Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'loading'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP 2 Discussion
    • KSP 2 Dev Diaries
    • KSP 2 Suggestions & Development Discussion
    • Show and Tell
  • Kerbal Space Program
    • KSP Discussion
    • KSP Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (PlayStation 4, XBox One)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • Breaking Ground Expansion
    • Breaking Ground Discussion
    • Breaking Ground Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


About me


Location


Interests

  1. Normally I think that Module Manager when saved caches load faster than alot compare to creating caches. But idk why but it just so slow with saved caches. That doesnt even make sense!!! :|
  2. I updated to version 1.12.1 last night. When I tried to start the game soon after that, the game didn't load. At least 20 minutes later, the loading bar still didn't go up For reference, the screenshot below shows how low the loading bar was. Any idea what the problem is and how can I fix it? Thank you.
  3. the good old issue again... updated addons and started KSP ,NO DLC INSTALLED, which later freezes at this point , i tried downgrading to KSP 1.11.1 but no results heres the list: logs:https://www.dropbox.com/sh/nzup5zzjk5jeztk/AADf71Jb88xPLVFApRjNg0PSa?dl=0
  4. It works via a Clean Install, also, it was working before I Used CKAN to install Cryo Engines but even removing it still didnt fix it... https://www.dropbox.com/s/cj8f3wnqpu624zl/Player.log?dl=0
  5. So, when I was loading up KSP today, I noticed one of the loading screen pictures was taken by a player! I have a few that might be considered worthy of the loading screen, so, does anybody know if that's a possibility, and, if so, where to send them to?
  6. This seems to be an issue that appeared after updating from 1.7.0 to 1.7.1 every time I try to launch the game (in 64 bit) it will load about half way to 2/3 the way through and then stop and sit on a file. Ex. It will display Squad/Spaces/Placeholder/internal/Placeholder. Also on every one it gets stuck on it’s in a ‘spaces’ folder. As far as for RAM I have 16gb ant it is always at 60% utilization when the game stops loading (about 5.6gb). Also, when I delete the file that has broken the game and relaunch it just goes to another internal.cfg file and freezes. Btw when I say freeze I mean that it stope day loading but the background and stuff still change. any help is highly appreciated, thanks in advance
  7. So, I've got a bit of a problem. 1: I haven't coded since like 0.90, and 2: I need to get myself a dialog box BEFORE the loading screen on launches. That is, execute a function when the "Launch" button is pressed in either the editor or the ksc screens, preventing the loading until the function returns and/or is resolved in another way. For example, the recovery warning when trying to launch with a vessel on pad does this. I merely ask for two things: Is it possible, and if, how. And of course I have the alternative of using onVesselRollout or something, but I really want to do it before the loading screen. Before attacking me for this, I have spent the last hour trying to figure it out. Sorry for the possibly stupid question, just looking for help, and thanks in advance! For context I'm using a ScenarioModule with the [KSPScenario] attribute.
  8. Hi! I'm hoping someone can help as I'm not the best with computers but recently KSP crashed (for the first time) when I tried to recover a vehicle, I left it and when I tried to play the next day it got to the end of the bar of the loading screen and then froze. After it just being stuck on the load I got an error message saying that Windows had to perform a restart to fix the problem but it does this every time! The crash happened after I did a nvidia graphics optimisation but might be unrelated, also have uninstalled and reinstalled the game but still the same crash. Any help would be amazing! Thank you
  9. My game crashes halfway trough loading I have a very powerful pc and i'm running windows 10 My first thought was that I was running out of RAM(I have 16GB) while my game is trying to load the Many Many mods i have installed. Any help would be appreciated. Thanks in advance.
  10. I play on a modded 1.5.1 save and it almost always takes over a minute for KSP to load the launchpad after I hit the "Launch Craft" button. I have 34 mods installed though, so is this to be expected or is something wrong? More information: I'm playing on an SSD I'm playing on the 64 bit version of KSP The waiting time is fairly consistent regardless of how many parts the craft I'm launching has. (1 part has near the same loading time as 100, although it does get slightly longer w/ more parts) Reverting to the VAB/SPH takes a lot less time than launching the craft does. I have yet to test this, but it really seems like the longer I play the game the longer the loading takes. (E.g. if I'm on my 5th launch it might take 20 seconds longer to load than my 1st launch did.) I set the Terrain Detail, Render Quality, and Scatter Density set as high as they can go. (In the Graphics section of the default KSP settings) I have 3 visual mods: Scatterer, DistantObjectEnhancement, and PlanetShine. I also have the mod MemGraph, which I installed due to a RAM overflow issue I was having. Based on the advice of a fellow forum user, I set MemGraph padheap.cfg to 4096mb. I could increase that all the way to 16,384mb though, as I now have 32GB of RAM on my PC. I don't think changing any of that would help for this particular issue, but I don't really know so I thought I'd mention it. Thank you! Edit: Okay so I've done a bit more testing. The first time I launch a craft it's very quick, but the longer I spend in the VAB/SPH or just the longer I spend in the game, that time quickly increases. For example if I boot up the game, go to the VAB, and instantly launch a craft, the load time would be around 9 seconds. However if I spend 10 minutes in the VAB/SPH before launching, the load time would go up to ~1 minute. And after my first one minute loading time, it's always one minute regardless of how long I spend in the VAB/SPH. Due to this I am suspecting a RAM issue of some sort.
  11. So i have an issue For some reason when i load up this group of mods the craft dont load unless their right next to each other It's really weird and it's pretty annoying. <blockquote class="imgur-embed-pub" lang="en" data-id="a/PeaSqpW"><a href="//imgur.com/PeaSqpW"></a></blockquote><script async src="//s.imgur.com/min/embed.js" charset="utf-8"></script> https://imgur.com/a/PeaSqpW Hope this helps. Thanks in advanced
  12. I've got a copy of KSP with a ton of mods on it. (along with 3 others, namely my semi-stock, RO/RSS, and Kerbal Kommander ones) And it takes a reeeeeally long time to load. I've got over 150 mods on it, all of which aren't exactly disposable. So, my question is, what mods are there that'll speed up loading times? And no, removing the big mods is not an option here.
  13. My KSP is crashing on Loading any save (4/5 Times), The weird part is that the Output_Logs are listing Mods that I don't have Installed at all. KSP 1.4.2 ~80 Mods Installed 64-Bit All Mods are Updated System Specs: Ryzen 1600X 16 GB Memory KSP Is running on a SSD Output_Log Error Log NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object at FerramAerospaceResearch.FARAeroComponents.FARVesselAero.SimulateAeroProperties (UnityEngine.Vector3& aeroForce, UnityEngine.Vector3& aeroTorque, Vector3 velocityWorldVector, Double altitude) [0x00000] in <filename unknown>:0 at FerramAerospaceResearch.FARAPI.InstanceCalcVesselAeroForces (.Vessel vessel, UnityEngine.Vector3& aeroForce, UnityEngine.Vector3& aeroTorque, Vector3 velocityWorldVector, Double altitude) [0x00000] in <filename unknown>:0 at FerramAerospaceResearch.FARAPI.CalculateVesselAeroForces (.Vessel vessel, UnityEngine.Vector3& aeroForce, UnityEngine.Vector3& aeroTorque, Vector3 velocityWorldVector, Double altitude) [0x00000] in <filename unknown>:0 at (wrapper delegate-invoke) MuMech.VesselState/FARCalculateVesselAeroForcesDelegate:invoke_void__this___Vessel_Vector3&_Vector3&_Vector3_double (Vessel,UnityEngine.Vector3&,UnityEngine.Vector3&,UnityEngine.Vector3,double) at MuMech.VesselState.AnalyzeParts (.Vessel vessel, MuMech.EngineInfo einfo, MuMech.IntakeInfo iinfo) [0x00000] in <filename unknown>:0 at MuMech.VesselState.Update (.Vessel vessel) [0x00000] in <filename unknown>:0 at MuMech.MechJebCore.FixedUpdate () [0x00000] in <filename unknown>:0 Both FAR & MechJeb are not installed at all on my Install, Not a single file at all. I'm also getting a ton of spam of This: (Filename: C:/buildslave/unity/build/artifacts/generated/common/runtime/UnityEngineDebugBindings.gen.cpp Line: 42) delta 0, target amt 30 Uninstalling ModularFlightIntergrator seems to fix It somewhat, But introduces other issues with Kopernicus. I'm going to start running through my ~80 Mods to see If any are conflicting, But It would be nice to see If anyone else is having this issue. EDIT: Trajectories seems to have been causing It so far, But I need to reproduce it.
  14. I've got a really modded copy of KSP (you might have seen some of my issue reports somewhere) and it comes across quite a few different errors. Such as this one. All data is here. Please help.
  15. Hello everyone! This day I will be teaching some people a really useful trick to load mods without having to restart Kerbal Space Program (LONG)! So let's get straight to the point! First of all, go to either the KSC view or the main menu. KSC is usually preferred if you are playing in a save file. Then, press Alt+F12 (Not Alt + F4) Go to "Database" Press "Reload Database" and wait. It may take a bit, but it's certainly faster than closing KSP, opening it up again, waiting for it to load, getting in your save file, and then doing whatever you wanted to do. Done! You have officially loaded a mod the quick way! How to (possibly) reload Module Manager: Try Alt+F11 Click on "Quick Reload" Done! Notes: Warranty void if you end up destroying your KSP in the progress. It may take multiple times for it to work properly, but at least your computer doesn't have to work as hard in comparison to loading and blah blah blah. I might illustrate this later.
  16. First of all, I'm trying to install some mods to increase gameplay content. For a reason, if I use mechjeb alone, without any other mods installed, it works just fine. But when I try to install any other mod besides Mechjeb, the game crashes right after the first loading (before main menu), and it says "game has crashed, check the folder" (not exactly like this, but you get it) When I check the error folder, it says this: This happens using any version of the game, it just don't work. I'm using a amd rx 460 (4gb) gpu, 8gb ram, intel pentium 3.3GHz, if this information may help. If someone knows a possible solution or has the same problem, please let me know. Thanks.
  17. So recently my ksp crashed on the loading screen, used to be okay but after replaying it, the ksp crashed while loading. need help. output log: http://pasted.co/8a28db8e
  18. My ksp is crashing constantly I've installed all the mods via ckan(except kss) and they are all up-to date. Its probably one of the newer mods I decided to try out Ill put the error list here and a list of new ones I tried. Also someone teach me how to read error logs , and If you need the output log tell me.
  19. I have been having issues with a crash on loading. The crash report says the following: List of mods being used: https://imgur.com/pEqAVCR I have a suspicion that it is being caused by ModuleManager, because after I deleted the mod that had been loading when the crash happened (RLA Stockalike), it simply moved to another (DeepFreeze Continued).
  20. Can anyone help me track down the mod that these parts go with? I swear I still have all my same mods installed but some of my crafts will not be loaded in because of missing parts. I believe one or more of the mods were updated by ckan and some parts must have been removed or names were changed. If anyone can help me so I can continue this save, it would be greatly appreciated. If anyone wants me to attach my .craft files or save, I can upload it to google drive or mediafire for sharing purposes. Thanks so much.
  21. PLEASE NOTE THIS IS NOT A THREAD TO COMPLAIN TAKE IT ELSE WHERE THANK YOU So I am sitting here watching my modded KSP load and I wait patiently. I sit here and I wonder, what is the average time that everyone else waits for their client to load up? I am sitting pretty with about 106 some items in my GameData Folder. I usually wait for around, 30 mins for the game to load. What is the average wait time for you? By you I mean anyone that is taking the time to read this? I have a pretty modest gaming rig, I have an FX 8-core AMD processor, a dated Gigabyte Motherboard, 16 Gb of DDR3 Ram, and a Shiny New STRIX GTX 1060OC. I have thought about trimming my Mod Files, I am looking to make a Extensive Play-through Series. I will share what my GameData (see spoiler for link) Folder looks like, if anyone has some pro tips or what not, let me know.
  22. build id = 01804 2017.05.25 OS: Windows 10 64 bit at 17:52:25 CEST Is Using It From Steam Branch: master language = en-us I am helping my friend. He has done a clean install twice and it still is posing him with the same problem that I have never seen. When he creates a shuttle it will not let him Save it. Also on top of that, it will not let him load ones from when he was able to save, **VAB only SPH is working fine** Out_Put Log.txt He has found this like of code, I am unsure if it will help, Any thoughts? **UPDATE** 7/14/17 Ferry_Orpiter_mk2.craft (He has removed all .Craft files and re-added them, one by one till it broke again. he has discovered this file seems to break his ability to Save and Load Ships while in the VAB. Anyone know as to what could cause that?)
  23. I got the game a few minutes ago and tried looking for some mods to add, since i've always seen YouTubers like Robbaz play with giant ships or missiles, and miniguns, so I thought to put mods in since it looked so easy and fun. I put in KAX, SCANsat, HotRockets!, MechJeb, and Docking Port Allignment. The game loads but then stops and crashes exactly on ModuleManager: FINAL Links to crash.dmp, error.log, and KSP.txt in order: https://www.dropbox.com/s/21cgkhjv6j5frjz/crash.dmp?dl=0 https://www.dropbox.com/s/xi5s5h8adxduukm/error.log?dl=0 https://www.dropbox.com/s/ctgc3kb0gregekz/KSP.log?dl=0
  24. My game will load but it stops at Squad/Parts/Aero/fairings/fairingSize1/fairingSize1 The game doesn't freeze, because it keeps showing the witty loading comments. Help?
  25. I am running KSP 1.2.2 with the Fall Of Kerbin Modpack, which is obviously a lot of mods, and none of my saves are loading, not even new ones. Instead, it just shows the loading icon in the bottom right corner, and plays the night theme (the crickets). Any help?
×
×
  • Create New...