Jump to content

WeirdCulture

Members
  • Posts

    361
  • Joined

  • Last visited

Reputation

87 Excellent

Contact Methods

  • Twitter
    @kesa_space

Profile Information

  • About me
    Chairman of KESA SPACE
  • Location
    Kermany
  • Interests
    Blowing up stuff right on the lunchpad!

Recent Profile Visitors

2,235 profile views
  1. Hello Kerbal friends, I made a big mistake and took my well running game and forgot to back it up before updating. I updated all available mods for my heavily modified game. Full CKAN autoinstall, marked all updates and applied. I started KSP, loaded a ship that was already in space, opened the map, and saw that the textures (or whatever) were spinning. This is a still image of that phenomenon, just imaginge that the dark and light areas of the atmosphere are spinning. This happens only in map mode. When I uninstall Scatterer (which was one of the updated mods) the whole thing disappears, but so do the scatterer effects (surprise, surprise) KSP.log another detail is that when I start a test game file with just one ship in space.. this does not happen Has anybody seen this before?
  2. as you yee I've allready scanned 99% of Kerbin, But... I've just loaded the game, and the contract was now complete :D.
  3. I had the most problems with ContractConfigurator, some of the contractpacks generated a huge pile of garbage. try to "reset all contracts", and check if this changes something. all my experience comes from a 1.2.2 build.. don't know if something really changed in the last version in this topic
  4. Where does this 1000 hardlimit comes from? It cuts offthe smoke after just 1000 particles. When I open the ingame Config Editor if found following: modelName = RealPlume/MP_Nazari_FX/smokelaunch transformName = thrustTransform renderMode = "Billboard" layer = TransparentFX collide = False collideRatio = 0 localRotation = 0,0,0 localPosition = 0,0,0 offsetDirection = 0,0,1 fixedScale = 1 emissionMult = 1 sizeClamp = 250 initialDensity = 0.59999999999999998 physical = False stickiness = 0.90000000000000002 dragCoefficient = 0.10000000000000001 timeModulo = 10 singleEmitTimer = 0 randomInitalVelocityOffsetMaxRadius = 0 particleCountLimit = 1000 angle = 1 distance = 1 emission { power = 1 density = 1 mach = 1 parttemp = 1 <...> i greped all cfgs but could not find any entry about the particleCountLimit particleCountLimit = 1000 Changing it in the ingame editor also doesn't change anything Edit... found it it the Code https://github.com/sarbian/SmokeScreen/blob/master/ModelMultiShurikenPersistFX.cs [Persistent] public int particleCountLimit = 1000; should this not be configurable? Cheers WeirdCulture
  5. I am the only one who finds the new smoke and engine effects disturbing? I mean SRBs should produce an output so thick as their exhaust is, not a thin line with some weird smoke around which come direct from the exhaust
  6. yeah but the command messed up my scripts in some situations... then I found the default setting in KSP setting to set it to 0. much better sollution PS: I love grave digging post
  7. Ohh I just realised ... 1969 pieces... Apollo 11
  8. https://shop.lego.com/en-US/LEGO-NASA-Apollo-Saturn-V-21309 <--- in the shop, but not available yet
  9. I do not know if this is a mod problem or a kOS problem, I try it first here: I try to script the MagnetometerBoom experiment, but some how the "log magnetometer data" event won't work. set mod_magboom to part_magboom:getmodule("DMModuleScienceAnimate"). print mod_magboom:allevents. LIST of 2 items: [0] = "(callable) toggle magnetometer, is KSPEvent" [1] = "(callable) log magnetometer data, is KSPEvent" so at first i tried to toggle and this worked like a charm mod_magboom:doevent("toggle magnetometer"). then I tried to log the data but get this error mod_magboom:doevent("log magnetometer data"). No EVENT called LOG MAGNETOMETER DATA was found on DMModuleScienceAnimate, containing: LIST of 7 items: [0] = "(callable) toggle magnetometer, is KSPEvent" [1] = "(callable) log magnetometer data, is KSPEvent" [2] = "(callable) deploy magnetometer, is KSPAction" [3] = "(callable) retract magnetometer, is KSPAction" [4] = "(callable) toggle magnetometer, is KSPAction" [5] = "(callable) log magnetometer data, is KSPAction" [6] = "(callable) discard magnetometer data, is KSPAction" __________________________________________ VERBOSE DESCRIPTION No EVENT called LOG MAGNETOMETER DATA was found on DMModuleScienceAnimate, containing: LIST of 7 items: [0] = "(callable) toggle magnetometer, is KSPEvent" [1] = "(callable) log magnetometer data, is KSPEvent" [2] = "(callable) deploy magnetometer, is KSPAction" [3] = "(callable) retract magnetometer, is KSPAction" [4] = "(callable) toggle magnetometer, is KSPAction" [5] = "(callable) log magnetometer data, is KSPAction" [6] = "(callable) discard magnetometer data, is KSPAction" An attempt was made to retrieve a EVENT called: log magnetometer data from an object of type: DMModuleScienceAnimateFields but it isn't available at the moment. A full list of all EVENTS on the object can be found by using its :ALLEVENTs suffix. __________________________________________ __________________________________________ At interpreter, line 113 mod_magboom:doevent("log magnetometer data"). ^ so is this a problem in the Mod(ule) or more in kOS? Thanks
×
×
  • Create New...