Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bugs?'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Welcome Aboard
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP 2 Discussion
    • KSP 2 Suggestions & Development Discussion
    • KSP 2 Dev Diaries
    • Show and Tell
  • Kerbal Space Program
    • The Daily Kerbal
    • KSP Discussion
    • KSP Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Community
    • Player Spotlight
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (Console)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • Breaking Ground Expansion
    • Breaking Ground Discussion
    • Breaking Ground Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


About me


Location


Interests

Found 3 results

  1. The thing KSP players hates the most--the kraken attack! this bug has been here since *a long time ago* . whats the funniest or rather worst kraken attack you've ever had?
  2. Hey everyone, So I usually just lurk here on the forums but today I encountered a pretty game breaking bug and just wanted to see if anyone else has seen this. I was doing a pretty normal mission to Dres right, pretty boring, but I decided to go do some biome hopping and flew around 4000 meters away from my craft with my scientist and collected some science from another biome. When I came back to my ship however all of my science parts, batteries, RCS ports, and my ladder were laying perfectly below my craft in the same orientation they were placed on my craft. I reloaded a quicksave and came back to the craft and the same thing happened again. Additionally when I rewelded all the parts my craft had gained a ridiculous amount of mass and had lost over 1000 m\s of Delta V, which blows because I was going to do some biome hopping but got screwed out of it by this bug. Here's some pictures of the bug: https://imgur.com/a/PvW5DGB I also have mods installed but they are all visual and I don't think they have any impact on this. Mod List: Astronomers Visual Pack, Distant Object Enhancement, EVE, Final Frontier, Scatterer, and Transfer Window Planner This is a brand new, fresh install of the game, and the save was created in version 1.11.2. Here's the craft file: https://www.mediafire.com/file/ec1y2kfu6rfu1nw/Void_Space_1.craft/file Has anyone else encountered this? Pretty annoying to say the least and it seems to me that only weldable parts fell of my craft so I think it's probably a bug with the new update.
  3. So this happened to me recently... Totally on accident, I promise.
×
×
  • Create New...