Jump to content

Wytewolf

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Wytewolf

  • Rank
    Curious George
  1. No, I have no mods. I prefer playing the way the game came out. Too much chance of mods crashing the game. I verified my files on steam and found 120 files corrupted. Surprised my game was working at all with that many bad files. Thanks again for the help.
  2. AHHans, I just wanted to to say thank you. Your suggestion worked. I now have Kerbal inventories. . Problem SOLVED.
  3. https://1drv.ms/u/s!AqHzP2EbsnhbszLIiWTOQ3Tvh7Sb?e=EtQUAq This is my attempt to share a couple screenshots showing my KSP version, that my Kerbals don't seem to have an inventory, and there does not seem to be any small icon in the top right corner. Sorry, but i am trying to figure this out. I hope the images work/shared. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1245343229004153&set=pcb.1245343309004145&type=3&__tn__=HH-R&eid=ARD9dRTKg0Wwe01BZ6UmTlfFdp5XVFphe5c2Le3FWMLR6ssGU2viO8xG2ZLHngy1M91S_vS4mjnNO5xL 
  4. I bought KSP when it was still early in production, so i automatically get all the expansions (Making History, Breaking Ground). I love that . But for some reason unknown to me, I do not seem to be able to open my Kerbal inventories, or deploy the deploy able experiments. Can someone please tell me how to open the Kerbals inventories, and how to deploy the deploy able experiments in the 1.9 version.
  5. I have been looking and can't seem to find this most basic function in 1.9. Could you please add in settings/input/(open inventories). I can't find how to open any inventories unless I add the Kerbal inventory system mod. I have all the expansions breaking ground included. But i can't figure out how to open the kerbal inventories. i can't figure out how to deploy the deploy-able experiments. That's a lot of science i cant access. I can place them in the storage boxes while in build mode, but when i get to where i wish to set up the deploy-able experiments, I can't seem to open the invent
  6. Thanks for The Help all. Performance has been improved. I love this game sooooooo much.
  7. For some unknown reason any time i have any planet surface on screen, i get killer lag. My frame rate drops to less then one frame per second. I have lowered my res and any other settings as far as i can to try fixing it. Nothing seems to work. Any suggestions on what i can do to fix it?
×
×
  • Create New...