Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'kerbalkonstruct'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP 2 Discussion
    • KSP 2 Dev Diaries
    • KSP 2 Suggestions & Development Discussion
    • Show and Tell
  • Kerbal Space Program
    • KSP Discussion
    • KSP Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (PlayStation 4, XBox One)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • Breaking Ground Expansion
    • Breaking Ground Discussion
    • Breaking Ground Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


About me


Location


Interests

Found 3 results

  1. KSC Extended Expanding your KSC for all your space program needs. continued here;
  2. So, I've been having a problem with some of the textures in KSC Extended (and it's dependencies I suppose). Namely, they've gone black. I've installed the latest versions of the listed dependencies on the 1.8.1 version of KSP with both DLC expansions. I'm unable to pin down the cause and I am also running my KSP in OpenGL, if that may be the problem. If someone can find a solution, that would be well appreciated!
  3. I'm using KSP 1.7.3, I've installed KK and KSR (+KSR Airports) manually but there is something wrong. In the first place I can't see airports's markers on the map although when I aim on their locations (looking at the map on the mod's post) the airport name is displayed, meaning it is there, I can select different launch sites from SPH and run them but some sites have no runaway, others have it underground (I can see it because of the signal lights). Plus there's is a menù in tracking station that may be 'base boss' which once opened is completely bugged, finally every toolbar icon from KK is a white square I use visual mods as EVE, Astronomer's Visual Pack (and Textures), KSP3 and Distant Objects, I also use Kopernicus
×
×
  • Create New...