Jump to content

ZelvaCZ

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Já se tak těším na 0.21 Nový Mun vypadá nádhernÄ›, o úpravÄ› KSC ani nemluvím Jinak jestli o tom nevíte, hodnÄ› rozvinutá diskuze ÄÂeské komunity KSP je na kosmonautix.cz OhlednÄ› pÃ…â„¢ekladu mÄ› napadlo se ozvat vývojářům, že kdyby nám k tomu dali instrukce, s pÃ…â„¢ekladem bychom si pohráli Ale trochu mi to pÃ…â„¢ijde jako kravina
  2. Eh.. Gas giants can be green - ice giants in our solar system (Uranus & Neptune) are blue-green. If it's composition was slightly different, they can be green. And Laythe? Its atmosphere can contain greenhouse gases, e.g. carbon dioxide.
  3. Zdravím vÅ¡echny, tak jak se vám hraje KSP? MnÄ› se nový update 0.20 teda dost líbí, zvlášť ty sedaÄÂky na rovery Dál se také vÄ›nuji pÃ…â„¢ekladu wiki do ÄÂeÅ¡tiny - nÄ›kdo tajemný to pÃ…â„¢ekládá se mnou, ale když pÃ…â„¢eloží "A Stayputnik Orbiter" na "Orbitující orbitaÄÂní sonda Stayputnik", tak to moc dobÃ…â„¢e nevypadá. A tak hledám nÄ›koho dalšího, kdo by mi s tím pomohl, pÃ…â„¢ece jen to je užiteÄÂná vÄ›c S pozdravem, Želva.
×
×
  • Create New...