Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'issue'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP 2 Discussion
    • KSP 2 Dev Diaries
    • KSP 2 Suggestions & Development Discussion
    • Show and Tell
  • Kerbal Space Program
    • KSP Discussion
    • KSP Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (Console)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • Breaking Ground Expansion
    • Breaking Ground Discussion
    • Breaking Ground Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


About me


Location


Interests

  1. Exception Detector (ED) This add-on creates a log file by hooking into the logger callbacks in Unity and is able to extract more value from the available information. Assists in finding issues that you might not even be aware of and might be able to find any pesky add-on(s) that might be causing your issues. For Kerbal Space Program. By zer0Kerbal, originally by @godarklight and @Grigetio "SlimJimDodger" Help Wanted Localization How to support this and other great mods by zer0Kerbal See More Discussions and news on this mod: See Discussions or KSP Forums Changelog Summary for more details of changes : See ChangeLog Known Issues for more details of feature requests and known issues : See Known Issues GitHub Pages : See Pages Installation Directions Use CurseForge/OverWolf App (currently does not install dependencies) 1 or 1 Dependencies Kerbal Space Program 2 Suggests Module Manager 3 Conflicts ExceptionDetectorUpdated Tags plugin, convenience, information *red box below is a link to forum post on how to get support* Be Kind: Lithobrake, not jakebrake! Keep your Module Manager up to date Credits and Special Thanks see Attribution.md for comprehensive list @godarklight for this glorious mod! @Grigetio "SlimJimDodger" for updating and maintaining! Legal Mumbo Jumbo (License provenance) Current (1) - zer0Kerbal Forum: Thread - Source: GitHub License: Disclaimer(s) All bundled mods are distributed under their own licenses All art assets (textures, models, animations, sounds) are distributed under their own licenses Original (1)- Maintainer: @Grigetio aka SlimJimDodger Forum: Thread - Download: SpaceDock - Source: GitHub License: Original (0) - Author: @godarklight Forum: Thread - Download: SpaceDock - Source: GitHub License: this isn't a mod. ;P↩︎ may work on other versions (YMMV)↩︎ Be Kind: Lithobrake, not jakebrake! Keep your Module Manager up to date!↩︎
  2. Hello, i recently have encountered a problem, ksp gets stuck on loading the massive booster part from the squad engines folder, so i decided to delete it to see what would happen and it got stuck on another part in the same category, this issue wasnt caused by anything as at the time this happened, i installed no mods or updates can anyone help ? its been a LOOOONG time since i have played ksp (because of this issue) (i suspect restock or stock waterfall might have something to do with this)
  3. One of the recent updates to the game won't let you quicksave before crashing your craft, and its detection of you 'about to crash' is very buggy sometimes refuses to let you quicksave even while flying normally! Is there anyway to disable this?? https://imgur.com/a/xry4R5B
  4. Hello kamarade, when i do a time warp, all my converter and all my drill just stop doing their job but it still tell me it doing it. i don't know if it's clear (sorry french player here) but if somebody can help me...
  5. Good day! I come here to the forums as my last resort. I've been attempting to debug this install for three days now. A variety of related bugs have been solved already regarding incompatible mods, but this one has proved to be a... deeper issue. Upon loading all the mods completely, the loading script is killed with a ReflectionTypeLoadException while 'verifying' the Breaking Ground Expansion, the last stage of loading before the main menu. (That's a special type of fury, trust me). Anyway, I've exhausted the KSP Discord and the Internet looking for a concrete solution, finding nothing of true use. My full mod list and KSP log will be provided below. Any help or suggestions would be welcome! Note: Reinstalls of all mods and a reinstall of KSP itself along with file verification did nothing to remedy the issue. KSP.log - https://www.dropbox.com/s/7kghylxc4c43cim/KSP.log?dl=0 Mod List (screenshot) - https://www.dropbox.com/s/7j3hfrcid03kc8f/Mod List.png?dl=0 Error (screenshot) - https://media.discordapp.net/attachments/132503638793912320/858488305892065281/unknown.png?width=829&height=518
  6. Hello I played KSP 1.9.1 with Real Scale Boosters today. I wanted to launch a satellite in an 53 degree inclination orbit. The targeted Altitude was 300 Kilometers. I tried to launch 5 times without sucess. I flew on a Atlas V, after Meco and stage sep and SES 1 I fired the engine with full power. My apogee was 300 Km but everytime I reached the apogee to fast (after 1,5 minutes after stage sep) after passing apogee my altitude increased very fast and at 100 Km my vehicle exploded. Whats the problem? I‘ve also tried mechjeb at the last try. Thanks Fly save
  7. Hello, I have a problem with KSP 1.11.1, my rocket flame out are really small and transparent compare to 1.11. See the picture Here is 1.11.1 And here is 1.11 I used scatterer, boulder co and navi fish >Then, have a great day ! EDIT : I just see that I'm in the wrong section sorry for that!
  8. I have stock KSP, just kerbal engineer and kos (and module manager and toolbar thingie mod). Even though, when i look the (or a planet) my KSP frame rate drops badly. I've never checked my fps on KSP, neither i know a way how to, but i would say it drops to 15 fps or less. Does somebody has a solution or anything that i have to set off on settings to fix this?
  9. Hi, when I launch KSP with Steam, it shows me this window and crash. https://imgur.com/a/fUwmEvv EDIT: I don't have any mods and if I run KSP_64.exe it shows me a same error EDIT 2: I tried to reinstall game - same problem
  10. I've just built an aircraft with mod parts, the landing gear specifically being from the Firespitter mod. Even when I load the craft, it starts moving backwards, but it stops when the engine starts and is put at full thrust. But when I try to land the plane and stop, it begins to go into reverse again. I turned off the reverse movement in the wheels, but it didn't stop. Starting the engine doesn't do anything, nor does braking, only an annoyingly loud noise. What could be the issue?
  11. Hello ! I'm trying to make an engine with the MultiModeEngine module but when i add this module, the flame animation doesn't play in the game. I made two engines with it and they all have the same issue. Is there something else to add for it to work ? Thanks.
  12. I have been playing KSP for quite a while but recently there is a problem. Every time I start my KSP save, it would revert in progress many days ago. At first I addressed the problem as KSP autosave stop functioning, but in Backup folder there is the updated autosave file. I am able to recover my progress but the fact that the main "persistent.sfs" not updating automatically really irritate me. Are there similar issues in others KSP? More importantly, Are there any fix?
  13. I have encountered a possible bug/issue with robotics and a lack of power when one of my base modules in physics range (mun base) runs out of power. Every piece of robotics goes into slowmo when adjusting traverse rates and/or target angles -- by which I mean the animation is very, very slow and jerky - and the game misses some of the animation(s). The game sort of slows down - although that might just have been my PC and not the game. I resolved the issue by moving a few of the modules (those that have wheels due to a contract) to an orientation where they were able to get direct sunlight, but I thought I should warn others of a possible problem that they might encounter.
  14. When I open ksp v1.8.0 it loads like any other time but now at the very end it just keeps on displaying the loading progress and saying 'Verifying Expansion: Breaking Ground SquadExpansion/Serenity' Please note that I do have mods
  15. I'm using KSP 1.7.3, I've installed KK and KSR (+KSR Airports) manually but there is something wrong. In the first place I can't see airports's markers on the map although when I aim on their locations (looking at the map on the mod's post) the airport name is displayed, meaning it is there, I can select different launch sites from SPH and run them but some sites have no runaway, others have it underground (I can see it because of the signal lights). Plus there's is a menù in tracking station that may be 'base boss' which once opened is completely bugged, finally every toolbar icon from KK is a white square I use visual mods as EVE, Astronomer's Visual Pack (and Textures), KSP3 and Distant Objects, I also use Kopernicus
  16. Hello everyone, I wanted to play KSP for a long time now and finally found some time and bought it. Unfortunately I am getting some weird video glitches in-game, as seen here: https://imgur.com/a/12FnXaA I'm running the game on Windows 10 using a Dell XPS 15 9560 Notebook with i7-7700HQ CPU, 16GB RAM and dedicated GeForce GTX 1050 graphics card (notebook edition). As soon as the glitch appears it does not go disappear until I close KSP. Usually it starts shortly after I start a Training scenario or few minutes in, but I also had it during startup once. At one time I did receive a windows notification saying: "Application has been blocked from using the graphics hardware", so I ran the fix recommended in some other forums: [snip] I haven't received the message since (although I haven't tried too often because the game is unplayable), but the glitch is still there. I also made sure I am running on the Nvidia card instead of integrated Intel graphics and reinstalled the graphics driver as well as reinstalling the game itself. It is also important to know that I have never had this issue with other games of applications. I can't seem to find any other thread dealing with that kind of glitch and was therefore not able to find any solution yet. I'd appreciate any kind of suggestion or idea you might have. EDIT: I had the "Application has been blocked from using the graphics hardware" again a couple of times. However, when I check the integrity of the game files via Steam it always either finds 1 or 2 corrupt files whenever the glitch appears (meaning every time in my case). Thanks in advance!
  17. This seems to be an issue that appeared after updating from 1.7.0 to 1.7.1 every time I try to launch the game (in 64 bit) it will load about half way to 2/3 the way through and then stop and sit on a file. Ex. It will display Squad/Spaces/Placeholder/internal/Placeholder. Also on every one it gets stuck on it’s in a ‘spaces’ folder. As far as for RAM I have 16gb ant it is always at 60% utilization when the game stops loading (about 5.6gb). Also, when I delete the file that has broken the game and relaunch it just goes to another internal.cfg file and freezes. Btw when I say freeze I mean that it stope day loading but the background and stuff still change. any help is highly appreciated, thanks in advance
  18. Ever since buying and installing Making History I haven't been able to play KSP. It would load up to a certain point and just stop. I've tried verifying the integrity of game files, but it always says one file was going to be acquired but it doesn't do anything. I've tried uninstalling making history and reinstalling making history, but it still stops. I have yet to try backing up my saves and reinstalling KSP. If it helps, I play with mods and haven't had a problem playing with them until I got Making History. I'll also be posting this on r/KerbalSpaceProgram, If it is solved I'll mark this as solved.
  19. I currently have a whole bunch of mods installed and have recently updated to 1.7.0 and my parachutes no longer work. When I deploy my chutes and set the full deploy altitude to max it seems fine at first. But when fully deployed they act like they’re not even there. The parachutes do nothing and I end up hitting the ground at ~160 m/s. Ps I don’t have realchutes installed. Any ideas?
  20. I have an issue with indlatable parts from different mods - as example, USI, Inflatable Airbags, Contares pack and couple other. When i grabing them from part list there are inflating and stay inflated all the time in hangar and also missing a button to deflate/inflate (USI, Contares) or just missing any buttons in right-click menu and do nothing. At the same time some other mods (Notantares inflatable parts, Comfortable landing) work just fine. I have a heavily modded install (~>90 mods, mostly for parts) and not very good computer, so i just cannot unistal one mod at a time and look if issue is fixed - it would be PAINFULLY long process (of course, if i won't be able to figure answer i will do it, but...). So what can cause that issue and how can i get rid of it? P.S. English is not my native language, sorry for mistakes and that stuff
  21. In my Kerbal Space Program game on Xbox, I am having an awesome time! But there is one big issue. After that I had played for a while, and made and saved a lot of ships, I went into the VAB and built a ship. I saved it and then launched it, and it got my payload into orbit. I wanted to make a few changes to the design and do a new mission with the old ship, but when I went to open the ship, it stopped loading the ships. I could not move down or up or press on any ship, so I exited out of the menu. I tried again and it did't work. I frustratingly rebuilt the old ship completely. There is no way I can delete old ships to get it to load faster because I can't do anything in the menu. I was wondering if there is a way to fix this, and if not, I would like to suggest that it would be patched. Also, there should be a way to select multiple quicksaves at a time and delete them all at once. It is quite frustrating to delete one, and it reloads, and delete another one, and it reloads. I love this game and if this was patched it would be even better.
  22. I often write mission reports on my thread, and put them in spoilers. When I, say, receive a notification while writing, I go to look at the notification, then come back to my thread. While the forum saves your WIP post until you come back, it doesn't do so for anything in a spoiler, so I have to re-write my whole report. Would it be possible to have the forum save stuff in spoilers? It's a bit annoying to have to start again every time you come back to the page. (And BTW, I hope that made sense )
  23. So when I start Kerbal Space Program It loads everything and after loading bundle definitions it just stops. It happens every time I start up the game. I have already tried verifying my game files. But. It says something about a null instance thing. So i need help Log of when I load http://www.mediafire.com/file/94scg269pv6zhkh/KSP.log/file Photo for proof: https://gyazo.com/b60cc341b3c280207ed632a33a5dc34d (lmao 1400fps xd)
  24. When I attempt to load ksp the loading screen gets stuck on the JsmesWebb/BaseStructure/jameswebb file from the James Webb For Kerbal mod indefinitely. I have removed this specific file once and it loaded fine, so it is a problem with this specific file any ideas how to fix this?
  25. So as i said in the title when i launch my game a title showes up and says ; Incompetible Mods Detected update your mods bla bla by DarkMultiPlayer~~~i dleated all my mods exept DMP but i still get this mesage and mod dosen't start i tried 64x and 32x launch opinions but same result please help asap. ( i tried updateing)
×
×
  • Create New...