craigmt1

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About craigmt1

  • Rank
    Bottle Rocketeer
  1. Here's my current GameData folder, everything was installed using CKAN:
  2. I seem to be getting the same issue as a lot of people in this thread and I can't seem to find an answer. I get sound, but .1kn thrust and no fuel flow. Any ideas?
  3. Really enjoying this, but the lack of long range antennas in the early game are really killing this and make it quite a grind. Having access to 1963 command modules before being able to recreate the 1959 Luna missions is unreasonable.
  4. I've noticed that none (yes, none) of my spacecraft are now receiving any sort of power, despite being in direct sunlight and having sun exposure. I tried verifying the integrity of the game cache as someone on Reddit suggested, but nothing seems to work. Any ideas? I've included an example here: - - - Updated - - - Solved it by removing Copernicus and OPM I hope they fix them soon.
  5. craigmt1

    [0.24] StarSystems v0.2

    Could there be a few links in the first post to some solar systems with planets in them so that I don't have to comb through 30 pages to find one?
  6. craigmt1

    [1.0.5] TAC Life Support v0.11.2.1 [12Dec]

    I've noticed that none of the converting parts (Carbon Extractor, Water Splitter) seem to be doing anything. Did I miss something or are they just not working?
  7. Currently using this in conjunction with Realism Overhaul and FASA, but aside from using the Apollo LEM RCS thrusters with Aerozine+N204, no other combination of fuels and thrusters seems to work. What is going on?
  8. I tried upgrading everything before I posted but still no dice. Ah well, I guess I'll use Hakari's F-1 for now.
  9. Here ya go: https://copy.com/ASnARvfgXGqsbdK2 It's basically a Saturn V with a dummy payload and procedural tanks. It may load with the fuel tanks empty, but even filled, and with fuel lines placed directly from the tank to the engines, it still doesn't ignite.
  10. I just can't for the life of me seem to get the F-1 engine from FASA working, it always flames out on the launchpad and says "LiquidOxygen Deprived". Every other engine in FASA seems to work fine, though. Any ideas?
  11. Just upgraded to the latest version, and I've noticed a major performance hit. Where a second in game clock used to be 2 on my laggiest ships, even on my smaller ones its almost 4 seconds for each in game second. I even went about removing obsolete packs like Jackbauer's engine configs and it is still very, very slow. Is it ModuleRCSFX causing the problems? I can't seem to get that to work properly either. Any ideas?
  12. Thanks, that seems like it will work. Haven't played in a couple months so trying to regather all the packs and figure out what's new. Would anyone know why no parts are loading in the VAB?
  13. Anyone know where to find rescaled FASA configs? Older link seems to be dead.
  14. Config to increase Science Lab to Skylab proportions: @PART[Large_Crewed_Lab]:Final { @rescaleFactor = 2.6 @node_stack_top = 0.0, 1.830905, 0.0, 0.0, 1.0, 0.0, 6 @node_stack_bottom = 0.0, -1.830905, 0.0, 0.0, 1.0, 0.0, 6 @mass = 77 @MODULE[ModuleScienceLab] { @crewsRequired = 3 @RESOURCE_PROCESS[ElectricCharge] { @amount = 800 } } } Personally I think something like this should be included (maybe as a separate part) in the download.
  15. craigmt1

    [WIP] Wetworks Crew Tanks

    Would love to rescale this for Realism Overhaul, but having three independent models makes it pretty tough :/