Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'error'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP 2 Discussion
    • KSP 2 Dev Diaries
    • KSP 2 Suggestions & Development Discussion
    • Show and Tell
  • Kerbal Space Program
    • KSP Discussion
    • KSP Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (PlayStation 4, XBox One)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • Breaking Ground Expansion
    • Breaking Ground Discussion
    • Breaking Ground Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


About me


Location


Interests

  1. I've been getting an error after I installed Bluedog Design Bureau, CryoTanks & Near Future Solar. I installed them using CKAN. I have tried a lot to figure this problem out. But nothing worked. Is there anyone who can help me on this?
  2. Hi everybody Nothing critical here, don't worry ! I just found the "solution" and I want to share it to people that don't know it like me before. I just lost two hours to try to find why module manager was in error while I haven't changed anything... I finally find that on the forum... Source So for all of you that don't know this joke, I hope you will pass to check the forum before loosing two hours of your day like me The joke work well, good joke indeed Have a good day !
  3. yes im doing this on a dif pc but im getting a error and it says virtual alloc mapping failed and stuff idk how to fix it ik its a ram issue will it crash my pc? i also have mods installed but that wouldnt do nothing i need a answer before sunday in est stop answering please i cant archive it and i fixed it
  4. Hello, I've just purchased ksp via Steam and downloaded it, but the program won't load. (64-bit Windows, ver 1.10.1, build id = 02939, unmodded) The program window itself opens, but only shows a black screen. All of the system requirements seem ok. I've tried uninstalling / file check. I'm running it on my admin account as well. What should I do? https://imgur.com/a/YMstwu8 this is what the screen looks like. Also, I can't change the 'read only' of the file. The dialogue says it's done, but when I open I it again the setting 'read only' doesn't change. Can this be the problem? The dxdiag is pasted below. ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 10/15/2020, 21:30:02 Operating System: Windows 10 Home 64-bit (10.0, Build 18362) (18362.19h1_release.190318-1202) Language: Korean (Regional Setting: Korean) System Manufacturer: SAMSUNG ELECTRONICS CO., LTD. System Model: 900X5L BIOS: P09AFX.046.180605.KS (type: UEFI) Processor: Intel(R) Core(TM) i5-6200U CPU @ 2.30GHz (4 CPUs), ~2.4GHz Memory: 4096MB RAM Available OS Memory: 4014MB RAM Page File: 5835MB used, 3554MB available Windows Dir: C:\WINDOWS DirectX Version: DirectX 12 DX Setup Parameters: Not found User DPI Setting: 120 DPI (125 percent) System DPI Setting: 120 DPI (125 percent) DWM DPI Scaling: UnKnown Miracast: Available, with HDCP Microsoft Graphics Hybrid: Not Supported DirectX Database Version: Unknown DxDiag Version: 10.00.18362.0387 64bit Unicode ------------ DxDiag Notes ------------ Display Tab 1: No problems found. Sound Tab 1: No problems found. Sound Tab 2: No problems found. Sound Tab 3: No problems found. Input Tab: No problems found. -------------------- DirectX Debug Levels -------------------- Direct3D: 0/4 (retail) DirectDraw: 0/4 (retail) DirectInput: 0/5 (retail) DirectMusic: 0/5 (retail) DirectPlay: 0/9 (retail) DirectSound: 0/5 (retail) DirectShow: 0/6 (retail) --------------- Display Devices --------------- Card name: Intel(R) HD Graphics 520 Manufacturer: Intel Corporation Chip type: Intel(R) HD Graphics Family DAC type: Internal Device Type: Full Device (POST) Device Status: 0180200A [DN_DRIVER_LOADED|DN_STARTED|DN_DISABLEABLE|DN_NT_ENUMERATOR|DN_NT_DRIVER] Device Problem Code: No Problem Driver Problem Code: Unknown Display Memory: 2135 MB Dedicated Memory: 128 MB Shared Memory: 2007 MB Current Mode: 1920 x 1080 (32 bit) (60Hz) HDR Support: Not Supported Display Topology: Internal Display Color Space: DXGI_COLOR_SPACE_RGB_FULL_G22_NONE_P709 Color Primaries: Red(0.674805,0.308594), Green(0.259766,0.663086), Blue(0.154297,0.065430), White Point(0.313477,0.329102) Display Luminance: Min Luminance = 0.500000, Max Luminance = 270.000000, MaxFullFrameLuminance = 270.000000 Monitor Name: Generic PnP Monitor Monitor Model: unknown Native Mode: 1920 x 1080(p) (60.096Hz) Output Type: Internal Monitor Capabilities: HDR Not Supported Display Pixel Format: DISPLAYCONFIG_PIXELFORMAT_32BPP Advanced Color: Not Supported Driver File Version: 23.20.0016.4849 (English) Driver Version: 23.20.16.4849 DDI Version: 12 Feature Levels: 12_1,12_0,11_1,11_0,10_1,10_0,9_3,9_2,9_1 Driver Model: WDDM 2.1 Graphics Preemption: Triangle Compute Preemption: Thread Miracast: Supported Detachable GPU: No Hybrid Graphics GPU: Integrated Power P-states: Not Supported Virtualization: Not Supported Block List: No Blocks Catalog Attributes: N/A Driver Attributes: Final Retail Driver Date/Size: 2017-10-27 오전 9:00:00, 53357616 bytes WHQL Logo'd: Yes WHQL Date Stamp: Unknown
  5. I purchased the Making history DLC and used the code to add it to my Steam account. After putting the game down for a while, I re=downloaded it and suddenly my entire DLC was completely gone from my steam account. Is there any way i can get this fixed, or get a new code for my DLC? I might be able to dig up the proof of purchase, and if i do, will either Steam, Squad or Blitworks be able to help?
  6. My kopercunicus show my that "not able to load the custom planetary system due to an exception in the loading process", is there anyone that has the similar situation like me? qwq
  7. Hello everyone this is my first post on this site and yes I am here because i need help, Recently i discovered (old) KSP Blender addon that allows you to import .craft models to blender, but i cannot do that due to the error There are my specs KSP (previous 1.3.1 on steam) Windows 10 Blender 2.83.2, here is my kspdir.txt direction D:\Steam\steamapps\common\Kerbal Space Program\ (note that Blender and KSP are on the second D: Drive) and here is my error ###### Traceback (most recent call last): File "D:\blender\2.83\scripts\addons\io_object_mu-master\import_craft\import_craft.py", line 106, in execute return import_craft_op(self, context, **keywords) File "D:\blender\2.83\scripts\addons\io_object_mu-master\import_craft\import_craft.py", line 80, in import_craft_op obj = import_craft(filepath) File "D:\blender\2.83\scripts\addons\io_object_mu-master\import_craft\import_craft.py", line 44, in import_craft gamedata = GameData(Preferences().GameData) File "D:\blender\2.83\scripts\addons\io_object_mu-master\import_craft\gamedata.py", line 146, in __init__ self.create_db() File "D:\blender\2.83\scripts\addons\io_object_mu-master\import_craft\gamedata.py", line 129, in create_db recurse_tree(self.root, self.build_db) File "D:\blender\2.83\scripts\addons\io_object_mu-master\import_craft\gamedata.py", line 29, in recurse_tree files = os.listdir(path) FileNotFoundError: [WinError 3] System nie może odnaleźć określonej ścieżki: '' location: <unknown location>:-1 ###### System nie może odnaleźć określonej ścieżki = The system cannot find the specified path (yes I am Polish) (and no i have default english blender version but sometimes like today i get console errors in Polish) Pls help i have been reaserching this bug for a while now, and all i want is to get my KSP rocket to real life
  8. Hello! When I open Kerbal Space Program on Steam it opens for a second and then directly closes. I tried to update my graphics driver but it's already up to date. I already had this problem with another game I think Unity causes the problem. It would be nice if someone could help me. Best regards, Z3nn0x
  9. I launch my game and B9 says it has a fatal error and its not meant for my version but its for 1.9.1. I looked on google and it seems like its been a problem in the past. Anyone know a fix?
  10. Hi there, I'm having a problem with Kerbal where when i start the game, I can click on things, but the game doesn't take keyboard input. Also, I noticed that in "windowed" mode it doesn't have the top bar with the minimize, maximize, and close buttons. Another weird thing is that I can use my USB joystick just fine to fly the ships. It is a clean install from this morning, but it isn't working. I run KSP off of Steam, and before this happened, I had some mods installed, such as MechJeb, Restock, Realplume, TweakScale, and a few others. I noticed that it started acting up when I installed BetterTimeWarp, when it had problems launching. I've done multiple clean installs and none of them worked. I am running on MacOS 10.12.6 on a 2010 Mac Mini with an 8GB RAM upgrade and 256MB of VRAM. I usually play with an Apple Magic keyboard and mouse, but i have a traditional wired keyboard that I have been testing with. I am hoping that someone finds a solution because I have nothing to do during quarantine without it and my worn-out RC planes won't fly. I will provide screenshots if required. Thanks bump
  11. Every time I start ksp, the loading gets stuck at : "janitor's closet/Textures/..." After a while the game just doesn't respond and I have to close it. If I keep doing this a while, finally the game decides to launch. Anyone knows how to fix this?
  12. Existem estrategias no KSP que eu não consigo pegar, pois elas estão com o sinal de *#ERROR, quando tento aceitar a estrategia ele apenas consome os recursos e não executa a ação. Agradeço a ajuda desde já [Translation] There are strategies in KSP that I can't get, because they have the * # ERROR sign, when I try to accept the strategy it just consumes resources and doesn't do the action. Thanks for your help in advance
  13. So, i just Bought the Game had my fun and after around 16 Hours of Playtime the game won't start anymore. did a clean re-install and everything but didn't work, obviously. EDIT: Here is the errorlog https://filebin.net/9q0wp7k3mpcyhw88
  14. video: https://filebin.net/wet1duiw5aovlm0a et my channle: https://kerbalx.com/johnny20061234
  15. This seems to be an issue that appeared after updating from 1.7.0 to 1.7.1 every time I try to launch the game (in 64 bit) it will load about half way to 2/3 the way through and then stop and sit on a file. Ex. It will display Squad/Spaces/Placeholder/internal/Placeholder. Also on every one it gets stuck on it’s in a ‘spaces’ folder. As far as for RAM I have 16gb ant it is always at 60% utilization when the game stops loading (about 5.6gb). Also, when I delete the file that has broken the game and relaunch it just goes to another internal.cfg file and freezes. Btw when I say freeze I mean that it stope day loading but the background and stuff still change. any help is highly appreciated, thanks in advance
  16. The 4th version of my space plane has some weird issue in which when it loads on the runway for launch it goes boom! It even acts funny when I attach launch stablizers. What is going on?
  17. So I was just browsing through here and wanted to check the last post of the Forum Test Thread (to find out why it had been locked), when I just got this 'error 502 bad gateway' page. It's been happening on other pages as well (such as What did you do in KSP today, and Ask the mods questions). Anyone know why this is happening?
  18. so after recovering a flight i returned to the space center and opened the launchpad menu to launch the next flight. only to find that the "launch" button was simply closing the menu and the game wouldn't transition to the rocket sitting on the launchpad. turns out after one flight everything in the space center refuses to function. including the pause menu so to quit i have to alt f4. after digging through the log i found what appears to be the cause: [EXC 13:28:08.844] NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object CommNetManager.ModularCommNetVessel.OnDestroy () UnityEngine.Object:DestroyImmediate(Object) VesselRetrieval:recoverVessel(Vessel) VesselRetrieval:recoverVessels() <OnLevelLoaded>c__Iterator48:MoveNext() UnityEngine.SetupCoroutine:InvokeMoveNext(IEnumerator, IntPtr) [LOG 13:28:08.845] Flight State Captured [ERR 13:28:08.846] Input is null for field 'name' in config node 'SCENARIO' at System.Environment.get_StackTrace() at ConfigNode.AddValue(System.String name, System.String value) at ScenarioModule.Save(.ConfigNode node) at ProtoScenarioModule..ctor(.ScenarioModule module) at ScenarioRunner.UpdateModules() at ScenarioRunner.GetUpdatedProtoModules() at Game.Updated() at GamePersistence.SaveGame(System.String saveFileName, System.String saveFolder, SaveMode saveMode) at VesselRetrieval.recoverVessels() at VesselRetrieval+<OnLevelLoaded>c__Iterator48.MoveNext() at UnityEngine.SetupCoroutine.InvokeMoveNext(IEnumerator enumerator, IntPtr returnValueAddress) [EXC 13:28:08.848] NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object ScenarioModule.Save (.ConfigNode node) ProtoScenarioModule..ctor (.ScenarioModule module) ScenarioRunner.UpdateModules () ScenarioRunner.GetUpdatedProtoModules () Game.Updated () GamePersistence.SaveGame (System.String saveFileName, System.String saveFolder, SaveMode saveMode) VesselRetrieval.recoverVessels () VesselRetrieval+<OnLevelLoaded>c__Iterator48.MoveNext () UnityEngine.SetupCoroutine.InvokeMoveNext (IEnumerator enumerator, IntPtr returnValueAddress) any help translating this into a fix would be greatly appreciated as i don't want to have to restart ksp between each flight
  19. Hi, I modified the persistent file to revive Jeb and the result was that I got the "The requested value 'available' not found" error and I can't figure out why.
  20. Having a consistent issue with a certain rocket using modded parts (primarily Procedural Parts) that causes my game to CTD when moving to the pad from the VAB. Checked out the output log but unsure how to read it: https://imgur.com/a/aF8oy82
  21. Hello everyone ! Tonight I was designing a rover, but I'm encountering a problem : After a successful loading of my rover, I just have to make it move on 5 meters and... POOF ! Void. I destroyed the solar system. After pressing Alt+f12, I can read this error several times : I don't know where it come from. I have a several number of mods, so it will be difficult to list them all but I tried making a similar probe with the same pieces on it, only the design is different and I don't get any error after few moves.... I'll give you some logs if you want to investigate : KSP.log -> https://ufile.io/lwtb5 KSP_x64_Data's output_log.txt -> https://ufile.io/znt2w And a screenshot of my GameData folder so you can see all the mods I'm using, if the problem come from them : https://imgur.com/a/3cXPsXB Btw, my rover has only stock, Infernal robotics and Magic Orbital Science parts. Thanks for helping me
  22. Hi, The 'Kerbadyne Engine Cluster Adapter Tank' part has a bug where if you have 'Rigid Attachment' on, it will break off your rocket on launch regardless of how much support you give it through struts. For those who might be having trouble, just turn off 'Rigid Attachment' for the time being. I have found it to be fine without any support.
  23. When I try to connect to a server, it says "no such host is known" at the bottom.
  24. I cannot find any issues related to this, so I thought I would ask. Steam version, downloaded and reinstalled multiple times over the years. Always worked fine, until recently. Game loads up just fine; no hangups on the load screen at all. Main menu works, in addition to the other settings and such. Loading up the Space Center works as well, with no issues until I enter the Hangar/VAB or the Launchpad/Runway. Hangar/VAB: Cannot see the vehicle being built, at all. I can still select parts, and every menu and button works, yet all I see is a black screen Unless I mouse-over where the vehicle would be to see the highlighted part, I cannot physically see the vehicle. Launchpad/VAB: UI and instrumentation load up. Much like the Hangar/VAB, unable to see the vehicle itself, nor the scenery of the game. I can still launch the vehicle, and all the control are just as responsive, yet again: I cannot see the vehicle. It should be noted, that I can still view the orbital map mode, and the tracking station still works. I have tried to validate files and have reinstalled multiple times, but to no avail. No mods or anything. Kinda sucks, but has anyone had any luck or experience? Specs: Windows 10 (64-bit), i5-3230M CPU @ 2.60GHz, 8 GB RAM, GeForce GTX 660M. UPDATE: No progress made, but sometimes I have observed that when i revert a flight back to launch, for a brief moment I am able to see the craft and scenery before, once again, it goes black.
  25. First of all, I'm trying to install some mods to increase gameplay content. For a reason, if I use mechjeb alone, without any other mods installed, it works just fine. But when I try to install any other mod besides Mechjeb, the game crashes right after the first loading (before main menu), and it says "game has crashed, check the folder" (not exactly like this, but you get it) When I check the error folder, it says this: This happens using any version of the game, it just don't work. I'm using a amd rx 460 (4gb) gpu, 8gb ram, intel pentium 3.3GHz, if this information may help. If someone knows a possible solution or has the same problem, please let me know. Thanks.
×
×
  • Create New...