zapman987

Members
  • Content Count

    61
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About zapman987

  • Rank
    Rocketry Enthusiast

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Looks like its loading all the new graphics packages?
  2. I swear I saw this exact issue yesterday but cant find the thread. Ive got the top row of part icons cut off, while building ships. I think it started as soon as I upgraded to 1.4.
  3. NM figured it out. Had "kill rotation" set on the flight computer. Removed it, started working.
  4. Have a ship, that was orbiting Mun before the 1.4 release. After 1.4 SAS will not work on it. Ship has a pilot (jeb). I hit the button for SAS, it toggles for a split second on and off. Manual flight controls dont respond (that would normally use sas. Ive messed with "control from here", de coupled a stage, eva and back,and a few other things, nothing makes it change. Reaction wheels according to the pod (mk1) keep flicking between working and idle.
  5. OK thanks for pointing that out. Ended up just reinstalling and finding there was a ton of corruption.
  6. Have an issue which I think has 2 parts. KSPI isnt avaliable to be downloaded via KCAN due to dependencies of Persistent Rotation. Persistant Rotation isnt being supported anymore by its author. Therefore, are there any plans to remove it from the package?
  7. Getting this when running. Using kcan 10.3 See the end of this message for details on invoking just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box. ************** Exception Text ************** System.MissingMethodException: Method not found: 'System.Collections.Generic.ICollection`1<System.String> CKAN.Registry.get_InstalledDlls()'. at MigrationToolPlugin.MigrationToolUI.GetAutodetectedMods() at MigrationToolPlugin.MigrationToolUI.RefreshModsList() at MigrationToolPlugin.MigrationToolUI..ctor() at MigrationToolPlugin.MigrationToolPlugin.menuItem_Click(Object sender, EventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStripMenuItem.OnClick(EventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleClick(EventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleMouseUp(MouseEventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStrip.OnMouseUp(MouseEventArgs mea) at System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.OnMouseUp(MouseEventArgs mea) at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks) at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.ToolStrip.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam) - - - Updated - - - Completely agree with this.
  8. One more for this, what does reputation do other than move the rep meter? PS thanks for asking all of this!
  9. Any reports of crashing when KSP-I loads? [LOG 16:28:35.218] 7/19/2014 4:28:35 PM,KerbalAlarmClock,Setting up repeating Behaviour(BehaviourUpdate) every 0.05 Secs [LOG 16:28:35.219] AddonLoader: Instantiating addon 'InterstellarToolbar' from assembly 'InterstellarToolbar' [LOG 16:28:35.220] AddonLoader: Instantiating addon 'PluginHelper' from assembly 'KSPInterstellar' [EXC 16:28:36.004] NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object [LOG 16:28:36.034] [KSP Interstellar] Hydrogen resource name set to LiquidFuel [LOG 16:28:36.035] [KSP Interstellar] Oxygen resource name set to Oxidizer [LOG 16:28:36.036] [KSP Interstellar] Aluminium resource name set to Aluminium [LOG 16:28:36.037] [KSP Interstellar] Methane resource name set to LqdMethane [LOG 16:28:36.038] [KSP Interstellar] Argon resource name set to Argon [LOG 16:28:36.038] [KSP Interstellar] Water resource name set to LqdWater [LOG 16:28:36.039] [KSP Interstellar] Hydrogen Peroxide resource name set to H2Peroxide [LOG 16:28:36.040] [KSP Interstellar] Ammonia resource name set to Ammonia [LOG 16:28:36.041] [KSP Interstellar] ThermalMechanics set to enabled: True [LOG 16:28:36.046] Adding ModuleRadiation to mumech.MJ2.AR202 [LOG 16:28:36.046] Adding ModuleRadiation to mumech.MJ2.Pod [LOG 16:28:36.047] Adding ModuleRadiation to crewCabin [LOG 16:28:36.048] Adding ModuleRadiation to cupola [LOG 16:28:36.049] Adding ModuleRadiation to landerCabinSmall [LOG 16:28:36.050] Adding ModuleRadiation to Mark1Cockpit Its done this 3 times when I load a save (or a new file upon tree selection) Edit: NM removed KSP-I and its still crashing. Something else TBD, posting elsewhere on this.
  10. On target for Dres, and I dont have any intercept/SOI showing. Mess with some nodes, target closest approaches show up after a bit, with <100k. What am I missing? As I can get target closest under 100k on both sides, but cant get an SOI showing.
  11. What do you have to do to get the miners on the refineries to turn on? I only see buttons for thorium and uranium. With that, how do you store those? Ive attached the proper tanks, and its not filling them. Is there no fuel cross feed between the tanks and the refineries?
  12. Look to the right, right above the horizon. About had a mid-space collision today. It got within 4km at its closest... Note to self, start picking random orbits heights for staging.
  13. Ive a kerbal that ended up on a free-floating EVA with no propellant. Whats the best way to recapture him and get him into a pod?