Cleric2145

Members
  • Content count

    91
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

18 Good

About Cleric2145

  • Rank
    Rocketry Enthusiast
  1. Love you Malkuth! Didn't realize this was more of an MC2 update problem.
  2. Hey Gecko! Just throwing a a bug report/mod conflict your way. Mission Controller 2 causes a nullRef when clicking the KEI icon and keeps it from opening (and therefore working.) The nullRef is accompanied with an error regarding the weather core experiment. [WRN 21:38:41.823] [R&D]: No Experiment definition found with id MCEWheatherCore [EXC 21:38:41.827] NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object KEI.KEI.<GainScience>b__20_0 (.ScienceExperiment x) System.Linq.Enumerable+<CreateWhereIterator>c__Iterator1D`1[ScienceExperiment].MoveNext () KEI.KEI.GainScience (System.Collections.Generic.List`1 experiments, Boolean analyze) KEI.KEI.ShowMainWindow () KSP.UI.Screens.ApplicationLauncherButton.OnTrue (UnityEngine.EventSystems.PointerEventData data, CallType callType) UnityEngine.Events.InvokableCall`2[UnityEngine.EventSystems.PointerEventData,KSP.UI.UIRadioButton+CallType].Invoke (System.Object[] args) UnityEngine.Events.InvokableCallList.Invoke (System.Object[] parameters) UnityEngine.Events.UnityEventBase.Invoke (System.Object[] parameters) UnityEngine.Events.UnityEvent`2[UnityEngine.EventSystems.PointerEventData,KSP.UI.UIRadioButton+CallType].Invoke (UnityEngine.EventSystems.PointerEventData arg0, CallType arg1) KSP.UI.UIRadioButton.SetState (State state, CallType callType, UnityEngine.EventSystems.PointerEventData data, Boolean popButtonsInGroup) KSP.UI.UIRadioButton.ToggleState (CallType callType, UnityEngine.EventSystems.PointerEventData data) KSP.UI.UIRadioButton.UnityEngine.EventSystems.IPointerClickHandler.OnPointerClick (UnityEngine.EventSystems.PointerEventData eventData) UnityEngine.EventSystems.ExecuteEvents.Execute (IPointerClickHandler handler, UnityEngine.EventSystems.BaseEventData eventData) UnityEngine.EventSystems.ExecuteEvents.Execute[IPointerClickHandler] (UnityEngine.GameObject target, UnityEngine.EventSystems.BaseEventData eventData, UnityEngine.EventSystems.EventFunction`1 functor) UnityEngine.EventSystems.EventSystem:Update()
  3. Realism Overhaul Discussion Thread

    Sorry for the absence of reply. I was away from a computer for two weeks. dragMultiplier = 8 dragCubeMultiplier = 0.1 angularDragMultiplier = 2 liftMultiplier = 0.036 liftDragMultiplier = 0.015 bodyLiftMultiplier = 18 aeroFXScalar = 0.00004 aeroFXDensityExponent = 0.7 aeroFXStartThermalFX = 2.5 aeroFXFullThermalFX = 3.5 aeroFXExponent = 4.0 thermalMaxIntegrationWarp = 100 spaceTemperature = 4 solarLuminosityAtHome = 1360 solarInsolationAtHome = 0.15 convectionDensityExponent = 0.5 convectionVelocityExponent = 3.0 convectionFactorSplashed = 5000 fullConvectionAreaMin = -0.1 fullToCrossSectionLerpStart = 0.8 fullToCrossSectionLerpEnd = 1.5 machConvectionStart = 2 machConvectionEnd = 4.0 machConvectionExponent = 3 turbulentConvectionStart = 100 turbulentConvectionEnd = 400 turbulentConvectionMult = 25 machTemperatureScalar = 7.5 machTemperatureVelocityExponent = 0.75 partEmissivityExponent = 4 radiationFactor = 1 convectionFactor = 1.1 newtonianConvectionFactorBase = 4.0 newtonianConvectionFactorTotal = 1.0 newtonianDensityExponent = 0.5 newtonianVelocityExponent = 1.0 conductionFactor = 5 internalHeatProductionFactor = 0.025 aerodynamicHeatProductionFactor = 1.0 standardSpecificHeatCapacity = 800 skinSkinConductionFactor = 0.06 skinInteralConductionFactor = 0.25 shieldedConductionFactor = 0.01 DRAG_TIP { key = 0 1 0 0 key = 25 1 0 0 } DRAG_SURFACE { key = 0 0.02 0 0 key = 0.85 0.02 0 0 key = 0.9 0.0152439 -0.07942077 -0.07942077 key = 1.1 0.0025 -0.005279571 -0.001936768 key = 2 0.002083333 -2.314833E-05 -2.314833E-05 key = 5 0.003333333 -0.000180556 -0.000180556 key = 25 0.001428571 -7.14286E-05 0 } DRAG_TAIL { key = 0 1 0 0 key = 0.85 1 0 0 key = 1.1 0.25 -0.02215106 -0.02487721 key = 1.4 0.22 -0.03391732 -0.03391732 key = 5 0.15 -0.001198566 -0.001198566 key = 25 0.14 0 0 } DRAG_MULTIPLIER { key = 0 0.5 0 0 key = 0.85 0.5 0 0 key = 1.1 1.3 0 -0.008100224 key = 2 0.7 -0.1104858 -0.1104858 key = 5 0.6 0 0 key = 10 0.85 0.02198264 0.02198264 key = 14 0.9 0.007694946 0.007694946 key = 25 0.95 0 0 } DRAG_CD { key = 0.05 0.0025 0.15 0.15 key = 0.15 0.0225 0.3 0.3 key = 0.25 0.0625 0.5 0.5 key = 0.35 0.1225 0.7 0.7 key = 0.45 0.2025 0.9 0.9 key = 0.55 0.3025 1.1 1.1 key = 0.65 0.4225 1.3 1.3 key = 0.75 0.5625 1.5 1.5 key = 0.8 0.66 2.3775 2.3775 key = 0.85 0.8 2.733777 2.733777 key = 0.9 0.89 1.1 1.1 key = 1 1 1 1 } LIFTING_SURFACE_CURVES { LIFTING_SURFACE { name = Default lift { key = 0 0 0 1.965926 key = 0.258819 0.5114774 1.990092 1.905806 key = 0.5 0.9026583 0.7074468 -0.7074468 key = 0.7071068 0.5926583 -2.087948 -1.990095 key = 1 0 -2.014386 -2.014386 } liftMach { key = 0 1 0 0 key = 0.3 0.5 -1.671345 -0.8273422 key = 1 0.125 -0.0005291355 -0.02625772 key = 5 0.0625 0 0 key = 25 0.05 0 0 } drag { key = 0 0.01 0 0 key = 0.3420201 0.06 0.1750731 0.1750731 key = 0.5 0.24 2.60928 2.60928 key = 0.7071068 1.7 3.349777 3.349777 key = 1 2.4 1.387938 0 } dragMach { key = 0 0.35 0 -0.8463008 key = 0.15 0.125 0 0 key = 0.9 0.275 0.541598 0.541598 key = 1.1 0.75 0 0 key = 1.4 0.4 -0.3626955 -0.3626955 key = 1.6 0.35 -0.1545923 -0.1545923 key = 2 0.3 -0.09013031 -0.09013031 key = 5 0.22 0 0 key = 25 0.3 0.0006807274 0 } } LIFTING_SURFACE { name = BodyLift lift { key = 0 0 0 1.975376 key = 0.309017 0.5877852 1.565065 1.565065 key = 0.5877852 0.9510565 0.735902 0.735902 key = 0.7071068 1 0 0 key = 0.8910065 0.809017 -2.70827 -2.70827 key = 1 0 -11.06124 0 } liftMach { key = 0.3 0.167 0 0 key = 0.8 0.167 0 -0.3904104 key = 1 0.125 -0.0005291355 -0.02625772 key = 5 0.0625 0 0 key = 25 0.05 0 0 } drag { key = 0 0 0 0 } dragMach { key = 0 0 0 0 } } LIFTING_SURFACE { name = SpeedBrake lift { key = 0 0 0 0 } liftMach { key = 0 0 0 0 } drag { key = 0 0.01 0 0 key = 0.3420201 0.06 0.1750731 0.1750731 key = 0.5 0.24 2.60928 2.60928 key = 0.7071068 1.7 3.349777 3.349777 key = 1 2.4 1.387938 0 } dragMach { key = 0 0.35 0 -0.8463008 key = 0.15 0.125 0 0 key = 0.9 0.275 0.541598 0.541598 key = 1.1 0.75 0 0 key = 1.4 0.4 -0.3626955 -0.3626955 key = 1.6 0.35 -0.1545923 -0.1545923 key = 2 0.3 -0.09013031 -0.09013031 key = 5 0.22 0 0 key = 25 0.3 0.0006807274 0 } } }
  4. Realism Overhaul Discussion Thread

    I wasn't sure if I should ask this here or in the DREC thread, but I'm not sure what mod is causing the problem--it seems to be an interaction between a couple of RO mods. I've googled and searched the daylights out of this but I can't find anything anywhere: The aero effects (mach and heating) seem to be stuck scaled oddly. I get extreme Mach waves at 50m/s, and my rockets burst into compression heating flames at 800m/s at 10km. I seem to remember this problem before, and the fix I thought was in a debug menu somewhere, but I can't for the life of me find any AeroFX slider any more.
  5. I've getting a weird physics bug with the impactor. It seems that whenever I manage to break the antenna off the probe, it loses all physics significance and will then act very strangely. Sometimes the probe continues with zero drag and flies through the atmosphere at 1.8km/s before instantly stopping at the ground, mach effects continuing, or the probe quickly slows to 0m/s mid air with mach effects swirling around it. Seems like some of the physics hacks have had some interesting effects, probably with some of my mods. Is this something anybody has experienced, or should I troubleshoot this further?
  6. I'm enjoying the hell out of this Mod right now, and it's working rather well and gives me that tingly feeling of a good exploration mission. I will say though, that I've noticed two things occuring with the new patch and I'm curious if they're common issues or conflicts between this and another of my 70 mods (likely). 1. The "always-on" 200km Omni might not be working, the probe loses connection upon dropping the main body with larger antennae attached. I'll test this more to make sure I'm not just ballsing something up. 2. I'm getting very strange camera effects when time-accelerating. The camera shoots ahead of the probe several km, and then once time-warp stops slowly creeps back towards the probe. When landed, this results in the camera being thrown into the interior of the planet. I expect if this isn't a common issue that it's some conflict from something like Persistent Motion or Kerbal Joint Reinforcement.
  7. Why not plug an always on 200km antenna into the penetrator and make the deployable antenna a 2Mm antenna? RT integration is a big help to those of us not wanting a god probe that can fly to Eeloo without antennae. If nothing else, I'm sure somebody would be willing to write a small additional .cfg for RT integration. I'll be done bugging you about RT now :3
  8. I'll echo the RT patch and the Retrothruster patch. I envision a thrust reverser similar to a jet thrust reverser. That way there's no reorienting mid flight, allowing one to spin up the penetrator for stability or jettison the engine as it fires, pulling it clear of the penetrator and its landing site. Perhaps leave the original thruster as an option for those who want it? As for the RT patch, maybe it'd be handy to have a base plate or fairing base that trails the unit or stays in orbit with a more powerful antenna to relay the penetrator's tiny antenna? (P.S. The antenna would look lovely if it were significantly lengthened into a long whip antenna.) With love c:
  9. Yeah that seems about right. I've been piecemealing KSP together as I learn about Linux and the end result is me seeing old posts about needing WINE to run Steam and assuming that includes KSP. So far it seems to run fine unmodded. I expect modded will be cake after fixing this silly problem.
  10. Version: Ubuntu 15.04 64 bit, KSP x64, Steam and Non-Steam After installing KSP for the first time after moving from Windows, I was able to start up and get KSP x64 running at the main menu without any mods, but didn't proceed further since I wanted to add in my mods. After adding in my mods and installing all the preqs noted in the Linux Install Threads, my game started crashing immediately on startup. Figuring the mods were to blame, I wiped out all traces of the mods and tried again. Again an instant crash on startup. Same after a reinstall. For some reason my KSP is reading the following system info in the output_log: Direct3D: Version: Direct3D 9.0c [atiumdag.dll 8.14.10.741] Renderer: AMD Radeon HD 7900 Series Vendor: ATI VRAM: 64 MB (via fallback) Caps: Shader=30 DepthRT=1 NativeDepth=1 NativeShadow=1 DF16=0 INTZ=1 RAWZ=0 NULL=1 RESZ=1 My actual video card is a Radeon 280X with 3GB of VRAM. I'm assuming that KSP is crashing as soon as it loads a graphical asset larger than 64 MB(!?) Also potentially relevant is KSP not finding a specific video driver file? I've installed every dependency mentioned in any Linux Install thread I've seen to my knowledge. ========== OUTPUTING STACK TRACE ================== (0xF5C4B3C3) (fglrx_dri.so): (filename not available): (function-name not available) + 0x0 ========== END OF STACKTRACE =========== What have I ballsed up to make KSP think I'm running a potato GPU? What steps do I need to take to troubleshoot this and provide more info to help? I'm brand spanking new to Linux--I installed it purely to have a stable KSP x64 with far too many mods to make sense, but I'm liking it enough to stay for more than just KSP. That being said I have very little clue on using the terminal to do things other than basic apt-get commands. Errorlogs: https://www.dropbox.com/s/a6mm0ygyuiw5wiw/2015-07-07_194648.7z?dl=0
  11. Linux vs Windows, general questions

    Unless you have more than 16 Exabytes of RAM
  12. Usually when KSP hangs on a part while loading it's because KSP hit its memory limit. No clue why deleting the cache changes things, but try moving one of your larger part mods to your desktop then delete your ATM cache and try starting KSP a couple times. Alternatively you could install a memory monitoring mod like GC Monitor or Sentinel and see if you're hitting the magical 3.8gb limit.
  13. Ship explodes after 1.0.3 update

    I'm having the same problem, except there's more than just one part doing it, and it's happening while landed at KSC as soon as I launch a craft. The affected parts for me are the Mk2 cargo bays and the Cubesat battery and access hatch modules. It's consistently these parts on different craft. At first I thought it was a Cubesat issue that popped up after 1.0.3, but it's happening to stock parts as well. One of my craft has several of the battery modules, and most of them explode on launch but the few that don't display their temp gauges and they fluctuate pretty rapidly before exploding without the temperature passing half way. Here's a list of mods if it helps at all, but I'm too sapped at the moment to put more detective work into this problem: KSP: 1.0.4 (Win32) - Unity: 4.6.4f1 - OS: Windows 7 Service Pack 1 (6.1.7601) 64bit USI Tools - 0.4.1 Ambient Light Adjustment - 1.4.3.1 Analog Control - 1.5.2 Community Resource Pack - 0.4.2 Contract Configurator - 1.4.2 Contract Pack: Initial Contracts - 1.0.2 Contract Pack: Kerbal Space Station - 2.1.1 Contract Pack: RemoteTech - 1.1.4 Contract Pack: Unmanned Contracts - 0.3.10 Contract Pack: Tourism Plus - 1.1.5 Contract Reward Modifier - 1.0.2 Contracts Window Plus - 1.0.5.2 DangIt - 0.6.1 DMagic Orbital Science - 1.0.4 Dynamic Deflection - 1.1.2 Editor Extensions - 2.11 Engine Lighting - 1.3.5 Firespitter - 7.1.3 Flight Manager for Reusable Stages [FMRS] - 1.0 Fuel Tanks Plus - 0.11.1 Interstellar Fuel Switch - 1.11 KAS - 0.5.2 Kerbal Construction Time - 1.1.8 Kerbal Engineer Redux - 1.0.16.6 Kerbal Joint Reinforcement - 3.1.4 KerboKatzUtilities - 1.2.9 ForScienceContinued! - 1.0.4 KIS - 1.1.5 KSP-AVC Plugin - 1.1.5 ModularFlightIntegrator - 1.0 Docking Port Alignment Indicator - 6.2 Procedural Parts - 1.1.3 QuickScroll - 1.2.2 QuickSearch - 1.1.2 QuickStart - 1.0 RCS Build Aid - 0.7.2 RealChute - 1.3.2.3 RemoteTech - 1.6.6 Saturatable RW - 1.10.1 SAS Tuning Fix - 1.0 ShipManifest - 4.4.0.1 SmartParts - 1.6.5 SpaceTux: Shared Assets - 0.3.6 StageRecovery - 1.5.6 TAC Fuel Balancer - 2.5.1.7 TextureReplacer - 2.4.6 TAC Life Support - 0.11.1.20 Trajectories - 1.3 Kerbal Alarm Clock - 3.3.2.1 Alternate Resource Panel - 2.7.1 Sounding Rockets - 0.2 Universal Storage - 1.1.0.5 Waypoint Manager - 2.3.3 [x] Science! - 4.5
  14. I was using SM for the transfers. On the first transfer, the sounds played, but then the SM window locked up and became unclosable due to "Action Currently in Progress." I encountered some other oddities, like EVA kerbals being stuck and unswitchable. The problem was temporarily resolved by switching to a different vessel and back. All these were resolved when Override Stock was off. I was transferring Kerbals between Tantares parts, and I think I may have lost whatever inventories the parts had (they were in orbit for weeks, I forgot if I stocked them or not.)
  15. I'm hitting some sort of issue with transferring crew and it appears to have to do with KIS: Error: in TransferCrewMemberComplete. Error moving crewmember. Error: Object reference not set to an instance of an object at KIS.ModuleKISInventory.OnCrewTransferred (HostedFromToAction`2 fromToAction) [0x00000] in <filename unknown>:0 at EventData`1[GameEvents+HostedFromToAction`2[ProtoCrewMember,Part]].Fire (HostedFromToAction`2 data) [0x00000] in <filename unknown>:0 at ShipManifest.TransferCrew.CrewTransferComplete () [0x00000] in <filename unknown>:0 The issue seems to get resolved when Override Stock Crew Xfer is disabled.