Ouroboros00

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ouroboros00

  • Rank
    Newbie
  1. Ouroboros00

    [1.6.x] TextureReplacer 3.7 (25.1.2019)

    Not sure if it's a bug or something I did wrong or what, but I'm having some anomalies with TR and ATM. I don't even know if it's TR or ATM that's causing the issues. I had my suits all set up for Bob, Bill Val, and Jeb, as well as job specific suits for hired Kerbals. Everything was fine when I loaded up with ATM for the first time. Now, when I launch the game again some suit textures are reverted to something else. It's not every suit either. Bill's suit it fine, but every other main Kerbal's EVA suit gets reverted back to default including the helmet. All but one of the job suits displays this behavior as well. The one suit stays 100% correct. By deleting the cached suit textures and letting ATM do its thing, everything comes out correct until I relaunch the game.
  2. I'd just like to say I agree with all of this. I accept just about every contract that nets a significant amount of funds or science, and things can get unorganized in a hurry. The one thing that tends to annoy me the most is how you can minimize a contract in the window, but as soon as any condition is met it automatically expands again. This is extremely frustrating when you're trying to monitor a specific contract and it keeps getting moved by expanding contracts. Hiding irrelevant contracts from the window during flight is a great idea. I would even be happy with having it so minimized contracts stay minimized.
  3. I can not get custom suits for individual Kerbals working to save my life. I have no idea if it's a config file issue, a folder/file structure issue, or something else entirely. I moved a few suits into the Suits folder, then appended the lines in the config file as stated in the readme and such. Example: Bill Kerman = BILLkerbalhead GSI_Black_Suit Every suit just shows as the default suit. I changed the files in the Default folder to make sure TextureReplacer was doing something and it will use whatever color/style suit I put there as default, so it's at least reading the files and applying them. I can see all the suit folders being read by the game on start-up in the loading bar, so it's trying to do something. It just won't assign specific suits to the main Kerbals at all. I also want the generic Kerbals to be assigned one out of 3 or 4 suits and it fails to do that. EDIT: Nevermind, everything is sorted out. It looks like the updated TextureReplacer has fixed my issues. Bill, Bob, and Jeb now have their own suits and generics have their own suit list.