Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'black screen'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP 2 Discussion
    • KSP 2 Dev Diaries
  • General KSP
    • KSP Discussion
    • Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (PlayStation 4, XBox One)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • Breaking Ground Expansion
    • Breaking Ground Discussion
    • Breaking Ground Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 11 results

  1. Upon loading a new save/world I encounter a black screen. It's not frozen, I can still move around my cursor and the thingy spinning around in the bottom right corner still spins. I've tried waiting 20 min once and it didn't change. Also when KSP has loaded, into the main menu, it gives me a error of kopernicus which is my only clue. Could this error message have something to do with this? I am playing with mods, in version 1.7.3 After Kerbin/Beyond Kerbin. I want to include my KSP log but I could not find it so please help me find this aswell so I can include it. I found something called "out
  2. Hi guys, My game worked for a while after the new DLC was installed. Now KSP won't start in 64bit mode. I'm getting a black screen with a half filled loading bar without any text. I tried running in Admin mode, changed resolution, windowed mode, updated my drivers, changed other graphics settings without any change. The game launches properly in 32bit. But it also CTD when I load anything. Thanks in advance for the help..
  3. Hi, I was using ksp yesterday which worked fine with these mods, https://ibb.co/iCjFA7 Then today I go to play KSP and all I get is a black screen, I've tried playing with no mods I still get the black screen. I uninstalled it, then installed it with no mods and still get the black screen. Any Ideas? Here is my system info: OS: Linux Mint 18.3 Cinnamon 64-bit Cinnamon version: 3.6.7 Linux Kernel: 4.13.0-32-generic Processor: Intel Core i7-5557U CPU @ 3.10GHz x 2 Memory: 15.6 GB Hard Drives: 946.8 Graphics Card : Intel Corporation Broadwell
  4. I seem to start 65-75 meters off the ground whenever this bug occurs (it varies) and I seem to be slowly accelerating towards sea level, but don't move at all. here is a screenshot of the internal view I may be underground, seeing as there is no kerbnet signal. Reverting to launch fixes this bug, but I'm not sure what causes it. I might try and add a KER module to the craft and see what body I'm near. - actually, I just realized I could just use map view. I also seem to have just splashed somewhere, (no parts were destroyed, as far as I can tell.)d After several reversions, I co
  5. Hello everyone, I'm having some issues while playing ksp, when my ship (stock or costum) is in orbit arroud any planet or the sun my screen gets black. I can still control the vessel and the navball and other instruments are still functional, however I can't see my ship nor the planets, sun, etc. I've recently noticed that when I engage the vessel engine or RCS thruster, the gameplay gets normal again. Does anyone has faced this problem before? I took some pictures of the problem, maybe it will help. https://www.dropbox.com/s/z5v0vbmz02s73qe/In orbit 2.jpg?dl=0 https
  6. Hi, when in orbit, unless the engine is on, everything behind the HUD dissappears, sky box, planets and vessels all gone. I can still see the green glow when I hover over parts. Is this part of the new comms stuff, or is it a fault? The only med I have is MechJeb. Thanks in advance, RBS.
  7. I'm on Linux: $ uname -a Linux metric 4.8.0-41-generic #44-Ubuntu SMP Fri Mar 3 15:27:17 UTC 2017 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux This behaviour occurs from both the 32- and 64-bit launchers. The game is stock, from Steam, with no modifications at all. The game starts, some logs are generated, but the output is a black screen. Not even the loading screen appears. The program hangs like this until either terminated, or after a minute or two at which point it silently dies on its own. Unity Log $ cat ~/.config/unity3d/Squad/Kerbal\ Space\ Program/Player.log ../common/pipes.c
  8. Hello I need some help to get to the bottom of this issue, cant seem to find anything for recent occurrence for this issue on the forums - see below KSP version - 1.1.2.1260 - Using windows 7 home premium 64 bit version 6.1.7601 service pack 1 build 7601. Intel i7 CPU [email protected], 2801 Mhz, 4 cores, 8 logical processors,12GB RAM,total physical memory 12GB,available memory 8.94GB,total virtual memory 129GB,available virtual memory 126GB Discription of issue - Im getting a black screen after loading (where you should see the space center from a distance), the Black screen also a
  9. Hi Everyone Just installed 1.1.1 a clean install and I'm getting a black screen when i should be seeing the space center from a distance , you can see the buttons on the sides of the screen and time warp button. but screen is all black apart from that. The screen also is black in the VAB until you select a part, then the VAB comes back if you keep your mouse on the vessel in the VAB. Moving the camera around will also cause it to go black. The issue randomly occurs also during flight when you look around and the mouse isn't on the vessel. did the same in 1.1 and after the
  10. Just bought KSP 15 minutes ago, and I dominate all of Recommended stats on the Steam page (with the exception of being on El Capitan instead of Yosemite) on my upgraded Mac Mini late 2012. Upon launching the game on my first install, I'm faced with a black screen and a "relaxed" KSP icon on the dock (It's not doing the bouncy thing when it's loading). At first, my mouse cursor is fine but after about a second it turns to the pinwheel and the game never loads. The KSP tab cannot be dragged around, minimized, or excited out of; it can only be closed via Activity Monitor, or Force Quit, both o
  11. When i build a ship in KSP and i want to test/use it. I try to launch the ship, but about 5 sec after i spawn on the runway, the screen goes black but i can see all of my tools/monitors? Heres a Screenshot of it: https://gyazo.com/21ca3e3f231b89ad020b9613742a6324 Please help!
×
×
  • Create New...