Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'null reference exception'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP 2 Discussion
    • KSP 2 Dev Diaries
    • KSP 2 Suggestions & Development Discussion
    • Show and Tell
  • Kerbal Space Program
    • KSP Discussion
    • KSP Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (Console)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • Breaking Ground Expansion
    • Breaking Ground Discussion
    • Breaking Ground Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


About me


Location


Interests

Found 2 results

  1. As mentioned here: There are many problems with career mode at the moment. I decided to open a new thread since the subject is more complex than just too much science funds. From Kerbin to Mun Orbit: - recieved 180.000.000 funds - recieved 19.000 science - did not recieve any Kerbal XP (still only 2 = orbit Kerbin) - did not achieve any milestones Additional problems: - Missions that require changing zones (Kerbin to Kerbin suborbit e.g.) do not complete randomly. Sometimes they do. - Randomly getting huge amounts of science / funds for absolutely no reason - very low FPS due to NullReferenceException-error overload Saving and loading stops funds and science from being added. But doesnt change broken missions, milestones or Kerbal XP, doesnt remove science and funds either. Problem seems to be a code typo: [EXC 20:15:06.212] NullReferenceException KSP.UI.UIList`1[KSP.UI.UIListItem].Refresh () KSP.UI.UIList`1[KSP.UI.UIListItem].InsertItem (KSP.UI.UIListData`1 item, Int32 index, Boolean forceZ, Boolean worldPositionStays) KSP.UI.UIList.InsertItem (KSP.UI.UIListItem item, Int32 index, Boolean forceZ, Boolean worldPositionStays) KSP.UI.Screens.MessageSystem.AddMessageInternal (KSP.UI.Screens.Message message, Boolean playAnim, Boolean queue) KSP.UI.Screens.MessageSystem.AddMessage (KSP.UI.Screens.Message message, Boolean animate) ProgressNode.AddOrAppendWorldFirstMessage (System.String title, System.String body) ProgressNode.AwardProgress (System.String description, Single funds, Single science, Single reputation, .CelestialBody body) ProgressNode.AwardProgressInterval (System.String description, Int32 currentInterval, Int32 totalIntervals, ProgressType progress, .CelestialBody body) KSPAchievements.RecordsSpeed.iterateVessels (.Vessel v) ProgressTree.IterateVessels (.Vessel v) ProgressTracking.Update () This just spams the log, as expected with NRE's. Will there be a fix any time soon? PS: Checked with debug: Even when I complete a quest through the cheat console it throws an NRE. PS2: Found out why Kerbals where stuck not leveling up. Here is why: These tags are added to the kerbals in the savefile. On removal Kerbal XP is working again. So if you (fellow players) go to the savefile and remove these lines for all Kerbals that have their XP stuck, it will work again afterwards and they will update accordingly. EVACHUTE { name = ModuleEvaChute isEnabled = True chuteYawRateAtMaxSpeed = 1 chuteMaxSpeedForYawRate = 50 chuteYawRateAtMinSpeed = 1 chuteMinSpeedForYawRate = 1 chuteRollRate = 1 chutePitchRate = 1 chuteDefaultForwardPitch = 9 semiDeployedChuteForwardPitch = 25 chutePitchRateDivisorWhenTurning = 1 chuteRollRateDivisorWhenPitching = 1 chuteYawRateDivisorWhenPitching = 1 persistentState = STOWED animTime = 0 minAirPressureToOpen = 0.0399999991 deployAltitude = 1000 spreadAngle = 7 automateSafeDeploy = 0 stagingEnabled = True EVENTS { } ACTIONS { DeployAction { actionGroup = None wasActiveBeforePartWasAdjusted = False } CutAction { actionGroup = None wasActiveBeforePartWasAdjusted = False } } UPGRADESAPPLIED { } }
  2. Recently I succeeded in adding some colour bands to the stock engine textures, so one can tell an oxidizer-using jet engine separate from a liquid fuel-using one. Simple stuff; just colourize certain bits and add the texture line to any MODEL configs to replace the stock texture with the edited one. The "Jet Engines.dds" texture is giving me trouble with the Goliath engine. First, the original file name has a space in it, so I'm surprised this even works at all: (Note: Module Manager syntax) @MODEL { %texture = Jet Engines, [path]/JetEnginesOx } For all Mk1 jet engines in Squad/Parts/Engine/jetEngines, this seems to work. For the Goliath analogue, I'm getting an NRE telling me it can't find any reference to an object. The game loads but the part fails to load because of the missing texture. That's interesting in itself because the first time I saw a texture failure I could still get a translucent outline of a part. I'm editing the texture in GIMP, saving the images with DXT5 compression and having it create mipmaps for me. When I go through the Module Manager database afterward, I can find the modded part and verify that the edits I made are correct. The resulting DDS files have the same size and apparent characteristics of the originals. All of the parts in Squad/parts/engine/jetEngines use the same single "Jet Engines.dds" texture file. All of my modded parts from there should use the same edited texture.
×
×
  • Create New...