticipation.
  14. Tybot

    [1.3] - Modular Kolonization System (MKS)

    Yeah, I think I misunderstood the original question, still thinking in terms of cooling rather than throughput. Thought there was some hidden mechanic I wasn't aware of.