Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'workaround'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP 2 Discussion
    • KSP 2 Dev Diaries
  • General KSP
    • KSP Discussion
    • Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (PlayStation 4, XBox One)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • Breaking Ground Expansion
    • Breaking Ground Discussion
    • Breaking Ground Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 3 results

  1. As some reports suggest, 1.5.1 still suffers from it... The infamous bouncing bug was mostly fixed in 1.4.1, however, in some odd situations it is reported to appear again. If this happens to you, you're welcome to try this mod. But surprisingly, there are reports that 1.4.5 has the bug again: Squad Bugtracker Issue #16159, note #19 There's a bug that was seemingly fixed in 1.3 and reintroduced in 1.3.1 - when you enter the scene with some vessels landed they jump up in the air (or in the lack of it). Bug #16159 If you don't experience it, just ignore this
  2. *** NOTE *** No problem reported for latest dev version, so I've made a public release There's a bug that was fixed in 1.3 and reintroduced in 1.3.1 when you enter the scene with some vessels landed and they jump up in the air (or in the lack of it). Bug #16159 I've tried to fix it by introducing one more simple mod. I heavily borrowed parts of the code from VesselMover, specifically, determining vessel's top and bottom points. The mod moves up the vessel that just went off rails little bit up (approximately by the difference between top to ground and botto
  3. So I'm currently trying to dock two stations. Only problem is that if I try to rotate one of them it automatically gains an acceleration. And now I'm starting to get that on the other one as well. The acceleration occurs when I try to rotate the station, either of the stations. So far I have tried: - going back to base and to the station - restarting the game - switching between games - typing the issue into google, only to find out this is a 2 year old bug (wtf) - switching between stations So what I'm asking is, is there a workaround for this bu
×
×
  • Create New...