Jump to content

Capt. Hunt

Members
  • Posts

    1,274
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Capt. Hunt

  1. it might be a corrupt file. Delete that part and run a force verify through Steam.
  2. hey, @benjee10, the craft files for all three versions of the SLS say they are missing a restock launch clamp part. Also, I couldn't help but notice that the Orion doesn't have a comm antenna.
  3. I updated MM to 4.2.2 and made sure I had v1.1.1 of the RMM, but it's still says there are 4 errors in vector_scale_SSME.cfg
  4. also, Module manager is showing errors in the script for the scaled down SSME.
  5. hey, @EStreetRockets, This pack looks awesome, but I don't see a complete list of all of these engines anywhere, do you think you could add that to the OP?
  6. In fact, IIRC, just opening the menu and saving the configuration will automatically configure the chute to the correct size for the craft's mass (unless it is over the maximum limit).
  7. I just picked this mod back up after not using it for a while and I noticed that the SuperDracos in the Crew Rodan seem to have a lot less deltaV then i remember, did I miss a nerf? I'm only getting a couple hundred m/s in vac, when I could have sworn the thing had over a km/s before.
  8. That's great! I'm hoping we'll see a modding renaissance once we don't have to worry about compatibility updates anymore. While I'm here, I'll save @stupid_chris the trouble of responding to the inevitable posts tomorrow: YES THE MOD DOESN'T WORK UNDER THE NEW PATCH, BE PATIENT, I'M SURE IT WILL BE UPDATED SOON.
  9. perhaps your best bet would be to go back to the stock solar system and play the tutorial missions that come with the game. You can always reinstall RO/RP-1 later, as the basic concepts are still the same.
  10. I just noticed that the KIS EVA fuel canister no longer works. The "Refuel" button doesn't seem to do anything when clicked. https://www.dropbox.com/s/fw90h3474jej627/KSP copy 3.log?dl=0 I suppose it's more of an annoyance then anything, since stock inventories included an EVA fuel can part, but there are a couple of use cases I can think of where the KIS part was more handy. This also effects related parts like the Universal Storage pack's EVA-X backpack.
  11. I'm sorry, you are correct, it does go away after an hour, and it only comes back whenever anything is added. I suppose that the game has no way of knowing that it has already warned me about those parts.
  12. I've been getting a warning on the main menu screen that says X parts are not supported by tweakscale. Is there any way to permanently dismiss this warning? I know those parts aren't compatible, I don't need the game to keep reminding me, it doesn't even say which ones are the problem.
  13. I'm getting an ejection optimization failed message when I try to make an interplanetary transfer to duna. https://www.dropbox.com/s/q2o9a2ye8dfl3m1/KSP copy 2.log?dl=0
  14. best I can figure it was somehow being caused by having both these suits and @-ctn-'s suits installed at the same time. I removed the phoenix suits and recovered the affected kerbals, and haven't seen it since.
  15. Ok, I noticed a small bug, although this could be in the base game, suit models do not persist after reloading, when you return to an existing craft, or choose a kerbal who's suit you changed on a previous mission, they will appear in the default suit model instead of the chosen suit. https://www.dropbox.com/s/4z0fmweoot9jtis/KSP copy.log?dl=0
  16. Hey @-ctn-, Sorry if this has been asked, but is there any plan to bring back the cubesat mod? I really liked the form-factor of those parts.
  17. This mod is awesome, but is there any way to make it so that if the Kerbals debark on Kerbin they wear their IVA suits? IIRC, TR does that, but I think it only works if you enable personalized suits.
  18. thanks, I downloaded it from a link in the PS thread, so I'm not sure how that happened. Maybe I stumbled on an old thread.
  19. I'm back in the game after a while, and after updating my favorite mods and loading the game I started getting the infamous pink square glitch. I've read up on it, so I know it could be related to a number of visual mods, including EVE, Planetshine and Scatterer, but uninstalling all three of those didn't seem to help. here's my KSP log file, I'm a bit rusty at reading those, so any help would be appreciated. https://www.dropbox.com/s/7hprubfgg4ahyrj/KSP.log?dl=0 EDIT: I tried deleting PS again, and started a new save. That seems to have fixed it. It's a shame though, I'll miss that blue glow.
×
×
  • Create New...